Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Rødvig Kro & Badehotel

1-2 overnatninger i Kridthuset inkl. 3-retters gastronomisk middag på det prisvindende badehotel. Pris for 2 personer.

Rødvig Kro & Badehotel

1-2 overnatninger i Kridthuset inkl. 3-retters gastronomisk middag på det prisvindende badehotel. Pris for 2 personer.

Lad jer indkvartere på et af Rødvig Kro & Badehotels dejlige annekser, og nyd godt af alt det bedste, badehotellet har at byde på.

 

Det prisvindende Rødvig Kro & Badehotel ligger med den smukkeste udsigt over Østersøen og Stevns Klint, som er på UNESCOS verdensarvsliste. Blot 300 meter fra selve badehotellet ligger det dejlige anneks, Kridthuset, som på samme måde som badehotellet ligger tæt på stranden og kun få minutters gang fra den hyggelige havn. 

 

Undervejs i opholdet skal I nyde godt af badehotellets gastronomiske færdigheder, når de byder på velkomstdrink, snacks, 3-retters middag og morgenmad. I badehotellets restaurant serveres lækre middage sammensat med årstidens dagsfriske råvarer. Grøntsager handles hos de lokale producenter, og fisk kommer fra havnen i nærheden. Der serveres kun mad af høj kvalitet - altid ledsaget af en venlig bemærkning og et smil på læben.

 

Særligt for dette ophold:

 • Gaveidé til den, der sætter pris på god gastronomi og naturoplevelser i verdensklasse
 • Rødvig Kro & Badehotel blev kåret til Danmarks bedste badehotel i både 2020 og 2022
 • Gyldig helt indtil den 17. december 2024

 

TIP: Vidste du, at du kan få værdibeviset i et flot gavedesign? Du vælger blot, at du vil give det "Som gave" i købsprocessen, og så er du ellers klar til at forkæle én, du holder af, med en helt særlig oplevelse.

 

Vælg mellem følgende ophold:

 

1 overnatning:

 • 1 overnatning på dobbeltværelse i Kridthuset
 • Velkomstdrink & snacks på Rødvig Kro & Badehotel
 • 3-retters middag efter køkkenchefens valg på Rødvig Kro & Badehotel 
 • Morgenmad på Rødvig Kro & Badehotel

Sweetdealpris 1.398 kr. Normalpris 2.220 kr. Spar 37 %

 

2 overnatninger:

 • 2 overnatninger på dobbeltværelse i Kridthuset
 • Velkomstdrink og snacks på Rødvig Kro & Badehotel
 • 3-retters middag efter køkkenchefens valg på Rødvig Kro & Badehotel begge aftener
 • Morgenmad på Rødvig Kro & Badehotel begge dage

Sweetdealpris 2.696 kr. Normalpris 4.440 kr. Spar 39 %

 

Prisen er for 2 personer.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med den 17. december 2024.

 

Vær opmærksom på, at Rødvig Kro & Badehotel holder vinterlukket fra den 18. december 2023 til og med den 13. januar 2024.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Rødvig Kro & Badehotel.

 • Tillæg fredag og lørdag: 400 kr. pr. værelse pr. nat
 • Højsæsontillæg i juni, juli og august: 400 kr. pr. værelse pr. nat

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Rødvig Kro & Badehotel

Sådan skal I bo

Kridthuset er centralt beliggende i Rødvig, blot 300 meter fra badehotellet og tæt på både indkøb, havn, strand, restauranter og Stevns Klint. Her finder I 12 velindrettede dobbeltværelser, hvor der er lagt vægt på, at de skal føles hjemlige og hyggelige. Alle værelserne har hver deres egen unikke indretning med et personligt præg. Næsten som derhjemme.

 

Rødvig Kro & Badehotel - kåret til Danmarks bedste i 2020 og 2022

Både i 2020 og 2022 har Opdagdanmark.dk kåret Rødvig Kro & Badehotel til Danmarks Bedste Badehotel. Badehotellet fik desuden en andenplads i 2023 og en tredjeplads i 2021.

 

Og intet er overladt til tilfældighederne på Rødvig Kro & Badehotel. Det familiedrevne badehotel er en smukt indrettet kro med en helt særlig stemning, som understreges med friske blomster, levende lys, ild i pejsen, hyggelige stuer, en dejlig gårdhave, skønne måltider og et altid venligt personale. 

 

Rødvig Kro & Badehotel folder sig ud i denne fine video, som giver jer en god fornemmelse af stedet.

 

 

Oplevelser i området

Blot 400 meter fra Rødvig Kro & Badehotel starter Stevns Klint Trampesti, som er en ca. 20 km lang natursti, der snor sig langs Stevns Klint. Undervejs passerer stien bl.a. Stevns Fyrcenter, Koldkrigsmuseum Stevnsfort og Boesdal Kalkbrud, og flere steder kommer I til at gå helt ude langs den stejle klippekant. Ruten er utroligt smuk og naturskøn - og absolut en vandretur værd.

 

Når I nu alligevel er på farten, kan vi anbefale at lægge vejen forbi netop Boesdal Kalkbrud, hvor et helt nyt oplevelsescenter under navnet Stevns Klint Experience slog dørene op i uge 41 2022, hvor det blev indviet af Dronning Margrethe. Her kan I blive klogere på, hvad der fik Stevns Klint på UNESCOs liste over verdensarv i 2014, mens I går rundt blandt smukke fossiler, digitale spil, dinosaurskelet, meteoritter og en kæmpemæssig kalkblok hugget ud af Stevns Klint. Besøgscenteret er også værter for diverse events, hvor kultur og refleksion kombineres i arrangementer, der rummer magisk musik, rørende og reflekterende oplæg samt sjove børneoplevelser.

 

Helt oplagt er det også at besøge Skovtårnet ved Camp Adventure, som ligger ca. en halv times kørsel fra Rødvig Kro & Badehotel. Tårnet åbnede i marts 2019 og giver med sine 45 meter og 135 meter over havets overflade et fuldkommen majestætisk syn ud over Sydsjælland. Fra toppen kan man se 25 km ud over det sydsjællandske landskab. Mod nord og i klart vejr kan man se helt til Øresundsbroen og Turning Torso i Malmø, og selv dele af den københavnske skyline toner frem, når man nyder udsigten fra toppen. 

 

 

Rødvig-Kro-&-Badehotel.jpg

Ophold i Kridthuset på Rødvig Kro & Badehotel

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail