Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Guidet tur for 2 i cykeltaxa

Oplev Nyhavn, Gråbrødre Torv, Skuespilhuset og meget mere med 1½ times guidet tur i cykeltaxa. Vælg mellem to ruter.

Guidet tur for 2 i cykeltaxa

Oplev Nyhavn, Gråbrødre Torv, Skuespilhuset og meget mere med 1½ times guidet tur i cykeltaxa. Vælg mellem to ruter.

Hvornår har du sidst været på en guidet tur rundt København og lært vores hovedstad bedre at kende? Nu har du muligheden for at nyde en sjov og lærerig stund i godt selskab med 42 % rabat.

 

Læn jer tilbage og nyd 1½ times guidet rundtur til nogle af hovedstadens sjoveste, smukkeste og bedst gemte seværdigheder. Jeres private cykelchauffør kender byens historie og hemmeligheder, og er klar til at dele ud af viden og oplevelser på denne unikke tur gennem Kongens København.

 

Cykelturen er en oplagt mulighed for at se byen på en ny og spændende måde, og vil med garanti begejstre alle med interesse for kultur, arkitektur og historie. 

 

Der køres to forskellige ture, dels i indre by, dels på Christianshavn. I vælger selv, hvilken af ruterne, I vil tage.

 

Turen er velegnet til gangbesværede.

 

Du får:

  • Guidet cykeltur for 2 personer

Sweetdealpris 649 kr. Normalpris 1.120 kr. Spar 42 %

 

 

Mere om ruterne

Der kan vælges mellem følgende ruter. I vælger den ønskede rute, når I booker jeres tid.

 

Tur 1 - Indre by

I mødes på Kongens Nytorv ved trappen til metroen ved Strøget og kører først til Kalvebod Bølge. Herfra går turen forbi Nyhavn, Skuespilhuset og Ofelia Plads og hen over Amalienborg Slotsplads og forbi Marmorkirken. Turen går nu forbi Københavns ældste baggård, og I kommer også forbi Nikolai Kirke. Herefter gør I stop hvor Carlsbergs fader, Carl Jacobsen blev født samt på Gammeltorv/Nytorv. Turen slutter samme sted, som I startede.

 

Tur 2 - Christianshavn

I mødes på Kongens Nytorv ved trappen til metroen ved Strøget. Undervejs på turen fortæller guiden om dengang Gammel Strand var Sjællands kystlinje, og der var en kilometer over til Amager. I 1618 samlede Christian IV penge ind og anlagde i 1620'erne og 30'erne det nye Christianshavn. I kommer både til at opleve de gamle hollandsk-inspirerede huse, kanalerne, bastionerne og de gamle kanonbådshaller, hvor dele af den gamle flåde lå gemt. Turen slutter samme sted, som I startede.

Guidet tur for 2 i cykeltaxa

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail