Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Hotel Troense

Vidunderlig øhavs-idyl med udsigt til det Sydfynske Øhav inkl. 2 overnatninger, 3-retters middag m.m. Pris pr. person.

Hotel Troense

Vidunderlig øhavs-idyl med udsigt til det Sydfynske Øhav inkl. 2 overnatninger, 3-retters middag m.m. Pris pr. person.

Området omkring Hotel Troense er indbegrebet af Det Sydfynske Øhav. Fra hotellet kan I se til både Thurø Sund og Thurøbund, der omkranser Thurø, som med sine marker, træer og huse ligger lige på den anden side vandet. Og som om det ikke var idyl nok, så ligger Valdemar Slot ikke længere end en rask gåtur nede ad vejen fra hotellet.

 

I kan opleve de stemningsfyldte omgivelser omkring Hotel Troense og Troense by, hvor bindingsværkshusene stadig fylder i bybilledet, og hvor byens lille lystbådebådehavn ligger lige på den anden side af vejen. Herfra går der stier, så I nemt kan komme ud og gå tur langs vandet.

 

Særligt for dette ophold:

 • Hotel Troense har en af Danmarks hyggeligste beliggenheder på Tåsinge, der ligger i Det Sydfynske Øhav
 • Idyl, smuk natur, havudsigt, lækker mad og fantastisk service er kendetegnende for dette ophold
 • Tåsinge er en sand perle med masser af udflugtsmuligheder

 

Opholdet inkluderer:

 • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse
 • Bobler og snacks
 • 3-retters middag på ankomstdagen efter køkkenchefens valg
 • Dejlig morgenmadsbuffet begge dage

Sweetdealpris 1.125 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med den 20. december 2024.

 

Vær opmærksom på, at til og med den 24. april 2024 og igen fra den 29. september, er der lukket mandag og tirsdag.

 

Bemærk, at Hotel Troense holder lukket efter morgenmaden om søndagen.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Hotel Troense.

 • Enkeltværelsestillæg: 200 kr. pr. nat
 • Weekendtillæg ved ophold fredage og lørdage: 200 kr. pr. person pr. nat
 • Højsæsontillæg fra den 1. juni til den 30. september 2024: 300 kr. pr. person pr. nat
 • Opgradering til udsigtsværelse: 100 kr. pr. person pr. nat
 • Opgradering til stort udsigtsværelse: 200 kr. person pr. nat

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Ved ankomst senere end kl. 19.00 skal I på forhånd kontakte Hotel Troense, da receptionen kun er bemandet fra kl. 09.00 til kl. 19.00.

 

Morgenmadsbuffeten står klar fra kl. 6.30 til kl. 10.00 på alle hverdage. Lørdage og søndage fra kl. 07.00 til kl. 10.00.

 

Hotel Troense

Det er så uendeligt let at finde frem til Hotel Troense. Fra I kører af Svendborgsundbroen, er der kun et enkelt sving og et par minutters kørsel, til I står foran hotellet, der har en af Danmarks hyggeligste beliggenheder.

 

På Hotel Troense bliver I modtaget med åbne arme af hotellets ejere, Trine og Claus Bonde, og af det smilende personale. Hotellet blev bygget som badehotel helt tilbage i 1905 og er siden da løbende blevet renoveret med respekt for historien, så det i dag fremstår som et hyggeligt hotel med 36 værelser, der er fordelt på tre charmerende bygninger. På hotellet er der altid lidt snacks og hygge i stuen og ikke mindst mulighed for sociale bekendtskaber.

 

Når I efter en dag med dejlige oplevelser går til bords i hotellets hyggelige restaurant, har kokken udvalgt 3 skønne retter, som I kan nyde med den mest vidunderlige udsigt.

 

Hotellet fik en flot nominering i kategorien Danmarks Bedste Badehotel ved DTA 2023 (Danish Travel Awards). 

 

Sådan skal I bo

I bliver indkvarteret i et af hotellets lyse og venlige værelser, der er udstyret med eget badeværelse, tv, wi-fi, hårtørrer, strygejern, strygebræt, kogekedel samt opholdsområde. 

 

Troense og omegn 

Troense er virkelig en sand perle i sig selv, og er et sted, hvor man gerne kører en omvej - bare for at kunne trille igennem byen og nyde de fine huse eller gå en tur langs vandet. I den hyggelige by mærker I straks roen, idyllen og landsbyromantikken, og I bliver mindet om en tid, hvor tingene foregik i et roligere tempo. Her er der tid til at nyde de små ting i livet og ikke mindst hinanden.

 

Fra Troense Hotel er der heller ikke langt til de mange historiske mindesmærker på Tåsinge, såsom Ambrosius-egen, Valdemar Slot og gravstedet for Elvira Madigan og Sixten Sparre, der så tragisk kom af dage på grund af en umulig kærlighed. I er heller ikke langt fra Svendborg, der både byder på hyggelige handelsgader og et fantastisk havnemiljø.

 

Vil I opleve Tåsinge og Det Sydfynske Øhav lidt fra oven, så er der kun 5 minutters kørsel til Bregninge Kirke. Kirken er beliggende på en bakketop, og der er adgang til kirketårnet, hvorfra I får en overdådig udsigt ud over Det Sydfynske Øhav. Rygtet siger, at man på en klar dag kan tælle 40 kirketårne deroppefra.

 

Endelig er ingen tur til Tåsinge komplet, uden at I har været forbi det lokale bryggeri, Svendborgsund Bryghus, der ligger i nabobyen Vindeby.

 

Hotel-Troense.jpg

Ophold på Hotel Troense

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail