Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Krydstogt: Japan og Sydkorea

NYHED: 12-dages krydstogt med helpension og 2 overnatninger i både Tokyo og Seoul med udflugter. Rejs fra CPH i nov.

Krydstogt: Japan og Sydkorea

NYHED: 12-dages krydstogt med helpension og 2 overnatninger i både Tokyo og Seoul med udflugter. Rejs fra CPH i nov.

Tag med på dette enestående krydstogt mellem de asiatiske millionbyer Tokyo og Seoul, og oplev de forskellige asiatiske kulturer. Ombord på det flotte Norwegian Spirit tages I med på en spændende og medrivende rejse fra den japanske hovedstad, Tokyo, til den sydkoreanske ditto, Seoul. Besøg geishaerne i Kyoto og lær om atombomberne i Hiroshima. Se gamle, hellige templer, de japanske shoguns borge og moderne skyskrabere med lysende reklamer. Bliv betaget af den fantastiske, afvekslende natur med imponerende bjerge, frodig skov, paradisstrande og brusende vandfald. I får både anderledes historiske, kulturelle og kulinariske oplevelser på denne rejse.

 

Norwegian Cruise Line er et meget stilfuldt rederi med flotte og moderne skibe. Her gøres der noget ekstra ud af især servicen, underholdningen og maden, som er af en utrolig høj standard, og atmosfæren ombord er afslappet med masser af frihed for de enkelte gæster. Dette afspejles bl.a. til middagen, hvor der ikke er nogen fast spisetid eller plads. I stedet kan I hver aften vælge mellem forskellige hovedrestauranter og den store buffetrestaurant, hvor I kan spise, når I er sultne. Som underholdning byder de talentfulde performere bl.a. på en ægte Broadway-musical, som helt sikkert vil imponere - og derudover gør Norwegian Cruise Lines særlige ”Free at Sea”-koncept det muligt at tilkøbe ekstra goder, så I får fuld valuta for pengene. 

 

Særligt for dette krydstogt:

 • Oplev Okinawa, skatkammeret Kyoto og meget mere
 • Inkl. 2 overnatninger i både Tokyo og Seoul med udflugter
 • Tilkøb All Inclusive, wi-fi og andre fordele på skibet for bare 1.875 kr.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Tokyo og Seoul – København 
 • 23 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til hotel i Tokyo inkl. sightseeing
 • 2 overnatninger med morgenmad på 4* hotel i Tokyo
 • Transfer fra hotel til skib i Tokyo inkl. halvdagsudflugt
 • 11 overnatninger ombord på Norwegian Spirit i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord på skibet – både a la carte og buffet
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Kaffe, te og vand i buffetrestauranten i løbet af dagen
 • Rengøring og håndklædeservice i kahyt og ved pool
 • Fri adgang til flere sportsfaciliteter, herunder fitness
 • Fri adgang til forskellig underholdning, herunder teater og shows
 • Transfer fra skib til hotel i Seoul inkl. sightseeing
 • 2 overnatninger med morgenmad på 4* hotel i Seoul
 • Heldagsudflugt i Seoul
 • Transfer fra hotel til lufthavn

 

Afrejse den 1. november 2024:

 • Indvendig Kahyt, kat. IB, ca. 14 m2 på dæk 5-6
  Sweetdealpris 29.990 kr.
 • Udvendig Kahyt, kat. OB, ca. 15 m2 på dæk 5-6
  Sweetdealpris 35.990 kr. 
 • Balkonkahyt, kat. BC ca. 15 m2 på dæk 9
  Sweetdealpris 45.990 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos Sweetdeal betaler du kun et depositum på 12.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 125 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 125 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ikke inkluderet i prisen

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge på 20$ pr. person pr. dag. Betales hjemmefra eller ombord på skibet
 • Personlige forsikringer
 • Udflugter i løbet af selve krydstogtet
 • Private udgifter

 

Rejseplan

1. november: Fly fra København
2. november: Ankomst Tokyo. Transfer til hotellet inkl. sightseeing. Checkin på hotellet
3. november: Tokyo
4. november: Transfer til skibet inkl. halvdagsudflugt. 19:00 afgang Tokyo
5. november: 07:00 – 18:00 Shimizu/Mount Fuji, Japan
6. november: 08:00 – 17:00 Nagoya, Japan
7. november: 08:00 ankomst Osaka/Kyoto, Japan
8. november: 16:00 afgan Osaka/Kyoto
9. november: 12:00 – 22:00 Hiroshima, Japan
10. november: På havet
11. november: 07:00 – 17:30 Naha/Okinama, Japan*
12. november: 07:00 – 17:00 Naze/Oshima, Japan
13. november: 09:00 – 17:00 Nagasaki, Japan
14. november: 06:00 – 14:00 Jeju Island, Sydkorea
15. november: 07:00 ankomst Seoul. Transfer til hotellet inkl. sightseeing. Checkin på hotellet
16. november: Heldagsudflugt i Seoul
17. november: Transfer til lufthavnen for hjemrejse.

 

*skibet ligger for anker her, og landgang foregår med mindre tenderbåde.

 

Der tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.

 

Transport

Fly til og fra København er inkluderet i rejsen.

 

Udrejse den 1. november 2024:

 • Afgang København kl. 10.05
  Ankomst Frankfurt kl. 11.35
 • Afgang Frankfurt kl. 13.45
  Ankomst Tokyo kl. 10.30 (+1)

 

Hjemrejse den 17. november 2024:

 • Afgang Seoul kl. 12.45
  Ankomst Frankfurt kl. 18.30
 • Afgang Frankfurt kl. 22.15
  Ankomst København kl. 23.45

 

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne frem til afrejse.

 

Rejsebeskrivelse

I starter jeres asiatiske opdagelsesrejse med en flyvning til Japans hovedstad Tokyo – en pulserende millionby og måske den mest forbavsende by på Jorden. Det er en paradoksal blanding af ældgamle traditioner og en postmoderne kultur. Ginza – det internationale shopping-mekka – ligger side om side med det fredfyldte kejserlige palads, og det 21. århundredes tempofyldte forbrugerisme er på mystisk vis smeltet sammen med den traditionelle, japanske kulturs ro og elegance. Udover det kejserlige palads finder I i byen masser af seværdigheder såsom flere helligdomme og templer – bl.a. ét dedikeret til Kejser Meiji, det moderne Japans fader, og Sensoji-templet, der er bygget til ære for Kannon, barmhjertighedens gudinde, og er Tokyos ældste. Sankeien-haven er fyldt med skulpturelle træer, fredelige damme med åkander, yndefulde broer og historiske bygninger indsamlet i hele Japan, mens jernkonstruktionen Tokyo Tower er højere end sit forbillede, Eiffeltårnet. Et must i Tokyo er også et besøg ved det verdensberømte gadekryds i Shibuya, hvor tusindvis af travle japanere krydser gaden døgnet rundt omgivet af skyskraberne med de blinkende neonskilte i alle regnbuens farver. Her fornemmer I virkelig, at I befinder jer i verdens største by.

 

Vel ankommet til Japan lægger I ud med 2 overnatninger på hotel i Tokyo, hvor I tages med på to sightseeingture, hvor I vil opleve nogle af de ovennævnte seværdigheder. På ankomstdagen er der indlagt oplevelser på vej fra lufthavnen til hotellet. Her besøger I det smukke Sensoji-tempel og Tokyo Skytree, der med sine 634 meter er verdens højeste fritstående tårn. Det er bygningskunst på højt plan, hvor moderne designelementer og traditionelle japanske former kombineres, og facaden skifter farve afhængigt af tidspunktet på dagen. Fra observationsdækkene er der en eminent panoramaudsigt over Tokyos skyline, bjergene og bugten. Endelig skal I selvfølgelig også krydse det travle Shibuya fodgængerfelt. Andendagen i Tokyo er fri til egne eventyr, og på tredjedagen krydres busturen til skibet med flere seværdigheder. Her skal I forbi Tsukiji-markedet og en tur ind i Hamarikyu Gardens, der er en grøn, fredfyldt oase midt i den pulserende metropol. I besøger det digitale kunstmuseum teamLab, der også rummer interaktive sanseinstallationer, ligesom I krydser Regnbuebroen.

 

Hen på eftermiddagen kommer I frem til krydstogtterminalen, hvor I går ombord på Norwegian Spirit, som skal tage jer med på eventyr i Japan og Sydkorea. Allerede næste morgen kan I atter komme i land, når skabet anløber Shimizu. Japans højeste bjerg – det snedækkede Mount Fuji – er samtidig en smuk vulkan, der tårner sig op 3.776 m over havets overflade. Næsten uanset hvad I vælger at foretage jer, når der lægges til i Shimizu, vil I have udsigt til den majestætiske vulkan. Gå en tur igennem fyrretræslunden i Miho, der blandt sine 50.000 træer gemmer på ét, der er 650 år gammelt og siges at have mytiske kræfter. Besøg Sunpu-borgkomplekset, hvor den legendariske shogun Ieyasu boede. Hans borg er genopbygget omkring de originale forsvarsmure og voldgraven. Traditionelle sværd, rustninger og musikinstrumenter er udstillet ved Shizuoka Sengen-helligdommene, der i sig selv er betagende, detaljerede templer. Shimizu har også Japans første sushi-museum, og I kan smage på youkan – japanske geleagtige søde sager.

 

Nagoyas slot med de ikoniske, flisebelagte skråtage er klassificeret som nationalskat, men ellers er det det moderne Japan, der trækker her. Byens symbol er tv-tårnet, der ligger lige ved Oasis 21 – en offentlig park i flere niveauer med et futuristisk vandtema. Toyota-museet fremviser firmaets overgang fra produktion af tekstiler til biler med interaktive displays og demonstrationer, der bevidner den teknologiske udvikling. Der er også gode muligheder for shopping i Osu-distriktet, hvor I også kan smage på nogle af Nagoyas delikatesser såsom ål-ris.

 

Japans tredjestørste by Osaka, som er næste anløb, er måske ikke den smukkeste, men nok den mest farverige, hvor alting går lidt hurtigere end i resten af landet. Befolkningen er også kendt for at være mere åben og fremme i skoene. Byen byder bl.a. på grønne parker, et livligt og kulørt gadeliv og et fascinerende akvarium. Osaka er også et godt udgangspunkt for at besøge Japans kulturelle vugge: Skatkammeret Kyoto, der bugner af seværdigheder og byder på både imponerende templer, smukke japanske haver og traditionelle teceremonier med geishaer. Byen har ikke mindre end 17 steder, der er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. Oplev f.eks. det skinnende guldtempel Kinkakuji, og Nijo-slottet, der især er kendt for sit ”nattergalegulv”, som kvidrer, når man går på det, og som var datidens alarmsystem.

 

Krydstogtet fortsætter til Hiroshima, der for altid vil have en plads i historiebøgerne som den ene af de to japanske byer, der under Anden Verdenskrig blev ramt af en atombombe. Her findes selvfølgelig flere mindesmærker for dette, men byen har også meget andet at byde på. Slentr gennem den idylliske Shukkeien Garden, som er et miniaturelandskab med både skove, floder, bjerge og dale fyldt med små japanske planter. Det velkendte postkortmotiv af den store røde port, helligdommen Itsukushima, der ”svæver” over vandet, finder I også her.

 

Kursen sættes nu mod de afsidesliggende Ryukyu-øer, der også tilhører Japan. På Okinawa lægges der til i hovedbyen Naha, der blev næsten helt destrueret under Anden Verdenskrig, men som i dag fremstår som en moderne og meget charmerende storby med skyskrabere, monorail og mange mindesmærker fra krigen. Slaget om Okinawa er en kendt historisk kamp mellem de allierede og japanerne, der havde store civile tab og var med til, at amerikanerne valgte at benytte atombomberne over Japan fremfor at invadere de store japanske øer. Det er i dag muligt at komme ned i den japanske hærs hovedkvarter under jorden. De smalle tunneler og små rum ser stort set ud, som de blev forladt. Okinawa har hele 9 lokaliteter optaget på UNESCO’s verdensarvsliste, hvoraf flere er relateret til Ryukyu-rigets royale familie og stammer fra 14- og 1500-tallet. Se bl.a. Tamaudun-mausoleet, Shikinaen-haven og det imponerende, knaldrøde Shuri Castle.

 

Oshima Island byder ind med utallige hvide sandstrande med krystalklart vand og er kendt og hyldet for den særlige Tsumugi-silke, som er blevet brugt til fremstilling af Japans berømte kimonoer i århundreder.

 

Nagasaki er nok bedst kendt som målet for den anden atombombe under Anden Verdenskrig, og der findes i dag både museer og mindesmærker, som fortæller om denne del af verdenshistorien. Nagasaki er dog meget andet. Shimabara er en charmerende og velbevaret by fra 1500-tallet med en samurai-landsby og en flot restaureret ridderborg, og i den maleriske bjergby Arita, hvor produktionen af japansk porcelæn opstod for over 400 år siden, er der i dag stadig gang i de store keramikovne. Nagasaki har også Japans ældste Chinatown, hvor I kan shoppe løs, samt den ældste bygning i vestlig stil i form af Glover Museum, der tilhørte en skotsk handelsmand, som boede her, mens han arbejdede på at øge handlen med og industrialiseringen af Japan.

 

Og så siger I ”sayonara” til Japan og sejler mod Sydkorea. Norwegian Spirit anløber den smukke og interessante Jeju Island, som har fået kælenavnet ”Sydkoreas Hawaii” på grund af den frodige vegetation, det krystalklare vand og de betagende hvide sandstrande. Jeju Island er en populær destination for koreanere på bryllupsrejse, og det er ikke svært at se tiltrækningskraften, når man går i land. Naturmæssigt byder øen på Sydkoreas højeste bjerg – den sovende vulkan Hallasan – fascinerende klippeformationer langs kysten, mystiske lavatunneler og det gudesmukke Cheonjeyeon vandfald. Jeju Island er et matriarkalsk samfund, hvor kvinder spiller en meget stor rolle i dagligdagen, og det er oftest kvinder, der ses dykke efter blæksprutter, skaldyr og østers. De omtales kærligt som ”havfruer” og fanger også den lokale delikatesse abalone – på dansk søøre – som er en snegleart, der serveres grillet. Og så har øen også to særegne museer: Teddy Bear Museum fremviser bamser i alle afskygninger, hvoraf mange er udklædt som historiske personligheder og kunstværker som f.eks. Mona Lisa, mens O’Sulloc Museum kan gøre jer klogere på alt te-relateret, fra de forskellige te-kulturer rundt omkring i verden til teens historie og dertilhørende ceremonier i Sydkorea.

 

Om morgenen den 15. november ankommer I til det sydkoreanske fastland og hovedstaden Seoul, hvor I skal tilbringe to overnatninger på hotel inden hjemrejsen. Seoul er, som enhver anden østasiatisk hovedstad, både hektisk og pulserende, men den har også en helt særlig sjæl med små fysiske åndehuller som f.eks. langs Han-floden. På vejen fra skibet til jeres hotel tages I med på en lille byrundtur, hvor I besøger N Seoul Tower, der er et ikonisk vartegn for hele byen. Tårnet blev bygget i 1969 og da anvendt som TV- og radiotårn. I dag er det en stor turistattraktion, men tiltrækker også mange lokale, der kommer for den fantastiske udsigt over Seoul eller for at handle og spise. I kommer også igennem det travle Myeong-dong-distrikt, hvor I finder masser af moderne butikker, der sælger alle de kendte brands. Områdets katedral har et gotisk klokketårn og skiller sig ud som et vestligt orienteret tilbedelsessted.

 

Andendagen i Seoul byder på den store sightseeingtur, hvor I skal opleve både de historiske og de moderne aspekter af byen. Dagen byder på imponerende bygningsværker som præsidentens tidligere residens og Gyeongbokgung-paladset, der tidligere husede landets royale familie og derfor er en vigtig del af Sydkoreas kulturelle arv. Her overværer I den kongelige gardes vagtskifte. I Jongno-distriktet ses mange af de smukt restaurerede traditionelle koreanske huse kaldet ”Hanok”, og gaderne her minder nærmest om et udendørs museum. Nationalmuseet, der stolt fremviser landets kunst og historie, besøges også, ligesom I får et religiøst indspark i et buddhistisk tempel. Slutteligt skal I også på Gwangjang-gademarkedet, der er et af de ældste og største markeder i Sydkorea med over 5.000 butikker og 20.000 ansatte. Her kan I købe mange lokale specialiteter og sjove souvenirs og smage på spændende og anderledes street food.

 

Efter en sidste hyggelig aften og overnatning i Seoul køres I til lufthavnen for hjemrejse efter store oplevelser i to asiatiske hovedstæder og et forrygende krydstogt imellem de to.

 

Skibet

Norwegian Spirit er egentlig rederiets ældste skib, MEN i 2020 gennemgik hun en komplet modernisering, hvor samtlige kahytter fik en gevaldig ansigtsløftning, alle barer og lounges blev redesignet, og restauranternes indretning og menuer forbedret, ligesom der blev tilføjet 7 nye barer og 6 nye restauranter. Norwegian Spirit fremstår derfor som et ganske nyt skib, når I går ombord.

 

Skibet er blandt Norwegian Cruise Lines’ mindre skibe og blev første gang søsat i 1998. Hun er 268 meter lang og har plads til ca. 2.000 passagerer. Hun er smukt og elegant indrettet i moderne stil med behagelige farver og byder på et utal af restauranter, hvor der hver dag serveres lækker mad, og 12 barer og lounger, hvor I kan slappe af med en drink eller en kop kaffe. Om aftenen kan I også lade jer underholde i det imponerende teater eller prøve lykken i skibets kasino. Der er også et væld af aktiviteter ombord som f.eks. fitnesscenter, sportsfaciliteter samt flere pools og jacuzzier. I spa-afdelingen kan I forkæle jer selv med skønne behandlinger mod betaling.

 

Mad og drikke

Inklusive i prisen er helpension, så alle måltider kan indtages ombord. I har free dining og bestemmer dermed selv jeres spisetid, og hver dag har I flere forskellige buffet- og a la carte-restauranter at vælge imellem. Maden er udsøgt og smukt serveret, og I kan spise 24 timer i døgnet. Efter middagen kan I gå i forskellige barer med hvert deres tema og nyde lækre cocktails. 

 

På skibet findes desuden flere specialrestauranter såsom et steakhouse, en bistro og en asiatisk restaurant, hvor der kan bestilles bord efter ønske, og her betaler I ekstra for maden.

 

Free at Sea tillægspakke

For bare 1.875 kr. pr. person kan I opgradere jeres krydstogt med disse fire formidable fordele:

 • Premium drikkepakke: Et bredt udvalg af soft drinks, juice, fad- og flaskeøl, vin pr. glas, likører, spiritus, drinks og cocktails i samtlige restauranter, barer og lounges ombord. Gælder døgnet rundt.
 • Middage i specialrestauranter: Få 1-2 middage i specialrestauranterne uden at skulle betale ekstra. Antallet afhænger af kahytsvalg: Indvendig og udvendig kahyt giver 1 middag, mens balkonkahyt giver 2 middage. 
 • Internetpakke: 300 minutters forbrug af wi-fi pr. kahyt.
 • Udflugtspakke: Ved køb af udflugter ombord, får I 50$ rabat pr. kahyt pr. udflugt.

 

Free at Sea tilkøbes direkte hos Øster Lindet ved indløsning af værdibeviset.

 

Udflugter

Ved alle anløb findes et flot udvalg af udflugter, som I kan tilkøbes direkte hos rederiet hjemmefra eller ombord. Vi anbefaler at bestille hjemmefra, mens udvalget er størst. I kan se en foreløbig liste over udflugter ved de forskellige anløb her. Der tages forbehold for, at programmet kan ændre sig, og at ikke alle nævnte udflugter vil være tilgængelige.

 

Visum og rejsedokumenter

På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

For danske statsborgere kræves ingen visum til denne rejse.

 

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

 

Særlige forhold på dette tilbud

Vi må på dette krydstogt fra Tokyo til Seoul med Norwegian Spirit tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

 

Forsikringer

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.
Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

 

Vigtig information

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, medmindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

 

Skibets kaptajn kan undervejs vælge at ændre rejserute og anløb og i værste fald annullere anløb af hensyn til sikkerhed og komfort for alle parter. En sådan ændring berettiger ikke til kompensation.

 

Du sejler med et internationalt krydstogtskib, og det officielle skibssprog er engelsk.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, flyselskabet, hotellet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Vi anbefaler, at der tegnes både afbestillings- og rejseforsikring. Hør nærmere hos Øster Lindet og eget forsikringsselskab.
BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. 

 

Vi gør opmærksom på, at normalprisen er baseret på priser hos rederiet og flyselskabet den 12. december tillagt Øster Lindets ekstra omkostninger og ekspeditionsgebyr. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

 

Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

 

 

 

 

Krydstogt fra Tokyo til Seoul

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail