Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Formel 1 i Monaco

Oplev det ikoniske og prestigefyldte F1 Grand Prix i Monacos gader inkl. 4 overnatninger på hotel. Rejs fra CPH i maj.

Formel 1 i Monaco

Oplev det ikoniske og prestigefyldte F1 Grand Prix i Monacos gader inkl. 4 overnatninger på hotel. Rejs fra CPH i maj.

Tag på en weekendtur i motorsportens tegn med billetter til Formel 1 i Monaco, hvor I søndag den 26. maj oplever et ræs i motorsportens kongeklasse.

 

Monacos Grand Prix er et af de løb, som mange kørere drømmer om at vinde. Circuit de Monaco stiller store krav til kørernes præcision, tekniske ekspertise og udholdenhed. Denne bybane giver ikke plads til fejl og der er store konsekvenser, når en kører mister koncentrationen, bare i et splitsekund. Der køres med maksimal downforce, og bremserne er på meget hårdt arbejde. Selvom der ikke er meget plads, forsøger modige eller desperate kørere ofte at komme foran på bestemte steder på banen.

 

I flyver direkte fra København til Nice om torsdagen. I Nice indlogeres I på et 3* hotel, og fra Nice kommer I nemt til Monaco med toget. Der er afgang hvert 20. minut, og togturen tager under en halv time. Jeres entrebilletter til banen gælder både lørdag og søndag, så I kan opleve både træning, kvalifikation og selve løbet samt ræs i andre bilklasser.

 

Særligt for denne rejse:

 • Weekend med fart over feltet: F1 Grand Prixet i Monacos gader er et prestigefyldt løb, der er forbundet med glamour og eksklusivitet
 • Det er ideelt at tage toget fra Nice til banen i Monaco, da byens station ligger klos op ad banen, og vejene er spærrede pga. løbet
 • Mulighed for at opleve både Nice, Monaco og det ikoniske F1-løb

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Nice t/r
 • 23 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • 4 overnatninger i standardværelse på 3* hotel i Nice
 • Entrebillet til banen lørdag-søndag

 

Afrejse den 23. - 27. maj 2024.

 

Sweetdealpris 7.990 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Ikke inkluderet i rejsens pris

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Tribuneopgradering til Formel 1
 • Forplejning
 • Udflugter

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Motorsportsrejser. 

 • Transfer lufthavn – hotel t/r: 300 kr. pr. person
 • Tribuneplads: Fra 5.600 kr. pr. person (se afsnit om tribunepladser længere nede)

 

Se flyinformation længere nede.

 

Dagsprogram

23. maj: Fly til Nice. Check in på hotel.
24. maj: Dagen er til fri disposition.
25. maj:  Tag til banen i Monaco. Her vil være træning og kvalifikation.
26. maj: Manacos Grand Prix køres om eftermiddagen.
27. maj: Hjemrejse.

 

Monacos Grand Prix

Stemning, glamour og eksklusivitet er noget af det, der trækker mange fans til Monte Carlo til Monacos Grand Prix. Banen er 3,340 km lang og byder på 21 sving, som passeres 77 gange under Monacos Grand Prix.

 

Monacos Grand Prix er et af de løb, som alle kørere drømmer om at vinde. Ligesom Indy 500 og Le Mans står løbet alene på en hel unik måde. Det kræver en kombination af præcisionskørsel, teknisk ekspertise og stort mod at vinde F1 Grand Prix’et i Monte Carlo. Bybanen gennem Monaco levner ingen plads til fejl og kræver mere koncentration end nogen anden F1-bane. Bilerne kører med maximal “downforce”, og bremserne er på hårdt arbejde. Overhaling er så godt som umuligt, hvilket gør kvalifikationen i Monaco mere kritisk end i noget andet Grand Prix. Selvom det kringlede layout gør overhalinger omtrent umulige, så gør modige (eller frustrerede?) kørere primært forsøget i St. Devote-svinget efter start/mål, hvor feltet bremser helt ned.

 

Portier-hjørnet er nøglen til at opnå en god omgangstid i Monaco. Det indledes med Loews-hårnålesvinget – det langsomste sving i Formel 1 – efterfulgt af det lange flade stykke gennem tunnelen. Flere store navne har afsluttet deres løb i de barrierer her – bl.a. Ayrton Senna og Michael Schumacher. Løbet i Monaco har været en fast del af F1 verdensmesterskabet siden 1955, og i al den tid har banen kun ændret sig bemærkelsesværdigt lidt. Først i 2003 og 2004 blev der lavet små forbedringer – primært for at øge tilskuerkapaciteten.

 

Når en kører vinder Grand Prix’et i Monaco, får han sit navn foreviget på en liste, der omfatter alle historiens bedste kørere. Både Graham Hill, med tilnavnet »Mr. Monaco«, og Schumacher har vundet fem gange i Monaco, mens Alain Prost har taget fire sejre, mens Lewis Hamilton, Nico Rosberg, Stirling Moss og Jackie Stewart alle har vundet tre gange. Rekordindehaveren er dog selveste Ayrton Senna med seks sejre i det lille fyrstendømme.

 

Den klassiske bane i Monte Carlos gader er egentlig for kort og for smal til moderne Formel 1 racing. Alligevel har Monaco den sikreste plads i Formel 1 kalenderen, og forklaringen er naturligvis den fantastiske stemning og det eksklusive publikum i fyrstendømmet i Grand Prix-weekenden: Ingen anden bane byder på så meget glamour, lir, high-society OG trafikkaos som Monte Carlo!

 

Trafikken og de afspærrede gader gør toget til den oplagte løsning, når I skal ind til Monte Carlo, og byens station ligger klos op ad banen.

 

Tribunepladser

Deal.jpg


Inkluderet i prisen er en ståplads lørdag og søndag.

 

Ønskes tribunepladser, kan disse tilkøbes hos Motorsportsrejser:

 • Tribune P, Piscine Panne Sud: 5.600 kr.
 • Tribune T-Low, Cale de Halage: 6.500 kr.
 • Tribune K3-6, Quai Albert 1er: 8.800 kr.

 

Priserne er pr. person. Der tages forbehold for udsolgte tribuner.

 

Hotel

I bor på et godt 3* hotel i Nice, men ikke nødvendigvis i centrum af byen. I får pæne værelser med eget badeværelse. Opholdet er uden forplejning.

 

Monaco og Nice

Det lille fyrstendømme Monaco er beliggende ud til Middelhavet ved den franske riviera. Lilleputstaten er omkranset af Frankrig og ligger kun få km fra Italien. Monaco er verdens næstmindste land (2 km2) og har verdens største befolkningstæthed. Landet er et monarki med godt 33.000 indbyggere – og det er især kendt for kasinoet og skattefrihed.

 

Det er her i verdens udstillingsvindue, de rige og de berømte samles i Formel 1-weekenden. Filmstjerner, kongelige og andre, som tilhører eliten. De går på shopping i byens dyre forretninger og spiser på Michelin-stjernede restauranter. Alt omkring dem er glamourøst med kæmpe motorbåde, store biler og smukke, unge, letpåklædte “babes”.

 

Monaco består af en smal stenet kyststrækning, der er cirka to kilometer lang og en halv kilometer bred. Hvert år, når der køres Formel 1 i Monaco, afvikles dette på almindelige veje, som bliver brugt til daglig af monegaskerne. Dette betyder, at byen er vendt på den anden ende i forbindelse med afvikling af årets F1-løb.

 

I bor i den hyggelige og elegante ferieby Nice, som ligger knap 30 minutters kørsel med tog fra Monaco. Byen er både eksklusiv og charmerende på én gang og byder ikke mindst på en hyggelig lystbådehavn, en dejlig strandpromenade samt en rigtig charmerende gammel bydel med utallige hyggelige spisesteder. Her nyder besøgende ofte at finde et spisested og måske en lille slyngelstue til en øl ekstra efter middagen.

 

Flyinformation

Rejsen er inklusive flytransport fra København.

 

Flytider:

 • Afgang København kl. 11.00
  Ankomst Nice kl. 13.25
 • Afgang Nice kl. 14.15
  Ankomst København kl. 16.35

 

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne frem mod afrejse.

 

Om Motorsportsrejser

Motorsportsrejser er en professionel formidler af billetter til motorsportsevents over hele verden. Det er et dansk bureau, der sætter kunden i centrum, yder en super service og tilbyder et produkt af ordentlig kvalitet. 

 

Motorsportsrejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Formel 1 i Monaco

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail