Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Krydstogt i Vesteuropa

2-ugers forårskrydstogt på helt nyt skib med spændende anløb i bl.a. Bilbao, La Rochelle og Brest. Rejs fra Hamborg i apr.

Krydstogt i Vesteuropa

2-ugers forårskrydstogt på helt nyt skib med spændende anløb i bl.a. Bilbao, La Rochelle og Brest. Rejs fra Hamborg i apr.

Her har I en enestående mulighed for et dejligt forårskrydstogt, som ikke kræver flyvninger for at komme til og fra skibet. MSC Euribia tager jer på en spændende tur rundt i Vesteuropa med start i Hamborg og afslutning i København. Turen krydres med stop i flere havne, der sjældent er på programmet, såsom spanske Bilbao og de franske byer Brest og La Rochelle.

 

MSC Euribia er rederiets nyeste skib og blev søsat i juni 2023, hvor hun blev døbt i København. Et fantastisk skib, der har stort set alt, I kan forestille jer ombord, og som samtidig er et af de mest miljøvenlige skibe på verdenshavene. Særligt skal fremhæves den imponerende arkade, som er skibets hjerte. Under en kæmpe LED-himmel, hvis motiv og farver skifter flere gange i døgnet, kan I slentre mellem butikker, barer og restauranter, som var I i en idyllisk ferieby på land. Her er masser af liv, men også mulighed for en intim stund på en af de hyggelige serveringssteder.

 

Særligt for dette krydstogt:

 • Unik rute med sjældent sete anløb i Bilbao, La Rochelle og Brest
 • Nyt skib søsat i 2023
 • Besøg flere lande og kulturer, mens I sover i samme seng og kun skal pakke ud en enkelt gang; det er rigtig ferie

 

Rejsen inkluderer:

 • 14 overnatninger ombord på MSC Euribia i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring 
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Afrejse den 14. april 2024:

 • Indvendig Kahyt Fantastica, IR2, ca. 17 m2, dæk 11-14
  Sweetdealpris 7.490 kr.
 • Udvendig Kahyt Fantastica, OO med begrænset udsigt, ca. 12 m2, dæk 8
  Sweetdealpris 9.190 kr.
 • Balkonkahyt Fantastica, BR1, ca. 17 m2, dæk 8-10: 12.990 kr.
 • Balkonkahyt Aurea, BA, ca. 17 m2, dæk 11-13
  Sweetdealpris 15.990 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos Sweetdeal betales kun et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at der tegnes en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ikke inkluderet i prisen

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 

 • Obligatorisk servicegebyr på 12 € pr. person pr. dag. Afregnes hjemmefra via Øster Lindet
 • Udflugter
 • Forsikringer

 

Kahytstyper Fantastica og Aurea

I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Der er fri servering af morgenmad i kahytten, og I kan ved bestilling ønske enten tidlig eller sen spisetid.

 

Ved tilkøb af Aurea får I samme ydelser som i Fantastica samt:

 • ”My Choice Dining” med fleksible spisetider
 • Fri adgang til Aurea Spa og eksklusivt soldæk
 • Gratis udbringning af room service
 • Priority boarding
 • Badekåbe og tøfler i kahytten
 • Velkomstpakke med prosecco og chokolade

 

Rejserute

Untitled-1.jpg

 

14. april: Ombordstigning i Hamborg senest 16:00. 18:00 afgang Hamborg
15. april: På havet
16. april: 08:00 – 18:00 Rotterdam, Holland
17. april: På havet
18. april: 07:00 – 17:00 Brest, Frankrig
19. april: 07:00 – 17:00 La Rochelle, Frankrig
20. april: 08:00 – 18:00 Bilbao, Spanien
21. april: På havet
22. april: 07:00 – 20:00 Le Havre, Frankrig
23. april: 07:00 – 20:00 Southampton, England
24. april: 12:00 – 21:00 Zeebrugge, Belgien
25.-26. april: På havet
27. april: 07:00 – 19:00 Kiel, Tyskland
28. april: 08:00 ankomst København.

 

Der tages forbehold for ændringer i ruten frem mod afrejse.    

 

Rejsebeskrivelse

I går ombord på MSC Euribia i Hamborg, og hun forlader først Hamborg hen på aftenen. Den første dag tilbringes til søs, så I får mulighed for at udforske det smukke og elegante skib, som er fyldt med flotte detaljer.

 

Det første anløb bliver i den hollandske storby, Rotterdam, der har Europas største havn, og skibet lægger til tæt på byens centrum. Tag evt. en vandtaxi for at komme hurtigere rundt i byen eller kryds den spektakulære Erasmus-bro, hvis arkitektur leder tankerne hen på en blanding mellem et sejlskib og en harpe, til fods. Byen er fyldt med fascinerende bygningsværker som f.eks. de ikoniske Kube-huse, det 185 m høje udsigtstårn, Euromast, og den særegne markedshal. En gåtur rundt i byen byder derfor på nye, spændende syn rundt om hvert gadehjørne. Ikke langt fra byen finder I også en af Hollands mest berømte og idylliske seværdigheder: Kinderdijks 19 vindmøller, der blev bygget i 1740 for at bekæmpe oversvømmelser.

 

Herefter følger tre helt særlige anløb som perler på en snor. Først gælder det Brest i Bretagne – et område med mange små, hyggelige byer som f.eks. charmerende Quimper. En køretur langs den barske, men smukke kyststrækning kaldet ”Legendernes kyst” giver jer flere vyer over de betagende klipper og strande samt evt. et besøg ved Europas højeste fyrtårn. En særlig oplevelse er ruinerne af Daoulas-klosteret, der oser af middelalderlig idyl. Den skønne tilhørende medicinske have er fyldt med eksotiske og aromatiske krydderurter og planter fra hele verden.

 

I bliver i Frankrig, men sejler længere sydpå til midt på landets vestkyst. Her lægges der til i La Rochelle – en hyggelig gammel fiskerby, hvis gamle bydel er fyldt med bindingsværkshuse fra Middelalderen og betagende renæssance-arkitektur. Og ved indgangen til den ældre havn troner to majestætiske tårne. Anløbet giver mulighed for flere interessante udflugter. Besøg den hvide ø Ré, der er forbundet med fastlandet med en 3 km lang bro. Her er autentiske små landsbyer strøet ud i landskabet blandt skove, strandenge og vinmarker, og øen er kendt for sin produktion af salt, salturt og vin. En anden udflugt bringer jer til det berømte slot La Roche-Courbon, der også kaldes Tornerose-slottet. Det romantiske eventyrslot blev bygget i 1475 med overdådige, smukt møblerede og dekorerede værelser og saloner og et enormt køkken med en hel bataljon af kobberpander. Til slottet hører også nogle fantastisk elegante haver. Eller besøg marsklandet ved Coulon, hvor traditionelle fladbundede både tager jer med på en tur ad vandvejene, hvor I udforsker marskens fauna og flora i et område kaldet ”Det Grønne Venedig” grundet vandets grønne overflade.

 

Baskerlandets hovedby Bilbao står nu for tur. Byens beliggenhed langs bredden af Nervión-floden bidrager til Bilbaos maleriske tiltrækningskraft. En slentretur langs flodbreddens promenader byder på en fantastisk udsigt over byens broer og vandet. Den gamle bydels labyrint af stenbelagte stræder huser barer, restauranter og smukke gamle byhuse, men det er de mere moderne, futuristiske bygningsværker langs floden, der lokker flest turister til Bilbao. Det gælder i særdeleshed det titaniumbelagte Guggenheim-museum, der fra den ene dag til den anden satte Bilbao på kunstkendernes verdenskort. Den enestående bygning er et mesterværk i sig selv, og den rummer en overflod af uvurderlige kunstværker, som tiltrækker et kæmpe publikum. Af andre arkitektoniske perler i Bilbao kan nævnes Zubizuri-broen, Arriaga-teateret og Euskalduna-paladset. 

 

Nu ændres ruten, så MSC Euribia atter sejler mod nord og i første omgang tilbage til Frankrig. Næste anløb er i Le Havre, der er en moderne og livlig by i Normandiet, hvis bymidte blev genrejst efter Anden Verdenskrig og derfor fremviser en helt særlig moderne arkitektur. Udflugtsmulighederne fra Le Havre er mange og inkluderer typisk ture til den franske hovedstad, Paris, eller landingsstrandene, hvor de amerikanske styrker i sin tid gik i land og var stærkt medvirkende til de allieredes efterfølgende sejr. Normandiets ”historiske hovedstad”, Rouen, er også en mulighed. Den stemningsfyldte, gamle bydel har mere end 700 smukke bindingsværkshuse, et astronomisk ur fra 1500-tallet og den imponerende romersk-katolske katedral, der er Frankrigs højeste kirke. Det var også på byens gamle markedsplads, at Jean d’Arc i sin tid blev brændt på bålet. 

 

Southampton har altid været en vigtig havneby i det sydlige England, hvorfor den har været omkranset af tykke bymure som et forsvar mod angribende folk. I dag ses flere velbevarede strækninger af denne mur stadig rundt om det gamle centrum, ligesom flere imponerende porte stadig står. Southampton har også flere gamle bygninger, men ellers er det primært en by for shopping. Smut også forbi den hyggelig pub, Duke of Wellington, der ligger tæt på havnen. En klassisk pub i gammel stil med bindingsværk, blyindfattede ruder, gamle fotografier og en pejs, der tændes på køligere dage. Et perfekt sted at nyde en lager eller et glas ægte cider. Southampton er også et godt udgangspunkt for udflugter. London er f.eks. indenfor rækkevidde, og i den engelske hovedstad venter et utal af seværdigheder så som Tower of London, Big Ben og Buckingham Palace. Der er dog også masser at opleve i det øvrige Sydengland, hvor I kan besøge en eller flere af de historisk interessante byer som f.eks. elegante, romerske Bath, romantiske Winchester med den imponerende katedral og middelalderlige Salisbury med den berømte stensætning Stonehenge.

 

Zeebrugge - Belgiens travleste havn bare 20 km fra evigt populære og smukke Brugge, der ofte omtales som Tornerosebyen, hvilket nok skyldes, at den har bevaret sin charme og sit udseende fra Middelalderen, som om den faldt i søvn for mange år siden og nu venter på at blive vakt til live igen. Der er dog allerede masser af liv i Brugge, men den kendes bedst for de brostensbelagte stræder med de flotte middelalderhuse med trappegavle samt de søvnige kanaler med stille vand. På byens markedsplads falbyder de handlende deres forskellige varer, og på de to store torve, Markt og Burg, ses bl.a. det imponerende rådhus med dets ornamenterede facade og det flotte klokketårn, hvorfra I – efter at have besteget 366 trappetrin – har en formidabel udsigt over byen. Den bedste måde at beundre alle de arkitektoniske finesser på er nok at sætte sig på en af de mange hyggelige caféer på hovedtorvet, Markt, og bare nyde den historiske pragt omkring en. Brugges museer spænder vidt fra Middelalderens malerier af Flanderns mestre over sirlige kniplinger til fristende chokolade.

 

Det sidste anløb, inden København nås, bliver i det tyske, når havnebyen Kiel besøges. Her er skibsbyggeri en stor industri, og dele af den tyske flåde holder til i Kiel. Havnen ligger midt i byen, så det er nemt at opleve Kiel til fods. Store dele af byen blev kraftigt bombarderet under Anden Verdenskrig, hvilket har resulteret i, at de fleste bygningsværker er opført i moderne arkitektur. Se en ubåd fra krigens tid, besøg de botaniske haver eller tag på en udflugt til en af de omkringliggende byer som f.eks. Lübeck.

 

Den 28. april er I fremme i København, hvor skibet forlades efter det sidste morgenmåltid ombord. 

 

Skibet

MSC Euribia er rederiets nye flagskib med plads til ca. 6.300 passagerer. Skibet er bygget i Frankrig og er 331 m langt og 43 m bredt. Hun er opkaldt efter den antikke gudinde Eurybia, som beherskede vindene, vejret og stjernerne og dermed også havene. Skibets vision er dog ikke blot at beherske havet, men også at beskytte og bevare det og det dyrebare marine-økosystem. Derfor sejler hun på flydende naturgas (LNG) – det reneste fossile brændstof i verden. Dermed genererer hun al sin egen energi både i havne og på havet, hvilket betyder en væsentlig reduktion af udstødningsemissioner, hvilket bidrager positivt til miljøbeskyttelse og bæredygtighed.

 

Når I kommer ombord, vil I opleve et nyt og spændende skib med unik indretning, sofistikeret design og meget avanceret teknologi. Særligt skal fremhæves den imponerende arkade, som er skibets hjerte. Under en kæmpe LED-himmel, hvis motiv og farver skifter flere gange i døgnet, kan I slentre mellem butikker, barer og restauranter, som var I i en idyllisk ferieby på land. Her er masser af liv, men også mulighed for en intim stund på et af de hyggelige serveringssteder.

 

De udendørs arealer kan næsten tage pusten fra enhver – der er 2 store poolområder med bekvemme solstole og et flot vandland med vandrutsjebaner, der kan tilfredsstille selv den største fartdjævel. I har udendørs barer, og på skibets agterdæk findes en Horizon pool, hvor I har en fantastisk udsigt. Om aftenen (hvis vejret tillader) omdannes dækket til flot dansegulv og scene til underholdning.

 

Der er aktiviteter for alle i løbet af dagen og aftenen, så mulighederne er mange for at være aktiv eller bare slappe af ved de forskellige poolområder. MSC Euribia tilbyder både fitnesscenter, løbebane og et sportscenter med diverse boldspil. Derudover findes også bowlingbaner, spillearkade, F1-simulator og 4D-biograf mod tillæg.

 

Om aftenen kan I indtage en dejlig middag i hovedrestauranten eller bruge jeres frihed og vælge den kæmpe buffet, som bugner af specialiteter i forbindelse med hovedmåltiderne. Specialrestauranterne, hvor I kan tilkøbe ekstraordinære spiseoplevelser, lokker med lækre retter fra Indokina, tapas, sushi og meget mere. I alt har MSC Euribia 10 restauranter og 21 barer, så der er noget for enhver smag. Skibet byder også på forestillinger i det imponerende teater, og så har kasinoet og diskoteket naturligvis åben til ud på de små timer.

 

Helpension

Opholdet ombord på MSC Euribia er med helpension. Der er fri adgang til skibets buffet fra tidlig morgen til sen aften, og i forbindelse med hovedmåltider er der her et kæmpe udvalg. I har også adgang til skibets restaurant, hvor I kan få 3-5-retters menu – valgt ud fra et varieret menukort - serveret til hovedmåltiderne. Til aftensmaden har I fast spisetidspunkt og bord.

 

Drikkepakker

Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden er inkluderet i rejsens pris. Yderligere drikkevarer kan købes efter forbrug, eller du kan vælge en af de fordelagtige drikkepakker. Disse bestilles hos Øster Lindet ved indløsning af dit værdibevis. 

 

Alle pakkerne kan benyttes i alle barer ombord, hovedrestauranterne og buffeten. De gælder ikke i brandede caféer, minibaren eller room service.

 

EASY PAKKEN dækker et ubegrænset antal af følgende drikkevarer: Et udvalg af husets vin pr. glas, fadøl (mærket kan variere fra skib til skib), et udvalg af spiritus og cocktails, alkoholfrie drikke, sodavand, juice pr. glas, mineralvand på flaske og varme drikke. 

Pris: 4.060 kr. pr. person

 

EASY PLUS PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer pr. glas op til 8 EUR eller 9 USD. Pakken inkluderer dine favoritcocktails frosne og klassiske, forskellige spiritusmærker, aperitifs og likører. Et stort udvalg af vine indgår pr. glas samt 10 % rabat på vinflasker købt ombord. Stort udvalg af fad- og flaskeøl, alkoholfrie cocktails, sodavand, mineralvand og varme drikke. Pakken kan også benyttes i specialrestauranter.

Pris: 5.600 kr. pr. person

 

PREMIUM EXTRA PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer pr. glas op til 13 EUR eller 15 USD. Pakken inkluderer en omfattende mængde af frosne og klassiske cocktails, spiritus af premium brands, aperitifs og likører. Derudover findes et varieret udvalg af vin og champagne pr. glas, 25% rabat på vin- og champagneflasker som købes ombord, og hele udvalget af øl, sodavand, frugtjuices, mineralvand, energidrikke og varme drikke. Pakken kan også benyttes i specialrestauranter.

Pris: 7.700 kr. pr. person

 

MINORS PAKKEN er til mindreårige (3-17 år, som er 3. person i kahytten) og gælder til et ubegrænset antal af følgende drikkevarer: Et bredt udvalg af alkoholfrie cocktails, sodavand, energidrikke, mineralvand, smagsnuanceret vand, frugtjuices, varme drikke og softice.

Pris: 1.820 kr. pr. person

 

Børn og ekstra opredninger

Børn, som rejser sammen med 2 fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra senge, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Børn u/18 år: 1.200 kr.

 

Udflugter

Ved samtlige anløb tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter, så der er noget for enhver interesse. Udflugterne er med engelsktalende guide, og priserne afhænger af indhold og varighed og ligger derfor typisk på 350 - 2.000 kr. pr. udflugt. Det komplette udflugtsprogram for krydstogtet kan rekvireres ved henvendelse til Øster Lindet.

 

Særlige forhold på dette tilbud

Vi må på dette 2-ugers krydstogt fra Hamborg til København med MSC Euribia tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

 

Forsikringer

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, voucher eller lignende.

 

Vigtig information

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, medmindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

 

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

 

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse, samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

 

Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Krydstogt i Vesteuropa

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail