Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Thailand - Koh Chang

2 uger i vidunderlige omgivelser på fantastisk resort lige ned til stranden - inkl. snorkeltur. Rejs fra CPH i okt.-dec.

Thailand - Koh Chang

2 uger i vidunderlige omgivelser på fantastisk resort lige ned til stranden - inkl. snorkeltur. Rejs fra CPH i okt.-dec.

Koh Chang er en del af Chang National Park og er Thailands tredjestørste ø. Koh Chang ligger cirka 340 kilometer syd for Bangkok og byder på en ufatteligt smuk og uberørt natur. Størstedelen af øen består stadig af regnskov, hvor der gennem junglen løber flotte vandfald og er et rigt dyreliv. I kan f.eks. være heldig at se de søde frække aber, de store majestætiske elefanter eller de farverige sommerfugle.

 

I kommer til at bo på et fantastisk resort i utroligt lækre omgivelser og lige ned til stranden. Med i rejsen er der en snorkeltur, hvor I har mulighed for at svømme og snorkle i og omkring Koh Chang-øerne - opdag de farverige koralrev og spot forskellige arter af tropiske fisk. Dette er i sig selv en stor oplevelse.

 

Særligt for denne rejse:

 • Lækkert poolområde
 • Fantastiske faciliteter
 • Idylliske omgivelser

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København lufthavn - Bangkok t/r
 • 13 overnatninger på Centara Koh Chang Tropicana Resort*
 • Superior værelse med udsigt til haven
 • Morgenmad
 • 2 måltider ombord på flyet hver vej
 • 1 stk. bagage pr. person - op til 23 kg + 8 kg håndbagage
 • Dansktalende rejseleder (via servicetelefon)
 • Heldags-snorkeltur inkl. leje af udstyr samt frokost, snacks, kaffe/the og vand (engelsktalende rejseleder)

 

*OBS: Det er ikke muligt at komme til Koh Chang på ankomstdagen. Første nat overnatter du derfor i Bangkok på Hotel Amaranth. Dagen efter bliver du afhentet på Hotel Amaranth og rejser videre til Koh Chang. Bemærk venligst: Har du tilkøbt transport til og fra hotel, er transporten bestilt på forhånd, ellers er det på egen hånd.

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

København: 

 

 • København 28. oktober 2024
  Sweetdealpris 9.999 kr.
 • København 30. oktober 2024
  Sweetdealpris 9.499 kr.
 • København 1. november 2024
  Sweetdealpris 10.299 kr.
 • København 4. november 2024
  Sweetdealpris 9.999 kr.
 • København 6. november 2024
  Sweetdealpris 9.499 kr.
 • København 11. november 2024
  Sweetdealpris 9.999 kr.
 • København 13. november 2024
  Sweetdealpris 9.299 kr.
 • København 18. november 2024
  Sweetdealpris 9.999 kr.
 • København 20. november 2024
  Sweetdealpris 9.299 kr.
 • København 25. november 2024
  Sweetdealpris 9.999 kr.
 • København 27. november 2024
  Sweetdealpris 9.499 kr.
 • København 2. december 2024
  Sweetdealpris 9.899 kr.
 • København 4. december 2024 UDSOLGT
  Sweetdealpris 9.499 kr.
 • København 6. december 2024
  Sweetdealpris 10.199 kr.
 • København 9. december 2024
  Sweetdealpris 9.999 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse.

 

OBS: Hvis du ønsker at rejse alene, skal du kontakte Bravo Tours for at høre mere om pris og ledighed, inden du køber din rejse hos SPOTdeal.

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos Bravo Tours.

 • Afbestillingsforsikring: 549 kr. 
 • Årsrejseforsikring: 999 kr.
 • Transport til og fra hotel: 1.100 kr. 
 • Opgradering til SAS Plus (kun muligt med afrejse mandag og fredag): 4.600 kr. pr. person    
 • Opgradering til SAS Business (kun muligt med afrejse mandag og fredag): 14.700 kr. pr. person    

 

Se flyinformation længere nede.

 

Centara Koh Chang Tropicana

Bo på det fantastiske hotel Centara Koh Chang Tropicana Resort, hvor I bor i lækre omgivelser lige ned til stranden. Nyd synet af svajende palmer, lyden af de brusende bølger og den smukke udsigt over havet.

 

På hotellet finder I et fantastisk poolområde i tropiske omgivelser med både liggestole og parasoller. I poolområdet finder I også en poolbar, hvor I kan nyde kolde forfriskninger og lækre snacks. 

 

Når I bor på Centara Koh Chang Tropicana er der rig mulighed for at udforske den skønne ø Koh Chang, som er kendt for sine smukke landskaber, fantastiske dykkespots og sit rige dyreliv. Tag på en af de mange udflugter som f.eks. snorkling, dykning, paddleboarding eller vandreture til de smukke vandfald rundt på øen. I kan også øhoppe til de nærliggende øer, som Koh Mak og Koh Kood.

 

Trænger I i stedet til selvforkælelse, kan I mod gebyr tage en tur i hotellets spa- og wellnessafdeling. Her kan I få forskellige behandlinger eller nyde en tur i jacuzzi eller sauna.

 

Når sulten melder sig har I rig mulighed for at spise på hotellet. Nyd aftensmaden på Sea Breeze Restaurant, som byder på lækre gastronomiske oplevelser med udsigt over havet. I kan vælge mellem retter fra det thailandske køkken, men også fra det internationale køkken.

 

I hotellets Splash Pool Bar kan I stille lækkersulten med lette snacks og kolde forfriskninger. I kan også tage en tur forbi lobbybaren og nyde en drink.

 

Hvis I ønsker at spise i mere private omgivelser, har I mulighed for at bestille In-Room dining.

 

Sådan skal I bo 

På Centara Koh Chang Tropicana bor I i et fint dobbeltværelse Superior på ca. 42 m2, der er indrettet med gratis wi-fi, safeboks, kaffe- og tefaciliteter, minibar (mod gebyr), telefon, hårtørrer, toiletartikler, tv, aircondition og fan.

Værelset har egen balkon eller terrasse og badeværelse med bruser.

 

Pension

Morgenmaden er inkluderet i jeres ophold.

 

Godt at vide 

Lobbybaren har åbent fra kl. 10.00-22.00.

Poolbaren har åbent fra kl. 10.00-17.00.

Sea Breeze Restaurant har åbent fra kl. 06.30-10.30 og fra kl. 11.00-17.00 også igen fra kl. 18.00-23.00.

 

Udflugter

 

Heldags-snorkeltur (inkluderet):

Deltag i en heldags-snorkeltur og udforsk den betagende undervandsverden omkring øerne Koh Chang og Koh Rang. I får muligheden for at svømme og snorkle i krystalklare vande, omgivet af smukke koralrev og tropiske fisk. Hvis I foretrækker at slappe af, kan I nyde solen om bord på båden. Under turen vil I få serveret en frokostbuffet, snacks og drikkevarer. Heldags-snorkleturen vil gøre stop ved forskellige lokaliteter. I vil besøge HTMS-vraget med to koralsteder omkring Koh Chang og området ved Koh Rang Nationalpark.

 

Hotelafhentning og -aflevering er inkluderet. Der vil max være 20 rejsende for at sikre en personlig oplevelse. På turen er der en engelsktalende rejseleder. 

 

Om området

Øens navn Koh Chang har en helt særlig betydning. Koh betyder ø og Chang betyder elefant. Derfor er øen også kendt under navnet elefantøen. På øen har du mulighed for at høre mere om dens spændende historie og kultur.

 

Synet der møder dig på øen er fuldstændig vidunderlig. I vil blive mødt af uberørt natur, frodige regnskove og en afslappet atmosfære. Øen er ideel for naturelskere, eventyrere og strandentusiaster. Koh Chang er særligt kendt for deres fantastiske strande med blødt, hvidt sand og klart blåt vand.

 

Koh Chang er også hjemsted for flere imponerende vandfald, hvor I kan vandre gennem skovene og nyde en forfriskende dukkert i det klare, kølige vand. Begiv dig ud på guidede junglevandringer for at spore dyreliv og se betagende panoramaer, som Klong Plu Vandfaldet, Than Mayom vandfaldet, Klong Nonsi vandfaldet eller Salak Phet udsigtspunkt.

 

Tag på tur i mangroveskovene i båd eller på gangbroer af træ og oplev ildfluerne blinke i mørket, eller besøg de autentiske fiskerlandsbyer som Bang Bao. Bang Bao er kendt for sine stolpehuse og travle kaj fyldt med restauranter, butikker og vandbaserede aktiviteter.

 

Slap af på kysten, svøm i havet, solbad på stranden, udforsk de smukke vandfald eller gå på opdagelse i de fascinerende omgivelser. En ting er sikkert – I kan se frem til et utroligt smukt syn, nærmest uanset hvor I befinder jer på øen.

 

Øen er også særlig kendt for dens imponerende dykkespots. Omkring øen findes der mange gemte steder, som er oplagt at udforske for den eventyrlystne dykker. Oplev det farverige undervandsliv og koraller, eller deltag i vandaktiviteter som kajakroning, paddleboarding eller sejlture.

 

I kan også gå på opdagelse i øens mange charmerende bugter og strande. Der er både de mere afsonede strande, hvor tosomheden kan nydes i ro og fred, eller de lidt mere livlige strande, hvor du kan finde forskellige vandsportsaktiviteter og strandbarer.

 

Ønsker I at opleve noget mere kulturelt, så kan I med fordel besøge de lokale templer som f.eks. Wat Salak Phet eller Wat Bang Bao. Her kan I høre mere om øens kultur og spændende historie.

 

Til natteravnene findes der på øen også et livligt natteliv. Særligt i områderne White Sand Beach og Lonely Beach er der liv i gaden med både livemusik, strandbarer og thailandsk underholdning.

 

Flyinformationer

 

Flytider København:

 • Afgang fra København kl. 23.55
  Ankomst Bangkok kl. 17.10 (+1)
 • Afgang fra Bangkok kl. 23.50
  Ankomst København kl. 06.55 (+1)

 

Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage*, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du kan frit ændre til en rejse blandt Bravo Tours store udbud på deres hjemmeside. En ændring koster 500 kr. pr. person. 

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

*Gælder ikke rejser med rutefly. Almindelige rejsebetingelser er gældende: https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/ Vær opmærksom på, at Udenrigsministeriet på flere rejsemål ikke fraråder rejsen, hvis du er færdigvaccineret. Dette gælder bl.a. til Kenya, hvilket vores rejser også er betinget af.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.

 

Om Bravo Tours 

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

 

Tryghed på rejsen 

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rejse til Thailand - Koh Chang

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail