Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Zanzibar

Tag til den tropiske paradis-ø i Det Indiske Ocean, og nyd livet med 1 uge på 4* hotel inkl. transfer. Rejs fra CPH i okt.-feb.

Zanzibar

Tag til den tropiske paradis-ø i Det Indiske Ocean, og nyd livet med 1 uge på 4* hotel inkl. transfer. Rejs fra CPH i okt.-feb.

Zanzibar er en smuk øgruppe og semi-autonom region, der ligger ud for Østafrikas kyst i det Indiske Ocean. Den mest kendte ø i regionen er Unguja, også kendt som Zanzibar Island, som sammen med Pemba Island og flere mindre øer udgør et vaskeægte ferieparadis.

 

Øen har en rig og kompleks historie, der spænder over århundreder og omfatter indflydelse fra arabisk, persisk og portugisisk kultur. Den kulturelle arv på Zanzibar er derfor også en unik blanding af swahili-kultur med stærk arabisk indflydelse, hvilket afspejles i både arkitekturen og livsstilen. Oplev bl.a.  Stone Town, øens historiske centrum, der er et bemærkelsesværdigt UNESCO-verdensarvssted med smalle stræder, gamle palæer og farverige markeder.

 

Særligt for denne rejse:

 • Zanzibar er en enestående destination, der tilbyder en fascinerende blanding af historie, kultur og naturskønhed
 • Slap af på det 4-stjernede hotel, der ligger lige ud til en af Zanzibars mest utrolige strande
 • Inkl. transfer til og fra hotellet

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Zanzibar t/r
 • 23 kg indchecket bagage 
 • Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r
 • 7 overnatninger på 4* Albatross Ocean View 
 • Morgenmad alle dage

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

København:

 • Den 16. oktober 2023 
  Sweetdealpris 9.695 kr.
 • Den 30. oktober 2023 
  Sweetdealpris 9.495 kr.
 • Den 6. november 2023 
  Sweetdealpris 9.395 kr.
 • Den 20. november 2023 
  Sweetdealpris 9.595 kr.
 • Den 27. november 2023 
  Sweetdealpris 9.695 kr.
 • Den 10. januar 2024 
  Sweetdealpris 12.995 kr.
 • Den 24. januar 2024 
  Sweetdealpris 12.895 kr.
 • Den 10. februar 2024 
  Sweetdealpris 15.795 kr.
 • Den 17. februar 2024 
  Sweetdealpris 14.795 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Vindrose Rejser

 • Enkeltværelsestillæg: 1.900 kr.

 

OBS: Der skal købes et visum i lufthavnen i Tanzania. Det koster 50 dollars pr. person.

 

Se flyinformation længere nede.

 

Albatross Ocean View 

Det 4-stjernede Albatross Ocean View  ligger blandt de bøjede palmer i smukke Dongwe på den sydøstlige kyst af eksotiske Zanzibar. Hotellet er placeret på en af Zanzibars mest utrolige strande, som er beskyttet af revet og er en bred, flad, hvid og fin sandstrand. Vandet er varmt og blidt, og der er rigeligt med skygge.

 

Albatross Ocean View tilbyder bl.a. en oase for afslapning ved poolen med udsigt over sand og hav og en række strandaktiviteter som revvandring, kitesurfing og dykning for de mere eventyrlystne. 

 

Kombinationen af den vidunderlige strand og beliggenheden tæt på alt, hvad Zanzibar tilbyder, gør hotellet til den perfekte base for både afslappende og oplevelsesrige dage.

 

Sådan skal I bo

Jeres værelse er indrettet med en blanding af moderne og Tarran-stil og har aircondition og opholdsområde. Hvert værelse har eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

 

Zanzibar

Historisk set har Zanzibar været et vigtigt handelscenter, især for krydderihandel, hvilket har givet øen tilnavnet "krydderiøen." Slaveri var også en mørk del af øens historie, da den var et vigtigt knudepunkt for østafrikansk slavehandel.

 

Naturmæssigt byder Zanzibar på paradisiske strande med hvidt sand og turkisblåt vand, som tiltrækker besøgende fra hele verden. Koralrev omgiver øen og giver mulighed for fantastisk dykning og snorkling, og øens indre er dækket af frodige plantager, hvor krydderier som nelliker, kanel, ingefær og muskatnød dyrkes.

 

Turismen spiller en afgørende rolle i økonomien på Zanzibar, og besøgende kommer for at nyde solen, havet, kulturen og det afslappede tempo på øen. Populære strande inkluderer Nungwi, Kendwa og Jambiani, mens lokale markeder giver en autentisk smagsprøve på øens livlige atmosfære.

 

Sprogene, der tales på Zanzibar, omfatter Swahili som det officielle sprog, mens engelsk og arabisk også er udbredt og forstås af mange lokale. Udover turisme er landbrug, især dyrkning af krydderier, og fiskeri vigtige økonomiske sektorer på Zanzibar.

 

Samlet set er Zanzibar en enestående destination, der tilbyder en fascinerende blanding af historie, kultur og naturskønhed, og det er et sted, der appellerer til rejsende, der ønsker at opleve en eksotisk og unik del af verden.

 

Flyinformation

Der flyves med Ethiopian Airlines.

 

Flytider København:

 • Afgang København kl. 19.50
  Ankomst Addis Abeba kl. 06.50
 • Afgang Addis Abeba kl. 10.20
  Ankomst Zanzibar kl. 13.00
 • Afgang Zanzibar kl. 17.00
  Ankomst Addis Abeba kl. 19.45
 • Afgang Addis Abeba kl. 01.35
  Ankomst København kl. 08.40

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiden.

 

Om Vindrose Rejser

Sweetdeal har i flere år haft et tæt samarbejde med Vindrose Rejser, hvor vi i årenes løb har sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Vindrose Rejser bestræber sig altid på, at være mere end en bookingcentral. De giver gerne gode råd med på rejsen og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

 

Som navnet "Vindrose" lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har de sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. De ved, at din næste ferie skal være bedre end den foregående, og at livet er for kort til dårlige rejser. Derfor har de har altid fokus på at skabe de bedste rammer. Det gælder både en forlænget weekend til Hamborg og en vinrejse til Toscana.

 

Læs også Vindrose Rejsers bedømmelser på Trustpilot.

 

Vindrose Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rejse til Zanzibar

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail