Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Skrøbelev Gods

Romantisk tidslomme på det langelandske gods inkl. 1-2 overnatninger, middag, vin- eller ginsmagning og rundvisning. Pris pr. person.

Skrøbelev Gods

Romantisk tidslomme på det langelandske gods inkl. 1-2 overnatninger, middag, vin- eller ginsmagning og rundvisning. Pris pr. person.

Skrøbelev Gods ligger i smuk natur i de omgivelser, som digteren H.C. Andersen i sin tid døbte 'Danmarks Have'. Godset blev grundlagt i 1669 og gennemgik i 2007-2010 en totalrenovering, så stedet i dag fremstår som en historisk velbevaret perle.

 

Et ophold på godset er som at skrue tiden flere hundrede år tilbage, men stadig få den fulde luksusoplevelse. Her kan I nyde et glas hvidvin under det over 350 år gamle kastanjetræ i haven, opleve total stilhed på en bænk ved voldgraven og drikke kaffe i den smukke atriumgård. Godset ligger knap 2,5 timer fra København. Nogenlunde den samme afstand er der fra Aarhus.

 

I godsets rustikke kælder findes en hyggelig, stemningsfyldt vinkælder med pejsestue. Her begynder aftenen med en spændende vin- eller ginsmagning. I godsets imponerende riddersal, som også fungerer som godsets restaurant, får I en aften, I sent vil glemme. Her er åben pejs i begge ender, brede egetræsplankegulve, stuklofter og antikke krystallysekroner.

 

Særligt for dette ophold:

 • Inkl. spændende vin- eller ginsmagning og rundvisning på det smukke, historiske gods
 • Bo i en romantisk tidslomme i de omgivelser H.C. Andersen i sin tid døbte 'Danmarks Have'
 • Langeland byder både på fortryllende natur, fantastiske strande og mulighed for at opleve bl.a. vilde heste

 

Vælg mellem følgende ophold:

 

1 overnatning:

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
 • Rundvisning på godset kl. 16.00
 • Spændende vin- eller ginsmagning kl. 17.00-18.30
 • Gourmetmiddag med 1 hovedret
  (muligt at tilkøbe op til 5-retters menu)
 • Morgenbuffet med masser af lækkerier og frisk frugt
 • Mulighed for rabat på golf og andre aktiviteter

Sweetdealpris 899 kr. Normalpris 1.899 kr. Spar 52 %

 

2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse
 • Rundvisning på godset kl. 16.00
 • Spændende vin- eller ginsmagning kl. 17.00-18.30 den ene dag
 • Gourmetmiddag med 1 hovedret begge aftener
  (muligt at tilkøbe op til 5-retters menu)
 • Morgenbuffet med masser af lækkerier og frisk frugt
 • Mulighed for rabat på golf og andre aktiviteter

Sweetdealpris 1.599 kr. Normalpris 3.390 kr. Spar 52 %

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst på alle åbningsdage til og med den 1. maj 2025. 

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Skrøbelev Gods.

 • Tillæg ved ophold fredage, lørdage, mærkedage* og helligdage: 250 kr. pr. person pr. nat
 • Højsæsontillæg ved ophold i maj, juni, juli, august og september: 200 kr. pr. værelse pr. nat. Bemærk, at der i denne periode også skal betales weekend- eller mærkedagstillæg 

 

* Mærkedage er valentinsdag, fastelavn, Danmarks befrielse, mors dag og fars dag, Kr. Himmelfartsdag, grundlovsdag, sankthansaften, mortensaften og halloween.

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00. Der er dog mulighed for at komme fra kl. 12.30, hvis I ønsker at nyde en dejlig frokost inden indtjekning.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Skrøbelev Gods

Glæd jer til at opleve et gods, der inde som ude er en oplevelse at gå på opdagelse i. Her finder I mange skønne oaser, og I vil med garanti lade jer både betage og imponere, når I går rundt på det historiske gods med de mange fine detaljer og spændende historiske artefakter. Stilen er gennemført herskabelig, og fra det øjeblik I træder ind på godset, vil I blive henført til en helt særlig, romantisk tidslomme, hvor tiden er helt jeres egen, og roen er i højsædet.

 

Hos Skrøbelev Gods vægtes den gode, personlige service højt, og personalet sætter en ære i, at alle gæster ikke bare skal føle sig velkomne, men også mærke, at personalet har glædet sig til at tage imod dem. Derfor er nøgleord som rum, tid og ro også gennemgribende for den opholdsoplevelse, I kan forvente på godset, og I vil hurtigt mærke, hvordan skuldrene sænker sig, og roen indtræffer, når I ankommer til stedet.

 

Med en unik beliggenhed tæt på skøn natur og dejlige gåruter, indbyder området omkring Skrøbelev Gods til ægte livsnydelse uanset årstid - og i de lune sommermåneder kan I nemt komme til stranden ved bl.a. Hesselbjerg og Ristinge, som er kåret som to af Danmarks bedste sandstrande.

 

 

Sådan skal I bo

I bliver indlogeret på et af godsets romantisk indrettede dobbeltværelser, hvor I kan trække jer tilbage og nyde et velfortjent hvil efter en god og oplevelsesrig dag, eller måske inden godset byder på middag. Værelserne er alle unikt indretterede og indbyder til skønne stunder i en afslappet omend charmerende og herskabelig atmosfære.

 

Der er ikke fjernsyn på værelserne, så I kan fokusere på tosomheden, tiden og roen - men der er en tv-stue, hvor I kan nyde samværet og gode snakke med andre gæster, hvis I ønsker dette.

 

Er I flere par, der rejser sammen, kan I mod forespørgsel komme til at bo i Godsejerhuset, der er et smukt bindingsværkshus fra 1700-tallet med 3 soveværelser og 2 badeværelser, og hvor I har mulighed for lidt hyggeligt samvær, inden sengen kalder. Selvom Godsejerhuset ligger i en historisk velbevaret bygning, er det opdateret med moderne faciliteter, herunder et fuldt udstyret køkken, som komplementerer den historiske æstetik og charme. Forhør jer direkte hos Skrøbelev Gods, hvis dette har interesse.

 

Gastronomisk oplevelse og økologi

Gastronomi og service er kernen hos Skrøbelev Gods, hvis menuer altid er sammensat af årstidens dagfriske råvarer og lækre, lokale specialiteter. 

 

På Skrøbelev Gods ønsker de at give jer en gastronomisk oplevelse med spændende økologiske produkter, som I ikke finder mange andre steder. Gæsterne prioriteres højt, og skulle der være nogle allergier, specielle ønsker eller behov, så imødekommes disse gerne.

 

Maden er af høj kvalitet og serveres altid med en venlig bemærkning og et smil på læben. Syltede frugter fra egen have og spændende økologiske produkter fra skov og strand hjælper med til, at alle sanser bliver aktiveret til fulde. 

 

Ønsker I at få jeres middag akkompagneret af vin, anbefaler personalet gerne nogle gode vine, heriblandt vine som godsejeren selv har importeret fra både Italien, Spanien og Frankrig.

 

Efter middagen kan I slappe af med en kaffe og cognac foran den knitrende pejs i de afslappende chesterfield-møbler eller i godsets vinkælder med tilhørende pejsestue.

 

Opholdet er med rundvisning på godset, hvor I får det gamle gods’ spændende og finurlige historie fortalt - bl.a. fortællingen om den sidste halshugning på Langeland i 1834.

 

Vin- og ginsmagning

Opholdet inkluderer en vin- eller ginsmagning. 

 

Vinsmagning

I bliver forkælet med en hyggelig vinsmagning med en række forskellige eksklusive kvalitetsvine fra bl.a. Toscana, Chile, USA, Frankrig og Afrika - med hver deres unikke smag og karakteristika. 

 

Hør om vinenes forskellighed og bliv bedre til at smage og vurdere vinene. Få tips og ideer til næste gang I står ved jeres lokale vinforhandler.

 

Smagningen foregår i godsets rustikke kælder med tilhørende pejsestue med afdæmpet lys og en helt særlig stemning. 

 

Ginsmagning

I præsenteres for nøje udvalgte gins, der kan spænde fra de velkendte klassikere til skjulte skatte fra små, uafhængige destillerier. Mens I nyder hvert glas, vil I opdage, hvordan de forskellige smage og duftindtryk skaber en særlig mangfoldighed. 

 

Hver gin har sin egen historie, og I kommer til at opleve, hvordan de forskellige smagsprofiler komplementerer hinanden og skaber en rejse, hvor tradition møder nysgerrighed og innovation. 

 

Smagningen foregår i godsets rustikke kælder med tilhørende pejsestue med afdæmpet lys og en helt særlig stemning. 

 

Glæd jer til...

Det sydfynske øhav byder på smukke og romantiske oplevelser, og Langeland er bestemt ingen undtagelse. Fra Skrøbelev Gods er der kun 3 kilometer til havet og den gamle købmandsstad Rudkøbing med fine bindingsværksbygninger, stråtækte huse og brostensbelagte gader.

 

Langeland rummer derudover masser af fornem natur, og I kan f.eks. opleve de vilde heste på den sydlige del af øen. Kør også gerne ud til vandet ved Ristinge, oplev koldkrigsmuseet på det gamle Langelandsfort, eller kør op til Lohals og nyd udsigten til Lundeborg, hvorfra der i de gode, gamle dage sejlede færge til Lohals. Uanset, hvor I kører hen, vil I kunne nyde en køretur i naturrige omgivelser.

 

I kan også besøge Valdemars Slot, Egeskov Slot, Holckenhavn Slot eller nogle af de andre nærliggende herregårde på Fyn og Langeland. Mulighederne for mindeværdige oplevelser under jeres ophold på godset er mange.

 

Spil golf på Langeland

Der er mulighed for at spille golf på Langelands- eller Svendborgs Golfklub. 

 

Besøg en vingård

Der findes flere interessante vingårde på Fyn og Langeland, som er et besøg værd, og hvor I med udsigt over vinmarkerne kan smage på gårdens høst. Er der noget, der falder i jeres smag, kan flasker købes, mens flere af gårdene også tilbyder vinsmagninger og rundvisninger - et par eksempler er Skaarupøre Vingård, Søbanke Vingård, Langedil Vin, Frørup Vingård og Vejstrupvin. Ønsker I i stedet at lade Skrøbelev Gods danne ramme om jeres smagning, er der mulighed for at tilkøbe både vin- og ginsmagning direkte på godset. Et populært valg blandt godsets gæster.

 

Gode anmeldelser

Tidligere gæster har givet Skrøbelev Gods flotte ord med på vejen på Trustpilot.

 

"Jeg har været på godset fire gange

Jeg har været på godset fire gange, det har været en stor oplevelse, et fantastigt personale der er venligt og
klar til at svare på de spesielle spørgsmål gæster kan stille med og altid med et smil."

Anmeldt april 2024

 

"Dejligt ophold med god mad og service

Dejligt ophold, fint værelse, god mad, god servering og betjening.
Vi kommer gerne tilbage"

Anmeldt april 2024

 

"Skønt godsophold

Har lige være på et ophold på Skrøbelev Gods i weekenden.
Vi ankom i solskin og blev overvældet af den smukke atriumgård med springvand.
Holger tog pænt imod os, og var også vært for den spændende og morsomme rundvisning.
Efter en gåtur i det smukke område, fik vi en skøn middag og maden er simpelthen på gastronomisk niveau, også den skønne dessert med rabarber.
Efter maden fortalte en tjener en af de morsomme historier fra rundvisningen, med et twist, meget hyggeligt.
I det hele taget gjorde personalet alt for at hygge om sine gæster.
Den dejlige morgenmad med hjemmelavede boller var en skøn måde at afslutte dette dejlige ophold på."

Anmeldt september 2023.

 

 

Skrøbelev-Gods.jpg

Tilbud: Ophold på Skrøbelev Gods

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail