Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Hotel Bretagne

NYHED: Fortryllende efterårs- eller vinterophold i Nordsjælland inkl. 3-retters middag m.m. Pris pr. person.

Hotel Bretagne

NYHED: Fortryllende efterårs- eller vinterophold i Nordsjælland inkl. 3-retters middag m.m. Pris pr. person.

Lad betagende Hotel Bretagne danne rammerne om et fortryllende efterårs- eller vinterophold i Nordsjælland. Hotel Bretagne ligger smukt i hjertet af den nordsjællandske badeby Hornbæk, og på det indtagende badehotel kan I glæde jer til et helt særligt ophold med skønne madoplevelser, uovertruffen service og smukke udsigter, så langt øjet rækker.

 

Hotellet blev bygget tilbage i 1939, og fra de stemningsfulde, gamle stuer er der udsigt til både Kattegat og Hornbæk Sø. Her er det kun fuglenes kvidren og bølgernes skvulpen, der bryder stilheden, og I vil opleve, hvordan roen indfinder sig i både krop og sjæl.

 

Særligt for dette ophold:

 • Ægte livsnyderophold med fortryllende efterårs- eller vinterstemning
 • Badehotelsidyl i Hornbæk, en af perlerne på den Nordsjællandske riviera
 • Inklusiv 3-retters middag i hotellets restaurant, som tilbyder den mest fantastiske panoramaudsigt over Hornbæk Sø

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i lækkert dobbeltværelse
 • Ankomstkaffe og kage fra kl. 14.00-16.00
 • 3-retters middag
 • Skøn morgenmad

 

Sweetdealpris 998 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst søndag - fredag fra den 1. oktober til og med den 21. december 2023.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Hotel Bretagne.

 • Enkeltværelsestillæg: 500 kr.
 • Tillæg ved ankomst fredag: 300 kr. pr. værelse
 • Tillæg ved ankomst på helligdage: 500 kr. pr. værelse
 • Opgradering af værelse: 200 kr. pr. kategori pr. værelse

 

OBS: I kan max spise 6 personer sammen. Er I flere, der gerne vil spise sammen, skal I have et separat lokale til middagen. Dette koster fra 1.500 - 3.000 kr.

 

Til middagen vil der være mulighed for at tage højde for allergener. Der kan dog forventes et tillæg, såfremt der ønskes ændringer til retterne i forbindelse med holdninger eller lignende.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Hotel Bretagne

I 2016-2017 gennemgik det gamle badehotel en omfattende renovering, hvor charmen blev bevaret, samtidig med at der blev hotel taget hensyn til moderne standarder. Det har bevirket, at badehotellet i dag står som en nostalgisk tidslomme, der hylder hotellets absolutte storhedstid - det værende i både udseende og charme, krydret med gastronomi i særklasse.

 

Om restauranten

Hotellets restaurant byder på gourmet skabt ud fra et enkelt koncept, der sætter årstidens råvarer i centrum. Det giver en naturlig variation henover dage, måneder og år, hvor kun de ypperste råvarer serveres for gæsterne. Køkkenet styres af køkkenchef, Kasper Larsen, der er uddannet fra Skagen Fiskerestaurant, og som sammen med sit team arbejder utrætteligt for at sætte Hornbæk på det gastronomiske landkort. Sammen har de skabt en restaurant, der i sig selv er rejsen værd. 

 

Når I sætter jer til bords om aftenen, kan I se frem til dejlige madoplevelser i hotellets restaurant, hvor I får serveret en 3-retters middag, som følger sæsonen, og som eksempelvis kan byde på tuntatar til forret, lammeryg til hovedret og en smagsfyldt dessert som et dejligt punktum på middagen. 

 

Sådan skal I bo

Værelserne er i stil og stemning ført tilbage til storhedstiden, hvor de bedre borgerskaber valfartede til den nordsjællandske riviera for at nyde lyset, luften og naturen. Samtidig er det oprindelige værelsesantal reduceret en smule, således at alle værelser i dag fremstår med eget bad og toilet. Den klassiske, gustiavianske stil og udsigten til søen og havet er der dog ikke gået på kompromis med - dét er selve kernen i Hotel Bretagne og stedets særlige atmosfære.

 

Livet ved rivieraen

Den nordsjællandske riviera byder på storslået natur, smukke vuer og livsnyderi i lange baner. Får I lyst til at se jer omkring i området, er der mulighed for at leje en af hotellets cykler og tage en tur langs kysten eller udforske Hornbæk plantage. Der er rig mulighed for at få vind i håret, nyde havets brusen eller tage på picnic i de store skovområder. Er I mere til kulturoplevelser, kan I med fordel besøge nogle af de historiske byer og slotte, som området byder på.

 

Om Hornbæk

I Hornbæk by skaber caféer og specialbutikker liv, mens den smukke kyststrækning indbyder til gåture, badning og afslapning. Byen har i mange år været blandt de mest mondæne badebyer på nordkysten - et sted, hvor jetsettet mødes både sommer og vinter.

 

Men Hornbæk har lagt mere at byde på, og med smukke strande og betagende natur finder I her noget for enhver smag. Hornbæk er en perle, der bare venter på at blive opdaget, og som byder på store oplevelser for alle med hang til det bedste i livet. 

 

Historiske Helsingør

Ikke langt fra Hornbæk ligger Helsingør, som er en sprudlende og moderne kulturby med dybe rødder i historien. Byen er fuld af seværdigheder, og den mest berømte er naturligvis Kronborg Slot, der er et af Nordeuropas fineste renæssanceslotte. Slottet blev bygget i 1500-tallet, men historien går helt tilbage til 1420, hvor Erik af Pommern lod en fæstning opføre. Derfra kunne han kontrollere indsejlingen til Øresund og dermed opkræve den indbringende Sundtold. Slottet blev senere verdenskendt i Shakespears "Hamlet" og er i dag udnævnt til verdensarv.

 

Kulturoplevelser i nærheden

Blandt de mest markante kulturinstitutioner i området er Kulturværftet, der ligeledes ligger i Helsingør. Her kan I opleve Nordsjællands største scene, et moderne bibliotek, museum og spisehus samt det spændende kulturhus Toldkammeret - alt sammen under samme tag. Er I  mere til klassiske kulturoplevelser, kan I lade jer imponere af kunstmuseet Nivaagaards Malerisamling, der har et betagende og interessant udvalg af malerier fra den europæiske renæssance og barok samt den danske guldalder. Her kan I på nærmeste hold opleve store kunstnere som Lucas Cranach D.Æ., Nicolai Abildgaard, Carl Bloch og C.W. Eckersberg.

 

Hos det verdenberømte museum Louisiana i Humlebæk er der fokus på moderne kunst fra 1945 til i dag. Museet er et skatkammer af oplevelser med hovedværker fra b.l.a Andy Warhol, Louise Bourgeois, Sigmar Polke, Giacometti og Kusama, og er så absolut et must for alle kunstelskere.

 

Vingårde og whiskey fra Nordsjælland

Hvis I interesserer jer for dansk vin, whiskey eller gin, så kan I med fordel besøge en af de lokale producenter, der ligger spredt ud over det nordsjællandske. Læg vejen forbi Ørby Vingaard, gå en tur i vinmarken og smag de dejlige druer eller besøg Vexebo Vin, der laver økologisk vin og cider lokalt i Fredensborg. Deres produktion sælges bl.a. til toprestauranter i hovedstadsområdet som de michelinhædrede Geranium, Kadeau og Relæ.

 

Er I mere til whiskey, er Thornæs Distilleri i Kagerup et besøg værd. Her her de indrettet en charmerende gammel hestestald med bryggeri, kedler, tøndelager, gårdbutik og smagerum, hvor I kan nyde de gyldne dråber. Produktionen fokuserer på single malt whiskey, og der tilbydes både smagning og rundvisning.

 

Outdoor oplevelser og aktiv ferie

Nordkysten byder på brede sandstrande og gode bademuligheder, men også på smukke vandreture, lystfiskeri, pragtfulde golfbaner og gode muligheder for en sporty og aktiv ferie. 

 

Gribskov er Danmarks næststørste skov og et betagende naturområde med skovsøer, enge og bakkede landskaber. Skoven er i dag en del af Nationalpark Kongernes Nordsjælland, og her kan I overnatte i shelter, besøge Troldeskoven eller tage en frisk tur på mountainbike på de markerede stier.

 

Flotte anmeldelser

Hotel Bretagne er flot anmeldt på Tripadvisor og har da også modtaget selvsammes udmærkelsescertifikat, som kun gives til de steder, der konsekvent får gode anmeldelser af de besøgende. Tidligere gæster skriver bl.a.:

 

"Kan varmt anbefales!

En virkelig fantastisk oplevelse fra vi kom ind til vi gik. Fantastisk service. Dejlige romantiske værelser. Den smukkeste udsigt over søen. Eftermiddagskaffen, middagen og morgenmaden var særdeles lækker og alt hjemmelavet. Bestemt et besøg værd."

Anmeldt april 2023.

 

"Kvalitet og serviceminded personale

5 gang vi besøgte hotellet.
Altid en god oplevelse med imødekommende personaler fra start til slut, super rent, hyggeligt og rigtig god varieret morgenmad.
Vi kommer tilbage igen, da det altid er en god oplevelse!"

Anmeldt februar 2023.

 

"Dejligt hotel, som fremstår bedre end billederne. Der er virkelig god atmosfære.

God atmosfære, velholdt og rent samt meget serviceminded personale.
Virkelig lækker morgenmad, som vi nød med den skønne udsigt til Hornbæk Sø.
Lækre cocktails som vi nød i pejsestuen.
Rigtig god madras i sengen - vi sov rigtig godt.
Vi kan klart anbefale dette hotel."

Anmeldt december 2022.

 

 

Hotel-Bretagne.jpg

Ophold på Hotel Bretagne

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail