Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Villa Huno Møns Klint

NYHED: 2 overnatninger midt i den unikke mønske natur og med panoramaudsigt til Huno sø inkl. tapas, vin m.m. Pris for 2 personer.

Villa Huno Møns Klint

NYHED: 2 overnatninger midt i den unikke mønske natur og med panoramaudsigt til Huno sø inkl. tapas, vin m.m. Pris for 2 personer.

På Villa Huno smelter naturens elementer sammen med den moderne, nordiske minimalisme og skaber de mest idylliske rammer om et dejligt ophold midt i naturen. Vågn op med den smukkeste panoramaudsigt til Huno sø, og bo omkranset af ældgamle bøgeskove, bølgende bakker og dybe dale. Vilde marker med græssende kvæg fuldender billedet og understreger den enestående mønske naturskønhed.

 

Med base på Villa Huno finder I både et luksuriøst udgangspunkt for afslapning og ro og for at tage på oplevelse blandt Sydhavsøens fantastiske naturfænomener, uendelige skove, dejlige strande, hyggelige lokale gårdbutikker og idylliske små byer.

 

Særligt for dette ophold:

 • Luksuriøs oase midt i den billedskønne mønske natur og med kun 1 km til Møns Klint
 • Bo i en moderne lejlighed med eget køkken, balkon eller terrasse og panoramaudsigt til Huno sø 
 • Inkl. tapas og vin

 

Opholdet inkluderer:

 • 2 overnatninger i lejlighed med balkon eller terrasse og panoramaudsigt til Huno sø
 • Klintholm Tapas inkl. en flaske rødvin den første aften 
  Pølser og delikatesser fra Klintholm Gods' egen produktion samt udvalgte oste, Møn kiks og grovbrød (indholdet kan variere)
 • Morgenmadspakke leveret til lejligheden
 • Håndklæder og sengelinned i lejligheden
 • Gratis parkering

Sweetdealpris 2.598 kr.

 

Prisen er for 2 personer.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med den 31. december 2024. Dog ikke i juli.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Tillæg og tilkøb 

Aftales og afregnes direkte med Villa Huno.

 • Tillæg ved ophold fredag og lørdage: 200 kr. pr. dag
 • Ekstra opredninger: Forhør jer direkte hos Villa Huno

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Villa Huno Møns Klint

Villa Huno er bygget af godsejerparret Inger Marie og Carl Gustav Scavenius fra Klintholm Gods. Villaen er bygget i lærketræ og med mos på taget, så den falder smukt ind med de naturrige omgivelser, og både møbler og vægdekorationer er omhyggeligt udvalgt med henblik på at skabe en stemning af elegance og charme, der falder fint i trit med naturens ro.

 

Tag villaens robåd ud på Huno sø, nyd en afslappende gåtur rundt om søen, eller tag på udflugt til Møns Klint. Villa Huno ligger blot 1 km fra Møns Klint, som kan nås af en fin vandresti, og der er desuden kun ca. 3 km til Geocenter Møns Klint, hvor I finder masser af aktivitetsmuligheder.

 

Når I er færdige med at erobre klinten, kan I genoplade jeres batterier med lidt godt til ganen på badebroen, eller I kan nyde den inkluderede tapas med pølser og delikatesser fra Klintholm Gods' egen produktion samt udvalgte oste, Møn kiks, grovbrød og en flaske rødvin.

 

Sådan skal I bo

Villa Huno består af 8 individuelt indrettede lejligheder fordelt på stueetagen og første sal. Alle lejligheder er udstyret med moderne køkkenfaciliteter, og kaffe og te er inkluderet i prisen. 

 

Nyd en god nats søvn i den behagelige dobbeltseng med allergivenlige dyner og puder, og vågn op til en betagende panoramaudsigt over Huno sø. Lejlighederne i stueetagen byder på en privat terrasse, mens lejlighederne på første sal har egen balkon – perfekt til at nyde morgenkaffen eller en stille aftentime, mens solen går ned bag om søen.

 

Oplev Møn

Man kan næsten ikke sige Møn uden også at sige Møns Klint, og det er da også et imponerende syn, der møder jer, når I besøger de majestætiske, hvide klinter, der stolt knejser over det turkisgrønne hav. Klinten er anerkendt som UNESCO verdensarv og rejser sig hele 128 meter over havet. 

 

Også vandreruten ’Camønoen’, der strækker sig over 175 km på Møn, Nyord og Bogø, er et populært turistmål, der byder på en perlerække af storslåede udsigter og oplevelser. Turen går forbi både landsbyer, marklandskaber, moser, enge, badestrande, skove, gravhøje, herregårde og sågar forbi det smukke og romantiske slot Liselund. Turens højdepunkt er naturligvis Møns Klint.

 

I den gamle middelalderby Stege kan I fornemme tidligere tiders storhed med en tur af "Silderuten", som går forbi byens varetegn, Mølleporten, det middelalderlige voldanlæg og Empiregården, som rummer byens museum. Et besøg i den gamle fiskerby Nyord, der ligger på en lille ø nord for Stege, er bestemt også anbefalelsesværdigt. Øen er nemlig hjemsted for et fantastisk fuglereservat.

 

Kører I en tur rundt på Møn, hvad vi kun kan anbefale, så slå vej ind forbi den lille Klintholm Havn, der af gode grunde er et yndet mål for turister. Gå en tur på havnen, nyd synet af vandet, og se om I kan skimte Tyskland eller Falster i det fjerne.

 

Endelig, skal I huske at gå en tur udenfor om aftenen. Møn er et af de steder i Danmark, der har mindst lysforurening,  og det betyder, at stjernerne og mælkevejen er særligt tydelige her. Hvis I søger ud på jeres terrasse eller balkon efter mørkets frembrud, kan I måske være heldige at opleve det imponerende himmelshow, bedre kendt som Dark Sky.

 

 

Camp-Møns-Klint.jpg

Ophold på Villa Huno Møns Klint

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail