Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Krakow

Oplev charmerende storbyliv i Østeuropa inkl. 4 overnatninger på 3* hotel med dansk rejseleder. Rejs fra BLL/CPH i aug.

Krakow

Oplev charmerende storbyliv i Østeuropa inkl. 4 overnatninger på 3* hotel med dansk rejseleder. Rejs fra BLL/CPH i aug.

Rejsen til en af Østeuropas smukkeste og mest spændende byer, Krakow, er en rejse til en by med meget kultur, rig historie, gode restauranter og et afslappet hverdagsliv - oplev det hele og mere til på denne miniferie.

 

I skal bo tæt ved centrum og med en over 1.000 år gammel historie er Krakow en sand smeltedigel af både gammel og nyere tids historie. Byen er desuden et arkitektonisk paradis med alt, hvad hjertet kan begære af smukke pladser, kirker og monumenter. På jeres udflugter i Krakows omegn fortælles der om gammel og rig kultur, men som også er vidnesbyrd om de største skampletter på Europas historie. Byens centrum er fuld af liv på den centrale plads, som der bliver mulighed for at udforske.

 

Særligt for denne rejse:

 • Rejsen er med dansk rejseleder, der bidrager med stort kendskab til byen
 • Oplev storbycharme, historie og kulturelle perler
 • Inkl. guidede ture, tid på egen hånd og mulighed for at tilkøbe udflugter

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København - Krakow t/r
 • Inkl. kuffert 10 kg
 • Transfers og bus på dagsudflugten
 • 4 overnatninger med morgenmad
 • 1 middag
 • 2 byrundture
 • 1 entré Katedral og Mariakirken
 • Dansk rejseleder

 

Rejseperiode:

 

Afrejse fra Billund den 11. - 15. august 2024:

 • Dobbeltværelse - Sweetdealpris 4.995 kr.
 • Enkeltværelse - Sweetdealpris 5.890 kr.

 

Afrejse fra København den 11. - 15. august 2024:

 • Dobbeltværelse - Sweetdealpris 4.995 kr.
 • Enkeltværelse - Sweetdealpris 5.890 kr.

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at bo på dobbeltværelse. 

 

Der er et begrænset antal rejser til salg.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med GIBA Travel. 

 • Udflugt til Saltminen: 595 kr. 
 • Udflugt til Auschwitz: 595 kr.

 

Dagsprogram

Dag 1

I rejser fra Billund eller København og lander først på aften i Krakow. En bus venter på jer i lufthavnen, og I kører direkte til hotellet. I slutter dagen af med en sen middag på hotellets restaurant.

 

Dag 2

Efter morgenmaden tager I på en byrundtur til fods i den spændende værtsby, som er en af Europas ældste universitetsbyer fra det 14. århundrede. Her finder I mange kunstskatte og historiske bygninger fra alle epoker og i alle stilarter. Et af højdepunkterne er den store markedsplads midt i den gamle bydel, en kæmpe plads, hvor I finder den gamle markedshal med Mariakirken i det ene hjørne. I går også en tur på Wavel-højen, hvor I ser kongeslottet og den smukke gård, hvorfra I har en fantastisk udsigt over floden og byen.

 

Dag 3

Om formiddagen besøger I den jødiske bydel Kazimierz, denne bydel var tidligere en separat by fra Krakow med egne bymure, indtil den blev en del af byen i 1800-tallet. Bydelen har været jødisk præget siden omkring år 1500 og blev hurtigt et jødisk kulturelt centrum. De mange synagoger i bydelen vidner om denne indflydelse. Arkitekturen er også anderledes end i "det andet" Krakow. Resten af dagen er til oplevelser på egen hånd.

 

Mulighed for at tilkøbe udflugt til Auschwitz.

 

Dag 4

Dagen er til oplevelser på egen hånd eller udflugt til Saltminen (tilkøb).

 

Tilkøb: udflugt i Saltminen

Dagens program er en eventyrlig udflugt tilbage i tiden, hvor saltet var en afgørende betingelse for overlevelse. I kører til saltminerne i Wieliczka, og det er uden tvivl Polens meste berømte seværdighed. Her ser I noget af det mest forbløffende, som mennesket har fundet på at lave; en underjordisk verden med kapeller og søjlegange udhugget i salt. Saltminerne er blandt de ældste og største i Europa, og der har været saltproduktion gennem mere end 700 år. Det er en rundtur på ca. 2,5 km, som tager jer ned til det tredje niveau - 135 meter under jorden. Undervejs hører I myter og fortællinger om minernes historie og oplever, hvordan de fantastiske skulpturer og kapeller er lavet af minearbejderne på eget initiativ efter endt dagsværk.

 

Dag 5

Efter morgenmaden er der stadig tid på egen hånd, inden I forlader Krakow. I flyver hjem med kufferten fuld af minder og lander igen på dansk jord i enten Billund eller København.

 

Hotel Wyspianski

I skal bo på det 3-stjernede Hotel Wyspianski, der ligger i centrum og kun 500 meter fra Krakows flotte hovedtorv - byens kulturelle og historiske hjerte i den gamle by. Hotellet er moderne indrettet og giver jer et komfortabelt ophold.

 

I skal bo på et dejligt værelse med tv, internet, skrivebord, garderobe og badeværelse med bruser.

 

I restauranten bliver der serveret morgenmad mellem kl. 6.30 og 10.30.

 

Flyinformation

Der flyves med Ryanair.

 

Flytider Billund:

 

 • Afgang fra Billund kl. 18.20
  Ankomst Krakow kl. 20.05
 • Afgang fra Krakow kl. 17.30
  Ankomst Billund kl. 19.20

 

Flytider København:

 

 • Afgang fra København kl. 18.25
  Ankomst Krakow kl. 20.00
 • Afgang fra Krakow kl. 08.40
  Ankomst København kl. 10.20

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne

 

Om GIBA Travel

GIBA Travel arrangerer kvalitetsrejser inden for områderne kultur, velvære, opera og gourmet. Rejserne indeholder oplevelser ud over det sædvanlige, har et højt fagligt niveau og henvender sig til et modent publikum.

 

Hos GIBA Travel er der fokus på de små detaljer, der gør den store forskel; at man har en fast chauffør under hele turen, at man møder dygtige og engagerede guider, og at man føler sig set og forkælet på sin rejse. Deres motto er, at rejser skal være skønne at glæde sig til, dejlige så længe, de varer og rare at tænke tilbage på.

 

GIBA Travel er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2854.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rejse til Krakow

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail