Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Hotel Tylösand

Bliv forkælet med et spaophold på det prisvindende hotel inkl. 3-retters middag og adgang til kunstgalleri. Pris pr. person.

Hotel Tylösand

Bliv forkælet med et spaophold på det prisvindende hotel inkl. 3-retters middag og adgang til kunstgalleri. Pris pr. person.

Fyld forkælelseskontoen op på underholdnings- og gourmethotellet Hotel Tylösand, der ligger ved en af Sveriges mest majestætiske strande.

 

Med mindeværdige smagsoplevelser i hotellets restaurant, komplet velvære i den prisvindende spa, udsigt til kunst i verdensklasse på hele hotellet og en fuldt booket scene til livemusik - ja, så er det vist ingen overdrivelse at sige, at Hotel Tylösand byder på oplevelser, I kun finder her.

 

Hotellet ligger på Hallands vestkyst, tæt på Halmstad, og lige over en times kørsel nord for Helsingborg, som I kan sejle til fra Helsingør på blot 20 minutter. Alternativt ligger Hotel Tylösand bare 2 timers kørsel fra Øresundsbroen, og køreturen byder på smukke scenerier med svensk landidyl og grønne områder.

 

Særligt for dette ophold:

 • Ophold med spektakulære natur-, mad- og spaoplevelser 
 • Tylösand er en af Sveriges mest kendte badebyer og er bl.a. berømt for sin 7 km lange sandstrand 
 • Bo på et prisvindende spahotel med en majestætisk udsigt til havet og et verdensklasse kunstgalleri

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i Classic Design-værelse
 • 3-retters middag i Restaurang Tylöhus
 • Entré til spaafdelingen*
 • Fri adgang til Sveriges største kunstgalleri
 • Livemusik i restauranten fredage og lørdage
 • Adgang til fitness og træningshold 
 • Tøfler, som kan tages med hjem
 • Lån af badekåbe under opholdet
 • Morgenmad

 

Vælg mellem følgende ankomstperioder:

 • 1. oktober - 19. november 2023 og 12. februar - 31. marts 2024
  Sweetdealpris 999 kr.
 • 20-november 2023 - 11. februar 2024
  Sweetdealpris 799 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

*OBS: Fra den 20. november 2023 til den 11. februar 2024 renoveres dele af spaafdelingen, hvorfor kun en del af spaen er åben. Der kan forekomme forstyrrelser fra renoveringen inde i spaen.

 

Ankomst er mulig på følgende dage:

 • 1. oktober - 19. november 2023 og 12. februar - 31. marts 2024: Alle ugens dage
 • 20. november 2023 - 11. februar 2024: Søndag - torsdag

 

Vær opmærksom på, at hotellet holder lukket fra den 17. - 28. december 2023.

 

OBS: Aldersgrænsen i spaen er 15 år.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Hotel Tylösand.

 • Ankomst fredag: 100 SEK pr. person
 • Ankomst lørdag: 150 SEK pr. person
 • Opgradering til deluxeværelse: 150 SEK pr. person pr. nat

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Hotel Tylösand

I sommeren 1995 overtog Per Gessle og Björn Nordstrand Hotel Tylösand - en uventet konstellation mellem forretningsmanden og den internationale popstjerne, der netop havde afsluttet sin anden World Tour med Roxette. Fælles for de to var deres rødder i Halmstad og en helt særlig kærlighed til Hotel Tylösands historie og fremtid. Dette har resulteret i et væld af renoveringer og optimeringer af det idyllisk beliggende hotel, der i dag byder på 230 stilfuldt indrettede værelser, fire innovative og førsteklasses restaurantkoncepter samt en prisvindende spa.

 

Hotellet er desuden Sveriges største kunstgalleri med sine 23.000 m2 og udstiller for nogle af verdens mest interessante fotografer og kunstnere. Hver fredag og lørdag aften er der livemusik i Restaurant Tylöhus' pianobar, og på udvalgte dage tilbydes der smagning på forskellige drikkevarer. 

 

Restaurant Tylöhus

Restaurant Tylöhus er hotellets største og mest fornemme restaurant, hvor mesterkokkene og de innovative madskabere Henrik Andersson og Andreas Nicklasson tilbyder en klassisk svensk menu med et twist - altid tilberedt med nøje udvalgte råvarer og ingredienser. 

 

Her kan I både se frem til en dejlig 3-retters middag og til hotellets indbydende morgenmad, hvor Kattegat og Tylösand-stranden danner den perfekte baggrundskulisse.

 

Spaen 

I kan roligt glæde jer til at besøge hotellets spaområde, der er fordelt på to etager. På første sal finder I den store pool, spabade, fælles sauna og koldt bad. I kan også nyde en forfriskende drink og en lækker sundhedssnack i poolbaren eller besøge et af de 20 rum med innovative behandlinger, frisør, neglesalon og meget mere. Hvor end I kigger hen, er der nye måder at blive forkælet på. 

 

På anden sal ligger hotellets Happy Lounge, hvor I finder udendørs- og feelgood-pools, fodbad, dampsauna, brusere, afslapningsrum, fitnessområde og en spa-terrasse med en udsigt, I næppe vil blive trætte af. 

 

Spaen er den ultimative zone til fitness, forkælelse, inspiration og genopladning af kreativ energi. 

 

Sådan skal I bo

Værelserne på Hotel Tylösand er præget af en naturlig og harmonisk indretningsstil, hvor kontrasterne mellem dæmpede farver og lys skaber et stilfuldt, varmt og hjemligt miljø.

 

Designet er skabt af Åsa Gessle og inspireret af årtiers hoteloplevelser i verdens metropoler siden Roxettes internationale gennembrud i 1989. Sammen med arkitekt Kay Linghoff har Åsa valgt et tidløst, skandinavisk design, som går igen på hele hotellet.

 

I kommer til at bo på et nyrenoveret Classic Design-værelse i hovedbygningen. Værelset er ca. 20 m2 og er indrettet med to sammensatte Carpe Diem-senge á 105 cm, en lille sofa eller sovesofa, et skrivebord, smart-TV, gratis wi-fi, safety-boks, minibar, kedel og et badeværelse med badekåbe og hjemmesko.

 

Godt at vide

Der er gode muligheder for vandre- og svømmeture i området, og er I til golf, ligger Halmstad Golfklub blot 7 minutters gang fra Hotel Tylösand.

 

 

Hotel-Tylösand.jpg

Ophold på Hotel Tylösand

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail