Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Krydstogt: Athen til Lissabon

8-dages krydstogt på tværs af Middelhavet med helpension og 2 overnatninger i både Athen og Lissabon. Rejs fra CPH i sep.

Krydstogt: Athen til Lissabon

8-dages krydstogt på tværs af Middelhavet med helpension og 2 overnatninger i både Athen og Lissabon. Rejs fra CPH i sep.

Her har I muligheden for at forlænge sommeren med et dejligt Middelhavskrydstogt, der tager jer fra Athen i øst til Lissabon i vest. Undervejs er der anløb på overraskende Malta og flere spanske perler såsom Alicante og Cadiz. 

 

Norwegian Cruise Line er et meget stilfuldt rederi med flotte og moderne skibe. Her gøres der noget ekstra ud af især servicen, underholdningen og maden, som er af en utrolig høj standard, og atmosfæren ombord er afslappet med masser af frihed for de enkelte gæster. Dette afspejles bl.a. til middagen, hvor der ikke er nogen fast spisetid eller plads. I stedet kan I hver aften vælge mellem forskellige hovedrestauranter og den store buffetrestaurant, hvor I kan spise, når I er sultne. Som underholdning byder de talentfulde performere bl.a. på en ægte Broadway-musical, som helt sikkert vil imponere - og derudover gør Norwegian Cruise Lines særlige ”Free at Sea”-koncept det muligt at tilkøbe ekstra goder, så I får fuld valuta for pengene. 

 

Særligt for dette krydstogt:

 • Oplev en perlerække af charmerende spanske byer og skønne Malta
 • Inkl. hotelovernatninger i to hovedstæder: Athen og Lissabon
 • Tilkøb All Inclusive, wi-fi og andre fordele på skibet for bare 1.500 kr. pr. person

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Athen og Lissabon - København 
 • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • Alle transfers mellem lufthavne, hoteller og skib
 • 2 overnatninger med morgenmad på hotel i Athen inden krydstogtet
 • 2 overnatninger med morgenmad på hotel i Lissabon efter krydstogtet
 • 7 overnatninger ombord på Norwegian Getaway i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord på skibet – både a la carte og buffet
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Kaffe, te og vand i buffetrestauranten i løbet af dagen
 • Rengøring og håndklædeservice i kahyt og ved pool
 • Fri adgang til flere sportsfaciliteter, herunder fitness
 • Fri adgang til forskellig underholdning, herunder teater og shows

 

Afrejse den 27. september 2024:

 • Indvendig Kahyt, kat. IB på dæk 10-11
  Sweetdealpris 13.990 kr.
 • Udvendig Kahyt, kat. OB på dæk 5
  Sweetdealpris 15.990 kr.
 • Balkonkahyt, kat. BB på dæk 10-11
  Sweetdealpris 16.990 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Ikke inkluderet i prisen

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge på 20$ pr. person pr. dag. Betales hjemmefra eller ombord på skibet
 • Personlige forsikringer
 • Udflugter og andre private udgifter

 

Rejseplan

Untitled-1.jpg

 

27. september: Fly til Athen og transfer til hotel for checkin
28. september: Athen
29. september: Transfer til skibet i Piræus. 17:00 afgang Piræus
30. september: På havet
1. oktober: 08:00 – 17:00 Valletta, Malta
2. oktober: På havet
3. oktober: 10:00 – 18:00 Alicante, Spanien
4. oktober: 07:00 – 18:00 Motril/Granada, Spanien
5. oktober: 06:00 – 15:45 Cadiz, Spanien
6. oktober: 07:00 ankomst Lissabon. Transfer til hotel
7. oktober: Lissabon
8. oktober: Transfer til lufthavnen og hjemrejse.

 

Der tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.

 

Transport

Fly til og fra København er inkluderet i rejsen.

 

Flytider - udrejse:

 • Afgang København kl. 16.55
  Ankomst Athen kl. 21.00

 

Flytider - hjem rejse:

 • Afgang Lissabon kl. 15.40
  Ankomst København kl. 20.10

 

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne frem mod afrejse.

 

Rejsebeskrivelse

Når I lander i den græske hovedstad, modtages I af jeres chauffør, som vil køre jer til et centralt beliggende hotel, hvor I skal tilbringe rejsens to første nætter og kan nyde den græske hovedstad. Demokratiets vugge gemmer på 5.000 års fortællinger om krige, menneskelig udvikling og velstand. Byen er en skøn blanding af gammelt og nyt, og således ligger gamle ruiner og moderne luksushoteller side om side og skaber en komprimeret diversitet, som ikke opleves mange andre steder i verden. Akropolis er selve symbolet på Athen og troner over byen, hvorfra det har overlevet mange forskellige civilisationer, hvis stemmer man næsten kan høre mellem de imponerende doriske søjler. Lige nedenfor Akropolis ligger det charmerende Plaka-distrikt, hvis smalle stenbelagte stræder gemmer på hyggelige restauranter og beværtninger samt finurlige butikker med spændende brugskunst. Athen er også fødestedet for de moderne olympiske lege, som har været afholdt stort set hvert 4. år siden 1896. Det oprindelige atletikstadion står stadig, så I kan løbe en runde eller forsøge med et længdespring eller blot sætte jer på tribunen og overvære andres anstrengelser. Trænger I til et pusterum, kan I besøge den idylliske nationale have, hvor I midt i byens mylder kan komme ud i naturen. Den offentlige park har over 7.000 træer og anden beplantning, sirlige stier, vandløb, kunstneriske broer og stenformationer.

 

Efter et par dage i det græske køres i til Piræus, hvor skibet ligger og venter på jer. Norwegian Getaway vil være jeres hjem på hele sejlturen, hvor Middelhavet skal krydses, og hun lægger fra havn, inden I skal indtage den første af mange lækre middage ombord. I har den første dag ombord på skibet, så I kan lære hende at kende og udnytte nogle af hendes mange faciliteter.

 

Norwegian Getaway fortsætter nu til Malta, som er en lille øgruppe bestående af 7 øer, hvoraf de 3 – hovedøen Malta samt Gozo og Comino – er beboet. Med sin strategiske beliggenhed mellem Nordafrika og Italien har Malta igennem århundreder været eftertragtet jord, og herredømmet over øerne har skiftet hænder flere gange igennem historien, hvilket har sat sit præg på både sproget, gastronomien og arkitekturen. Maltesisk er således afledt af arabisk blandet med italiensk, mens middelhavskøkkenet blandes med det nordafrikanske. Malteserne er også meget stolte af de legendariske riddere, der forsvarede øen mod tyrkerne og lancerede korstogene. Disse riddere går under mange navne, hvoraf Johanniterordenen og Malteserordenen er de mest kendte. Det var en af ordenens stormestre, der grundlagde Valletta og gjorde byen til hovedstad i midten af 1500-tallet, og mange af byens for øvrigt meget smukke barokke bygninger stammer fra denne tid. På trods af sin beskedne størrelse er Valletta spækket med historisk interessante seværdigheder, hvoraf den imponerende katedral og Stormesterens Palads skal fremhæves sammen med et par museer, der fortæller den spændende historie om ridderne og deres bedrifter. Valletta, der er Europas sydligste og EU’s mindste hovedstad, er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste, og den er en yderst betagende by at vandre rundt i, da den emmer af historie og romantik. Denne perle giver jer også mulighed for at se nogle af verdens ældste menneskabte bygninger i form af tempelruinerne ved Qim, ligesom den stille, hvide by Mdina med eget tortur-museum også er et besøg værd.

 

Næste land, der nås, er Spanien, hvor der lægges til i Alicante på Costa Blanca. Alicante er en populær ferieby, der ligger ved kilometerlange strande med de majestætiske bjerge i baggrunden. Her er mulighed for shopping, afslapning og en gåtur i byen, hvor I finder nogle af de bedste eksempler på spansk barokarkitektur. De imponerende rester af Santa Barbara borgen ligger højt over byen, men nås enkelt med elevator. Herfra får I en exceptionel udsigt over byen og Middelhavet. Væk fra kysten kan I besøge de bizarre geologiske stenformationer ved Kandelaber Grotterne, hvis iøjnefaldende stalaktitter og stalagmitter minder om alt fra finurlige gopler, til vandfald og en kæmpemæssig lysestage. Elche har den højeste koncentration af palmer i Europa, og byens fredfyldte palmelund er så betagende, at den er med på UNESCO’s Verdensarvsliste.

 

Det skønne Andalusien skal også besøges, og her kommer I til kystbyen Motril, som er det perfekte udgangspunkt for at komme til Granada, som bl.a. byder på det verdensberømte og smukke Alhambra - et vældigt kompleks, hvor maurernes ypperlige byggekunst med de mange sirlige udskæringer betager og sammen med de små gårdhaver skaber et arkitektonisk mesterværk. Granadas historiske kvarter – kaldet El Albaicin – er et virvar af snørklede brostensbelagte stræder og hyggelige torve, hvor den mauriske arv også er tydelig. I århundreder har bohemer, kunstnere og skæve eksistenser holdt til i det gamle roma-kvarter Sacromonte, som primært består af grottehuse, som er bygget og tilpasset bjergskråningen. Her er altid masser af liv, og det er muligt at komme ind i flere af grotterne og se, hvordan de lokale bor.

 

Efter at have passeret Gibraltarstrædet anløber skibet nu Cádiz på den spanske sydkyst. Byen anses for at være den ældste i Europa, og den har været beboet i over 3.000 år. Det var herfra Columbus stævnede ud på rejsen til Amerika, og den gamle bydel, der næsten er helt omkranset af vand, er et romantisk virvar af snoede gader med muntre taverner. Både San Sebastian borgen og katedralen med den gyldne kuppel er et besøg værd. Yndede udflugtsmål fra Cádiz tæller bl.a. særprægede Gibraltar med Europas eneste vildtlevende aber og Jerez, der er kendt for sin sherryproduktion. Jeres lugtesans vil helt sikkert ikke være i tvivl om dette, når I begiver jer rundt i Jerez.

 

Krydstogtets endestation er i den skønne portugisiske hovedstad, Lissabon, hvor I forlader Norwegian Getaway for sidste gang. Med sine syv fotogene høje byder Lissabon på et postkort-perfekt panorama af brostensbelagte gyder, gamle ruiner og katedraler med hvide kupler, der alt sammen vidner om en broget historie. Indsejlingen til byen giver jer det bedste udsyn til tre prominente monumenter. Det gælder for Belem Tower, der blev bygget i 1520 for at forsvare byen, Opdagernes Monument, der hylder alle landets opdagelsesrejsende, og Cristo Rei – en Kristusstatue, der minder om Rio de Janeiros berømte vartegn. Jeronimus-klosteret og Triumfbuen er et par af de andre store seværdigheder, og lidt udenfor byen finder du desuden den royale sommerresidens, der er omgivet af nogle af verdens smukkeste haver. I har 2 hotelovernatninger centralt i byen, så I har masser af tid til at opleve alt det, som Lissabon har at byde på. Udover de nævnte seværdigheder er atmosfæren i de gamle bydele som Alfama og Mouraria i sig selv en stor oplevelse. Snyd heller ikke jer selv for en autentisk musikoplevelse på en af de små restauranter med live fado musik – den klassiske musikgenre, der er kendetegnet ved sine hjertevarmende og melankolske toner.

 

Skibet

Gør jer klar til en vidunderlig rejse med Norwegian Getaway. Dette skib vil imponere jer med The Waterfront – en udendørs promenade – hvor I kan nyde den fantastiske udsigt, mens I nyder et godt måltid eller en drink. Skibet har masser af lækre spisesteder, både hyggelige og festlige barer og lounges, et skønt spa-område og sprudlende kasino. Så kom ombord, og nyd livet med fantastisk velsmagende mad, festlige cocktails og underholdning i verdensklasse. Norwegian Getaway er som en ekstra destination på jeres krydstogt!

 

Norwegian Cruise Line har Free Dining, så I kan spise, når I har lyst, og udvalget af restauranter er stort. Sip jeres yndlingscocktail, mens I vælger udskæring på Angus-kvæget på det amerikanske steakhouse Cagney's, og få fine franske fornemmelser på Le Bistro, mens lækker, hjemmelavet pasta serveres på den rustikke La Cucina.

 

I finder mere end 10 barer og lounges på Norwegian Getaway, så en farverig cocktail eller en iskold fadøl er aldrig langt væk. Nogle er all round-barer, mens andre har et tema og specialiserer sig i f.eks. whisky. Har I tilkøbt Free at Sea-fordelspakken kan denne bruges i samtlige barer, hvor de fleste fristelser er inkluderet.

 

Ombord på Norwegian Getaway kommer I aldrig til at kede jer! Her er førsteklasses underholdning og masser af aktiviteter at fornøje sig med. Gå i det imponerende teater, og oplev flere forrygende shows med musik og dans i flere stilarter. Eller oplev verdens bedste rock'n'roll piano-duel i Howl at the Moon, hvor de talentfulde musikere duellerer mod hinanden og spiller kendte numre fra de seneste 5 årtier - fra Billy Joel-klassikere til moderne Lady Gaga-popsange. Og det er tilladt at synge med. Der er helt sikkert noget, der er jeres klapsalver værd.

 

Norwegian Getaway blev søsat i 2014 og gennemgik en omfattende renovering i 2020. Hun er 326 meter lang og har plads til ca. 4.000 passagerer.

 

Mad og drikke

Inklusive i prisen er helpension, så alle måltider kan indtages ombord. I har free dining og bestemmer dermed selv jeres spisetid, og hver dag har I flere forskellige buffet- og a la carte-restauranter at vælge imellem. Maden er udsøgt og smukt serveret, og I kan spise 24 timer i døgnet. Efter middagen kan I gå i forskellige barer med hvert deres tema og nyde lækre cocktails. 

 

På skibet findes desuden flere specialrestauranter såsom et steakhouse, en bistro og en asiatisk restaurant, hvor der kan bestilles bord efter ønske, og her betaler I ekstra for maden.

 

Free at Sea tillægspakke

For bare 1.500 kr. pr. person kan I opgradere jeres krydstogt med disse fire formidable fordele:

 • Premium drikkepakke: Et bredt udvalg af soft drinks, juice, fad- og flaskeøl, vin pr. glas, likører, spiritus, drinks og cocktails i samtlige restauranter, barer og lounges ombord. Gælder døgnet rundt.
 • Middage i specialrestauranter: Få 1-2 middage i specialrestauranterne uden at skulle betale ekstra. Antallet afhænger af kahytsvalg: Indvendig og udvendig kahyt giver 1 middag, mens balkonkahyt giver 2 middage. 
 • Internetpakke: 150 minutters forbrug af wi-fi pr. kahyt.
 • Udflugtspakke: Ved køb af udflugter ombord, får I 50$ rabat pr. kahyt pr. udflugt.

 

Free at Sea tilkøbes direkte hos Øster Lindet ved indløsning af værdibeviset.

 

Udflugter

Ved alle anløb findes et flot udvalg af udflugter, som I kan tilkøbes direkte hos rederiet hjemmefra eller ombord. Vi anbefaler at bestille hjemmefra, mens udvalget er størst. I kan se en foreløbig liste over udflugter ved de forskellige anløb her. Der tages forbehold for, at programmet kan ændre sig, og at ikke alle nævnte udflugter vil være tilgængelige.

 

Særlige forhold på dette tilbud

Vi må på dette krydstogt fra Athen til Lissabon med Norwegian Getaway tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

 

Forsikringer

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

 

Vigtig information

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

 

Skibets kaptajn kan undervejs vælge at ændre rejserute og anløb og i værste fald annullere anløb af hensyn til sikkerhed og komfort for alle parter. En sådan ændring berettiger ikke til kompensation.

 

Du sejler med et internationalt krydstogtskib, og det officielle skibssprog er engelsk.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, flyselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Pas, visum og forsikringer

På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

For danske statsborgere, der rejser på dette krydstogt, kræves ingen visum/indrejsetilladelse.

 

Det er den rejsendes eget ansvar at have alle rejsedokumenter på plads.

 

Vi anbefaler, at der tegnes både afbestillings- og rejseforsikring, så du er dækket ved sygdom før og på rejsen. Hør nærmere hos Øster Lindet og eget forsikringsselskab.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. 

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

 

Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Krydstogt fra Athen til Lissabon

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail