Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Hotel Allinge

Oplev det nordlige Bornholm med 3 overnatninger i den hyggelige havneby Allinge inkl. 2-retters middag. Pris pr. person.

Hotel Allinge

Oplev det nordlige Bornholm med 3 overnatninger i den hyggelige havneby Allinge inkl. 2-retters middag. Pris pr. person.

I finder Hotel Allinge midt i Allinge på det nordlige Bornholm - tæt på mange af Bornholms absolut største seværdigheder.

 

Den gamle bindingsværksgård ligger et par hundrede meter fra byens havn, hvor bølgerne slår ind på klipperne, og hvor Allinges maritime præg udspringer fra. Her kan I glæde jer til nogle gode dage med dejlige madoplevelser og alt, hvad I skal bruge, for at gøre jeres tid på Bornholm til noget ganske særligt.

 

Særligt for dette ophold:

 • Oplev Danmarks vidunderlige Solskinsø
 • Bo tæt på mange af Bornholms absolut største seværdigheder
 • Inkl. 2-retters middagsbuffet

 

Opholdet inkluderer:

 • 2-3 overnatninger i dobbeltværelse
 • 2-retters middagsbuffet på ankomstdagen
 • Stor morgenmadsbuffet
 • Gratis kaffe og te
 • Gratis parkering
 • Gratis wi-fi

 

Vælg mellem:

 • 2 overnatninger
  Sweetdealpris 1.195 kr.
 • 3 overnatninger
  Sweetdealpris 1.745 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage fra den 23. oktober 2023 til og med den 30. april 2024.

 

Vær opmærksom på, at der er lukket fra den 22. december 2023 til den 2. januar 2024.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Hotel Allinge.

 • Middag de andre dage: Forhør jer hos Hotel Allinge
 • Tilkøb af ekstra dage: Forhør jer hos Hotel Allinge

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Hotel Allinge

Det familieejede hotel er populært blandt gæsterne. Det kan bl.a. ses på Tripadvisor, hvor hotellet har den flotte karakter 4/5. Gæsterne slapper godt af i den hyggelige og uhøjtidelige stemning, der har været med til at gøre Hotel Allinge til et af byens førende hoteller i mere end 100 år.

 

På ankomstdagen er der sørget for en 2-retters middagsbuffet til jer i hotellets restaurant, og I kan også glæde jer til at stå op til hotellets morgenmadsbuffet, der byder på brød, rugbrød, røræg, bacon, brunchpølser, blødkogte æg, frisk frugt, pålæg, ost, marmelade, yoghurt, mysli, havregryn, juice m.m. Dertil kan der fås flere slags kaffe og te fra Bornholms Thehandel.

 

I har også adgang til kaffe/te, gratis wi-fi og tv på værelset, så der er gode afslapningsmuligheder.

 

Sådan skal I bo

I bliver indlogeret på et af hotellets lyse dobbeltværelser med eget badeværelse, en behagelig seng, tv og hvad I ellers skal bruge for at skabe hyggelige rammer under jeres ophold. 

 

Godt at vide

Allinge by har mange spisesteder, så der er gode muligheder, hvis I ønsker at spise tæt på Hotel Allinge på dag 2 og 3.

 

Om Bornholm

Under jeres ophold på Hotel Allinge bør I tage vandreskoene på, og gå en tur i ned byen og nyde det helt unikke miljø der. Gå f.eks. ned til vandet, hvor I straks kan se, at Bornholm virkelig er en klippeø; På klare dage kan man fra vandkanten ane Christiansø, der ligger ude i Østersøen. Lad turen føre jer videre til Dr. Danchells anlæg, der blev givet til Allinges beboere af byens læge omkring år 1900. I dag er stedet en grøn oase, der bl.a. bruges under Folkemødet.

 

På Madsebakke i udkanten af Allinge kan I se noget så unikt som helleristninger. Helleristningsfeltet på Madsebakke er et af de største felter på Bornholm og stammer helt tilbage fra bronzealderen. Mere nutidigt er den russiske kirkegård, der er et smukt, dystert mindesmærke fra russernes besættelse af Bornholm i tiden efter besættelsen.

 

Lidt vest for Allinge finder i flere af de mere markante seværdigheder på Bornholm. Hammerknuden, der er Bornholms nordligste del, er et smukt naturområde, hvor Hammerodde Fyr markerer den nordligste del. Hammersøen og Opalsøen er smukke og unikke. Rundt om de dybe søer hæver klippevæggene sig i op til 80 meters højde, og det føles som at bevæge sig rundt ved en bjergsø, når I går tur der. En særegen oplevelse, I ikke bør snyde jer selv for. Også Hammershus Slotsruin finder I på denne del af øen. En ligeledes smuk og unik oplevelse, I ikke bør være foruden.

 

Brug også gerne tid på at køre Bornholm rundt. Ruten er cirka 100 kilometer lang med mulighed for alle de afstikkere, I ønsker. Gør holdt i én eller flere af havnebyerne undervejs – Rønne, Nexø, Svaneke, Tejn, Gudhjem. Nyd den unikke natur, der fortryller hele året rundt, og nyd eller køb nogle af de mange lokale delikatesser. Der laves snaps i Nexø og Svaneke, der brygges øl i Svaneke og Tejn, og vil I have det hele samlet på et sted, så kør forbi Torvehallen i Rønne eller Den Bornholmske Gårdbutik, der ligger midt på øen.

 

Bornholm er noget ganske unikt, der kan og bør opleves. I kan roligt glæde jer.

 

Transport

Der er flere muligheder for at komme til Bornholm. Den mest populære er med færge fra Ystad, men der sejler også færge til Bornholm fra Køge. Det er også muligt at flyve til Bornholm fra København.

 

 

Hotel-Allinge.jpg

Ophold på Hotel Allinge

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail