Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Krydstogt til Argentina

Glæd jer til et 22-dages krydstogt fra Europa til Sydamerika inkl. 3 hotelovernatninger og fly. Rejs fra CPH i nov.

Krydstogt til Argentina

Glæd jer til et 22-dages krydstogt fra Europa til Sydamerika inkl. 3 hotelovernatninger og fly. Rejs fra CPH i nov.

På denne tur bydes på store oplevelser i Sydamerika, hvor I besøger 5 byer, herunder de interessante storbyer Buenos Aires og Rio de Janeiro. Inden krydstogtskibet krydser Atlanterhavet, anløbes Gibraltar, Lissabon, Lanzarote og den afrikanske øgruppe Kap Verde, og foruden de mange spændende anløb og oplevelser undervejs, kan I se frem til ekstra tid på slutdestinationen i Buenos Aires, hvor I har to hotelovernatninger inden hjemrejse.

 

Særligt for denne rejse:

 • Lækkert transatlantisk krydstogt med god tid til afslapning og selvforkælelse
 • Oplev den afrikanske øgruppe Kap Verde, som er et af de sjældnere krydstogtsanløb
 • 3 dage i Buenos Aires

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Barcelona og København – Buenos Aires
 • 23 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • 1 overnatning på hotel i Barcelona inkl. morgenmad
 • 21 overnatninger ombord på Costa Favolosa i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring 
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Alle transfers mellem skib, hotel og lufthavn i Buenos Aires
 • City tour i Buenos Aires på vejen fra skibet til hotellet
 • 2 overnatninger på hotel i Buenos Aires inkl. morgenmad

 

Afrejse den 14. november 2024:

 • Indvendig kahyt, Kategori 1
  Sweetdealpris 20.990 kr. 
 • Indvendig kahyt, Kategori 2
  Sweetdealpris 21.990 kr. 
 • Udvendig kahyt, Kategori 1 med begrænset udsigt
  Sweetdealpris 24.990 kr. 
 • Balkonkahyt, Kategori 2
  Sweetdealpris 27.990 kr. 

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos Sweetdeal betaler du kun et depositum på 11.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ikke inkluderet i rejsens pris

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge på 11 € pr. person pr. dag. Afregnes hjemmefra eller på skibet
 • Transfers i Barcelona
 • Udflugter
 • Drikkevarer der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer

 

Kahytstyper Kategori 1 og 2: 

I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Kategori 1-kahytter kan som udvendige og balkonkahytter have begrænset udsigt. Køber I Kategori 2, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Kategori 2 de største
 • 24-timers udbringning af roomservice efter gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig ca. 18.30 eller sen ca. 21.15, og ønske om at sidde ved lille eller større bord

 

Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.

 

Rejseplan

Untitled-1-Recovered.jpg

 

14. november: Fly til Barcelona og checkin på hotel
15. november: Checkin på skibet senest 11:00. 13:00 afgang Barcelona
16. november: På havet
17. november: 07:00 – 13:00 Gibraltar
18. november: 08:00 – 15:00 Lissabon, Portugal
19. november: På havet
20. november: 09:00 – 19:00 Arrecife, Lanzarote
21.-22. november: På havet
23. november: 09:00 – 19:00 Mindelo, Kap Verde
24.-27. november: På havet
28. november: 07:00 – 13:00 Recife, Brasilien
29. november: 14:00 – 23:00 Salvador de Bahia, Brasilien
30. november: 08:00 – 16:00 Ilheus, Brasilien
1. december: På havet
2. december: 07:00 – 17:00 Rio de Janeiro, Brasilien
3-.4. december: På havet
5. december: 09:00 – 18:00 Montevideo, Uruguay
6. december: 08:00 ankomst Buenos Aires. Transfer til hotellet inkl. sightseeing
7. december: Buenos Aires
8. december: Transfer til lufthavnen for hjemrejse
9. december: Hjemkomst til Danmark.

 

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.

 

Transport

Rejsen inkluderer fly t/r.

 

Flytider - udrejse:

 • Afgang København kl. 11.35
  Ankomst Barcelona kl. 14.25

 

Flytider - hjemrejse:

 • Afgang Buenos Aires kl. 16.25
  Ankomst Amsterdam kl. 09.40 (+1)
 • Afgang Amsterdam kl. 12.15
  Ankomst København kl. 13.35

 

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

 

I Barcelona sørger I selv for at komme fra lufthavn til hotel og næste dag videre til krydstogtsterminalen. Vi anbefaler en taxi til begge strækninger, som samlet koster ca. 65 €. Alternativt kan disse transfers bestilles hos Øster Lindet hjemmefra til 300 kr. pr. person.

 

I Buenos Aires er alle transfers mellem skib, hotel og lufthavn inkluderet.

 

Rejsebeskrivelse

I starter jeres eventyr med fly til Barcelona, hvor I indlogeres på hotel i centrum. I har nu en hyggelig eftermiddag og aften i den spanske storby, og næste morgen går I ombord på det flotte skib, Costa Favolosa, som vil være jeres hjem på hele rejsen til Argentina. Kursen sættes mod syd, og den første dag har I ombord på skibet. Det giver jer chancen for at lære hende at kende og blive fortrolige med hende og bruge nogle af alle hendes faciliteter.

 

Det første anløb bliver i Gibraltar – det engelske territorium på Den Iberiske Halvøs sydligste spids. Den ikoniske klippe, The Rock, er selve billedet på Gibraltar, og det er muligt at komme ”indenfor” i dens gamle forsvarstunneler. Europas eneste vildtlevende aber møder I også på klippen, og sagnet fortæller, at de er kommet hertil fra Afrika via en underjordisk passage under Gibraltarstrædet, der mundede ud i St. Michaels Grotte, som man længe troede var bundløs. Det er dog ikke tilfældet, og i dag er grotten en stor attraktion, hvor I kan gå rundt mellem de flotte, dramatiske stalagmitter. I den hyggelige by finder I mange butikker og flere charmerende pubber – alt i alt et spøjst lille stykke England blandet med et strejf af Spanien, hvilket giver en helt særlig stemning.

 

Herfra når I den skønne portugisiske hovedstad, Lissabon. Med sine syv fotogene høje byder Lissabon på et postkort-perfekt panorama af brostensbelagte gyder, gamle ruiner og katedraler med hvide kupler, der alt sammen vidner om en broget historie. Indsejlingen til byen giver jer det bedste udsyn til tre prominente monumenter. Det gælder for Belem Tower, der blev bygget i 1520 for at forsvare byen, Opdagernes Monument, der hylder alle landets opdagelsesrejsende, og Cristo Rei – en Kristusstatue, der minder om Rio de Janeiros berømte vartegn. Jeronimus-klosteret og Triumfbuen er et par af de andre store seværdigheder, og lidt udenfor byen finder du desuden den royale sommerresidens, der er omgivet af nogle af verdens smukkeste haver.

 

Inden turen over Atlanterhavet rigtig begynder, byder Lanzarote ind med den lille havneby, Arrecife, som fungerer som øens hovedstad. Via en intakt vindebro kan I besøge byens borg, som i sin tid blev bygget for at dæmme op for piratangreb. Flere gamle villaer i klassisk kanarisk arkitektur og en yndig kirke kan også beskues i byen, men ellers lokkes de fleste på udflugt rundt på øen. Nationalparken Timanfaya dækker en fjerdedel af Lanzarote med sine spektakulære landskaber skabt af tidligere tiders vulkanudbrud. I kan køre rundt i jeep blandt vulkanerne og se nærmere på et netværk af underjordiske grotter, og skal det være mere frodigt, er en vandretur i De 1000 Palmers Dal en mulighed.

 

Kap Verde er Afrikas vestligste land – en mindre øgruppe, som fik sin selvstændighed fra Portugal i 1975 efter en voldelig revolution. I anløber Mindelo på øen Sao Vicente, der oprindeligt er vulkansk og har dramatiske, forholdsvis tørre landskaber. Strandene er flotte, og i Kattenes Bugt findes naturlige pools, hvor det er lækkert og sikkert at bade. Nyd den afslappede atmosfære i byen, hvor den lokale musikstil, morna, lyder fra hvert gadehjørne. Morna er så særegen og stemningsfuld, at den er en del af UNESCO’s liste over immateriel kulturarv. Små seværdigheder som fiskemarkedet Kongens Fort, en mindre udgave af Belem-tårnet i Lissabon og flere bygninger fra kolonitiden skaber tilsammen grundlaget for en lille byrundtur. Sammen med solens stråler og de lokales smil skaber de en tiltrækkende atmosfære, der gør Kap Verde til en fortryllende oplevelse.

 

I får nu nogle dage til søs, hvor alle indtrykkene fra den første del af rejsen kan falde på plads, inden Brasilien nås. Der er god tid til at nyde skibet og de mange faciliteter og aktiviteter ombord eller bare slappe af med en god bog eller et dyp i poolen.

 

Når I atter får land i sigte, er det Brasiliens kyst, I ser. Det første anløb i Sydamerika bliver i Recife. Da flere floder og mindre vandløb flyder gennem byen, under mere end 50 broer og løber ud i Atlanterhavet, kaldes Recife også for Brasiliens Venedig. Det er en af de første byer, portugiserne i sin tid kom til, og her anlagde de sukkerrørsplantager, hvor slaverne arbejdede. I dag er området kendt for de mange levn fra den tid, og i nabobyen Olinda, som Recife næsten er vokset sammen med, ses stadig mange af plantageejernes flotte og overdådige hjem samt landets ældste kirke. Charmerende, fotogene kirker er der flere af i Recife som f.eks. den iøjnefaldende, turkise Vor Frue af Gode Rejser fra 1656. I udkanten af byen finder I surrealistiske skulpturer og templer i en regnskovs-have, der samlet er en del af Francisco Brennand-museet, som hylder Brasiliens største keramikers værker.

 

Næste stop er i Salvador de Bahia, der er en af landets største byer. Her smelter flere kulturer sammen og sætter sine aftryk på maden, musikken og dansen. Byen er kendt for sin særlige koloni-arkitektur og pastelfarvede bygninger, og I vil føle jer hensat til det 17. århundrede, når I bevæger jer rundt i det bakkede og brostensbelagte historiske Pelourinho distrikt, der er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste og betegnes som Salvadors bankende hjerte. Der findes mere end 300 kirker i Salvador. Blandt de mest overdådige og uforglemmelige er São Francisco kirke og kloster med udsmykkede lysekroner, udskæringer i bladguld og fantastiske loft-til gulv freskoer af autentiske portugisiske fliser. I finder også en af verdens ældste elevatorer i Salvador i form af Elevador Lacerda, der er en del af en eminent Art Deco konstruktion og transporterer jer 60 m op i luften, så I kan nyde udsigten over byen.

 

Ilheus er kendt som ”kakao-byen”, idet denne elskede afgrøde dyrkes i stor stil her og har bragt velstand til byen. Den har dog også været årsag til både krige og slaveoprør, hvilket fylder meget i byens spændende historie. Det er næsten obligatorisk at besøge en kakaoproducent eller en chokoladebutik, men Ilheus rummer også flotte kirker og hyggelige gader med små listige barer. En times kørsel langs floder, sumpe, skovområder og den betagende kyststrækning bringer jer til de smukke, imponerende Tijuipe vandfald, der inviterer til en kølende dukkert.

 

Millionbyen Rio de Janeiro er indbegrebet af sol og sommer, fest og farver. Ofte forbindes byen med samba og det årlige spektakulære karneval, og den festlige stemning emmer fra barer, restauranter og stranden året rundt. Rio er også verdensberømt for de ikoniske, kilometerlange sandstrande og de frodige grønne bakker og bjergtoppe, der omkranser byen – heriblandt Sugarloaf Mountain med kabelbanen og Corcovado Mountain på hvis top Kristus-statuen troner. Rio er diversitetens by og rummer alt fra kvarterer med højhuse, store villaer og eksklusive forretninger samt de glamourøse strande til de berygtede slumkvarterer – de såkaldte favelaer. Der er en grund til, at Rio også kaldes ”Den Vidunderlige By”!

 

Sidste anløb inden endestationen er i Uruguay, hvor I besøger hovedstaden Montevideo. Selvom byen ikke ligger langt fra Buenos Aires, som I når den følgende dag, er der tale om to vidt forskellige byer! Montevideo er for mange en velbevaret hemmelighed, selvom her bor over 1 mio. mennesker. Byen balancerer strandstemning med et pulserende kulturliv og er på samme tid både kosmopolitisk og jordnær. Den gamle bydel leder tankerne hen på Havana, for hvilken den ofte har været stand-in i film og tv-serier, og charmerer jer med sin både tidløse og elegante koloniale arkitektur, lokale gadesælgere, hyggelige butikker og caféer samt særegne museer såsom cowboy-museet. Selvom Uruguay står lidt i skyggen af Argentina og Chile, når det gælder vinproduktion, fejler kvaliteten intet, så prøvesmag rødvinen lavet på den unikke Tannat-drue i den gamle bydel eller på en vingård lige uden for byen.

 

Og så er I nået til Argentinas hovedstad, Buenos Aires, der er omgivet af et imponerende landskab og er et fascinerende puslespil af forskellige kulturer, hvor moderne bygninger ligger dør om dør med traditionelle arbejder- og immigrantkvarterer. Her er en overflod af seværdigheder, som I selvfølgelig ikke skal snydes for, så I får 2 overnatninger i tangoens lidenskabelige hjemstavn, hvor I indkvarteres på et godt, centralt beliggende hotel og tages med på sightseeing den første dag. Så er I efterfølgende rustet til at opleve byen på egen hånd. Besøg det farverige La Boca-kvarter, der er kendt for gadekunst og tango, og læg vejen forbi Recoleta-kirkegården med de flotte gravkamre og skulpturer. Den imponerende lyserøde regeringsbygning Casa Rosada huser også præsidentens kontorer og ligger centralt i byen, ligesom den ikoniske obelisk, der er byens vartegn.

 

Søndag den 8. december køres I til lufthavnen for hjemrejse efter mere end 3 skønne uger fyldt med oplevelser på to kontinenter.

 

Hotel i Barcelona

I indlogeres på et godt 3* hotel centralt i byen og i gåafstand til Ramblaen. Opholdet er med morgenmad.

 

Hotel i Buenos Aires

Rejsen er inklusive 2 overnatninger med morgenmad på 4* NH Hotel Latino i hjertet af Buenos Aires og i gåafstand til mange af byens seværdigheder, butikker, restauranter og barer. Hotellet har døgnåben reception og motionscenter og tilbyder gratis wi-fi. Hotellets restaurant serverer argentinske og internationale retter, og I kan få skønne drinks og snacks i baren. De pæne værelser er lyse og rummelige og forsynet med aircondition, minibar og fladskærms-tv samt eget badeværelse med hårtørrer. 

 

Skibet

I sejler med Costa Favolosa, som er kendt for sin italienskinspirerede indretning. Skibet blev bygget i 2011 og har plads til 3.000 gæster samt lidt over 1.000 besætningsmedlemmer. Skibet har fået sit navn efter det italienske ord for fantastisk (Favolosa) og fremviser over 400 originale kunstværker.

 

Costa Favolosa er smukt indrettet og udstyret med et hav af topmoderne faciliteter, som sikrer, at I aldrig kommer til at kede jer. Bl.a. skal nævnes lækkert uden- og indendørs poolområde, flere jacuzzis både udendørs og indendørs og kæmpe teater med shows. For de aktive er der joggingbane og et utroligt flot fitnesscenter. Derudover findes der en stor spa- og wellnessafdeling, som man mod betaling kan nyde, og her tilbydes mange forskellige behandlinger.

 

Om aftenen tilbydes underholdning for enhver smag: Konkurrencer med animationsteamet, forestillinger i skibets imponerende teater, et moderne disko for de unge og musik af forskellig art i flere af de 13 barer/lounges for de voksne. Man kan mod tillæg tage en tur i 4D biografen, forsøge sig i Formel 1-simulatoren eller prøve lykken i det store kasino.

 

Helpension

Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

 

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker I at indtage jeres morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan I frit komme, som det passer jer bedst indenfor åbningstiden.

 

Drikkepakker

Der tilbydes forskellige drikkepakker på disse rejser. De nævnte priser gælder kun, hvis drikkepakken bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet. De kan senere bestilles online til en højere pris. Bestilles pakken ombord, tillægger skibet 15 % i serviceafgift. Alle voksne på samme booking skal bestille samme drikkepakke.

 

MY DRINKS PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder husets vin pr. glas, et udvalg af øl, spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Der kan dagligt afhentes 2 x 0,5 liters mineralvand på flaske i en af barerne.

Pris: 5.460 kr. (260 kr. pr. dag)

 

MY DRINKS PLUS PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder stort udvalg af vin pr. glas, øl, standard og Premium spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Der kan afhentes mineralvand på 0,5 liters flasker i en af barerne. 

Pris: 7.245 kr. (345 kr. pr. dag)

 

MY SOFT DRINKS PAKKEN dækker et ubegrænset antal alkoholfrie drikkevarer. Det gælder mineralvand, sodavand, frugtjuice og iste pr. glas, alkoholfrie cocktails og varme drikke.

Pris:
Børn 2-17 år: 2.415 kr. (115 kr. pr. dag)
Voksne: 3.675 kr. (175 kr. pr. dag)

 

Børn og ekstra opredninger

Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Pris:

Børn u/18 år: 16.490 kr.
Voksne: 17.990 kr.

 

Enekahyt

Der er et begrænset antal pladser - der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og enkeltværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

Pris:

Tillæg for indvendig kahyt: 6.000 kr. 
Tillæg for udvendig kahyt: 7.000 kr.
Tillæg for balkonkahyt: 8.000 kr.

 

Udflugter

Rederiet tilbyder en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Vi anbefaler at bestille hjemmefra, mens udvalget er størst. Udflugtsprogrammet er pt. ikke offentliggjort.

 

Ved alle anløb har I også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave jeres egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af diverse byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.

 

Særlige forhold på dette tilbud

Vi må på dette krydstogt til Nordkap med Costa Favolosa tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

 

Forsikringer

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

 

Vigtig information

Kategori 1-kahytter kan som udvendige og balkonkahytter have begrænset udsigt. 

 

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, medmindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, hotellerne eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

 

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23. Børn skal være fyldt 6 måneder for at kunne deltage.

 

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse, samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

 

Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Krydstogt fra Spanien til Argentina

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail