Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Édouard Manet silketørklæde

Svøb dig i et tørklæde i høj kvalitet lavet af 100% silke inspireret af Édouard Manets smukke værk "Olympia" fra 1863.

Édouard Manet silketørklæde

Svøb dig i et tørklæde i høj kvalitet lavet af 100% silke inspireret af Édouard Manets smukke værk "Olympia" fra 1863.

Du får:

  • Édouard Manet silketørklæde 

Sweetdealpris 1.399 kr.

 

Specifikationer:

  • Materiale: 100 % silke
  • Størrelse: 190 x 52 cm (LxB)

 

Om silketørklædet

Indhyl dig i kunsthistorie med dette eksklusive tørklæde af 100 % silke, inspireret af Édouard Manets banebrydende værk "Olympia" fra 1863. Originalværket hænger i dag og pryder væggene på Musée d'Orsay i Paris.

 

Manet, en central skikkelse i den franske malerkunst, bevarede en unik stil, selvom han var dybt forbundet med impressionisterne. Hans værker, ofte betragtet som forløbere for den moderne malerkunst, indfangede samtiden med en ny visuel ærlighed.

 

Efter møder med Claude Monet begyndte Manet at male i det fri, hvilket tilførte hans kunst lysere og mere lysende farver. Dette tørklæde afspejler den lette, skitseagtige penselføring og de strålende farver, der karakteriserede hans senere værker, og bringer et stykke kunsthistorie ind i din garderobe.

 

Om Ars Mundi

Vi har indgået et samarbejde med Ars Mundi, en af Europas største virksomheder, som producerer og sælger kunst - alt sammen så du kan få smukke kunstværker i dit hjem uden besvær.

 

I 75 år har Ars Mundi været synonymt med kunstgenstande af høj kvalitet. Malerireproduktionerne er kunsttryk af høj kvalitet, og deres skulpturer er produceret på anerkendte værksteder. Ure og smykker er håndlavede med omhu i Tyskland, og mange af produkterne er desuden lavet i et begrænset oplæg, som fås udelukkende hos Ars Mundi – indtil nu.

Édouard Manet silketørklæde

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail