Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Togrejse til Bergen

NYHED: 5-dages togrejse på en af verdens smukkeste togstrækninger inkl. 3 hotelovernatninger m.m. Rejs fra Kbh i jun.-sep.

Togrejse til Bergen

NYHED: 5-dages togrejse på en af verdens smukkeste togstrækninger inkl. 3 hotelovernatninger m.m. Rejs fra Kbh i jun.-sep.

I det langstrakte land mod nord overgår det ene natursceneri det andet, og nye, smukke udsyn venter om hvert et hjørne. Det sydlige Norge, også kaldet Sørlandet, byder på stor naturskønhed, mangfoldighed og smukke jernbanestrækninger, og Bergenbanen har i århundreder været en livsnerve for kultur, transport og handel mellem Oslo og fjordenes hovedstad, Bergen.

 

På denne veltilrettelagte rundrejse kan I glæde jer til at opleve både Oslo, Bergenbanen og Bergen. Endelig får I også mulighed for at opleve de smukke, dybblå fjorde, som Sørlandet er så kendt for, hvis I vælger at tage med på et skønt fjordcruise. I runder turen af med en overnatning i et af Norges bedste nattog. 

 

Særligt for denne rejse:

 • Bergenbanen er kåret som en af verdens smukkeste togstrækninger af Lonely Planet
 • Oplev nogle af Norges mest spektakulære landskaber, fra frodige dale til majestætiske fjelde
 • Al togtransport og alle overnatninger er inkluderet

 

Rejsen inkluderer: 

 • Tog fra København* – Oslo t/r
 • Tog fra Oslo – Bergen på Bergenbanen
 • Nattog Bergen – Oslo
 • Pladsreservationer på alle tog (ikke regionaltog)
 • 1 overnatning på hotel i Oslo 
 • 2 overnatninger på hotel i Bergen
 • 1 overnatning i sovekupé på nattog
 • Morgenmad på begge hoteller

 

Vælg mellem følgende rejseperioder (fredag - tirsdag):

 • Den 21. juni - 25. juni 2024
  Sweetdealpris 7.398 kr.
 • Den 5. juli - 9. juli 2024
  Sweetdealpris 7.498 kr.
 • Den 26. juli - 30. juli 2024
  Sweetdealpris 7.498 kr.
 • Den 2. august - 6. august 2024
  Sweetdealpris 7.498 kr.
 • Den 16. august - 20. august 2024
  Sweetdealpris 7.398 kr.
 • Den 30. august - 3. september 2024
  Sweetdealpris 6.998 kr.
 • Den 13. september - 17. september 2024
  Sweetdealpris 6.998 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse/kupé.

 

*Har I ønske om at stå på toget på en anden station, kan dette forespørges direkte hos Ruby Rejser. Der er mulighed for påstigning/afstigning på flere togstationer i Danmark (dog uden pladsreservation).

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Ruby Rejser.

 • Eneværelse/-kupé: 2.900 kr. 
 • Tilkøb af fjordcruise på dag 4 (læs mere længere nede): 598 kr. pr. person

 

Ikke inkluderet i prisen:

Afregnes direkte med Ruby Rejser.

 • Obligatorisk reservationsgebyr på 98 kr. pr. person

 

Se rejsetider længere nede.

 

Dagsprogram

Dag 1: Med tog fra København til Oslo

Fra morgenstunden stiger I på toget og krydser Øresund. Turen går langs den svenske vestkyst til Göteborg, hvor I har et skift og en lille pause, inden turen fortsætter til Oslo med ankomst om eftermiddagen. I indkvarteres på et hotel i gåafstand fra togstationen og kan derefter tilbringe en aften i den norske hovedstad.

 

Dag 2: Bergenbanen

Lonely Planet kårede for nylig Bergenbanen som en af verdens smukkeste togstrækninger, og i dag får I mulighed for at opleve den spektakulære rejse, når I stiger på toget i Oslo. I løbet af de næste knap 7 timer kan I se frem til at opleve noget af den smukkeste natur, Norge har at byde på. Turen tager jer forbi tyste skove, brusende elve, dybe dale, sneklædte fjelde og gennem kurver og tunneller. Et af de absolutte højdepunkter er højfjeldspassagen mellem Finse og Hallingskeid. Her kører I op over 1.200 meters højde. Toget er moderne med gode sæder, restaurantvogn, m.m.

 

Midt på eftermiddagen er I fremme i Bergen, hvor I indkvarteres centralt i byen. Bergen kaldes også for ”Byen mellem de 7 bjerge”, hvilket ses med al tydelighed, hvis I tager Fløibanen op til Fløyen i en højde af 320 m.o.h. Udsigten herfra over byen, bjergene og fjordene er ganske enkelt enestående.

 

Dag 3: Bergen

Efter morgenmaden har I en hel dag, hvor I er på egen hånd i smukke Bergen. Er I til flotte gåture, kan en tur forbi Fisketorget, den historiske bydel omkring Bryggen med de farverige træhuse og Stoltzekleiven varmt anbefales. Derudover kan I komme tæt på Bergens historie og kultur ved at besøge museer, kirker og parker rundt omkring i byen.

 

Dag 4: Mulighed for Fjordcruise

Om formiddagen har I mulighed for at tilkøbe et skønt fjordcruise. Fra Zachariasbrygge sejler I med et godt fjordskib ud i Osterfjorden mod Modalen, Norges næstmindste kommune. Turen fortsætter gennem det lavvandede og smalle Mostraumen-stræde og jo længere I kommer ind i fjorden, desto mere dramatiske bliver bjerglandskaberne. Undervejs passerer skibet flere vandfald, som I kommer så tæt på, at I kan føle den forfriskende vandtåge i ansigtet. Den smukke fjord er hjem for masser af fugle, og med lidt held ser I også solbadende sæler. Efter ca. 3 timers cruise er I tilbage i Bergen, hvor I kan forsætte udforskningen af den dejlige by. Fjordcruiset koster 598 kr. og skal bestilles ved tilmelding til rejsen.

 

Om aftenen kan I nyde en god middag på stemningsfuld Brygge, inden I sidst på aftenen går ombord på nattoget mod Oslo. I indkvarteres i 2-sengs kupéer og kan de næste knap 8 timer sove i en behagelig seng, mens toget ruller østover mod Oslo.

 

Dag 5: Oslo – København

Om morgenen triller I ind på Oslos Sentralstasjon. Efter en lille pause, hvor I kan få lidt morgenmad, stiger I på toget mod København, som I, via Göteborg, når frem til sidst på eftermiddagen. 

 

Om togene og togbilletter

Toget på Bergenbanen er et nyt tog med behagelige sæder, wi-fi, toiletter og cafevogn. Fra Bergen til Oslo køres med nattog med 2-personskupéer og cafevogn. Kupéerne er redt op, når I stiger ombord. Der er el-stik og læselys ved sengene. Toiletter forefindes i alle togvogne. Mellem København og Oslo køres der med de velkendte regional- og IC-tog. 

 

Togbilletten inkluderer tilslutning fra alle danske togstationer (kun på afrejse-/hjemrejsedagen). Det er dog gæstens eget ansvar at være på København H til rettidig afgangstid.  

 

Hoteller

I Oslo bor I på det 4-stjernede Clarion Hotel The Hub eller tilsvarende.

 

I Bergen bor I på det 3-stjernede Grand Hotel Terminus eller tilsvarende.

 

Togtider

 

Forventet rejseplan:

 

København til Oslo:

 • Afgang København H kl. 07.30
  Ankomst Göteborg kl. 11.20
 • Afgang Göteborg kl. 12.15
  Ankomst Oslo kl. 16.05

 

Oslo til Bergen:

 • Afgang Oslo kl. 08.25
  Ankomst Bergen kl. 15.00

 

Bergen til København:

 • Afgang Bergen kl. 23.00
  Ankomst Oslo kl. 06.39 (+1)
 • Afgang Oslo kl. 07.58
  Ankomst Göteborg kl. 11.45
 • Afgang Göteborg kl. 12.40
  Ankomst København H kl. 16.29

 

Der tages forbehold for ændringer af rejsetiderne.

 

Om Ruby Rejser

Ruby Rejser har i over et halvt århundrede været synonym med kvalitetsrejser, der appellerer til eventyrlystne og kultursøgende gæster. Fra deres base i Aarhus har de specialiseret sig i at skabe uforglemmelige rejseoplevelser, der spænder bredt, og som taler til enhver smag: Fra magiske nordlysrejser, hvor himlens farvespil tager pusten fra en, til idylliske cykelkrydstogter, hvor man kan opleve Europas skjulte perler fra en unik vinkel. 

 

Hos Ruby Rejser er kvalitet, service og fællesskab i centrum. Rejsebureauet er drevet af en dyb tro på, at rejser beriger livet og bringer mennesker tættere sammen, og de sætter en ære i at levere velorganiserede og indholdsfulde rejser, hvor alt fra det første informationsmøde til hjemkomsten er nøje planlagt for at sikre en bekymringsfri og mindeværdig oplevelse. 

 

Ruby Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 0206.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Togrejse gennem Norge

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail