Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

HotelVFjorden

NYHED: Ophold på nyåbnet hotel i skøn natur med 1-2 overnatninger, 3 snacks og 3-retters middag m.m. Pris pr. person.

HotelVFjorden

NYHED: Ophold på nyåbnet hotel i skøn natur med 1-2 overnatninger, 3 snacks og 3-retters middag m.m. Pris pr. person.

Med dette ophold får I muligheden for at besøge det nyåbnede hotel, der slog dørene op i februar. Hotellet har gennemgået en omfattende renovering og udbygning og rummer foruden værelser og restaurant nu også konferencefaciliteter.

 

Stedet har ligget her siden 1841, og var oprindeligt en gård, efterfølgende hotel og nu står det med nye forpagtere under navnet Hotel Ved Fjorden. Hotellet har gennemgået en stor opgradering, men I kan stadig fornemme gården og dens længer. I Restaurant Mellow kan I lade sig betage af de imponerende tømmerkonstruktioner og af den smukke udsigt over fjorden.

 

Særligt for dette ophold: 

 • Bo på det nyåbnet hotel, der ligger midt i den skønneste natur 
 • Opholdet er inklusiv 3 snacks og 3-retters gastronomisk middag efter køkkenchefens valg i Restaurant Mellow
 • Mulighed for en aktiv ferie og besøg til området hyggelige byer

 

Vælg mellem følgende ophold: 

 

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
 • 3 snacks og 3-retters gastronomisk middag efter køkkenchefens valg
 • Lækker morgenmadsbuffet med bl.a. æg, bacon og hjemmelavede specialiteter
 • Gratis wi-fi
 • Gratis parkering

Sweetdealpris 795 kr.

 

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse
 • 3 snacks og 3-retters gastronomisk middag efter køkkenchefens valg serveret på ankomstdagen
 • Lækker morgenmadsbuffet med bl.a. æg, bacon og hjemmelavede specialiteter begge dage
 • Gratis wi-fi
 • Gratis parkering

Sweetdealpris 1.195 kr.


Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. 

Opholdet kan benyttes med ankomst på alle åbningsdage til og med den 1. marts 2025.

Tillæg og tilkøb
Aftales og afregnes direkte med HotelVfjorden.

 • Weekendtillæg:
  • Fredag: 100 kr. pr. værelse pr. nat
  • Lørdag: 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Ved opgradering: Forhør jer hos HotelVfjorden

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00.
Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

HotelVFjorden

På det vestjyske hotel er der en hyggelig stemning og atmosfære. Bygningerne rummer mange års spændende historie, I vil mærke, når I ankommer til hotellet. Når I bor på Hotel Ved Fjorden, er I i ét med naturen. Den er lige uden for døren, og på Gjellerodde går fårene og græsser samt sørger for, at bevoksningen holdes i ave.

 

Der er masser af muligheder for en aktiv ferie, og Lemvig Golfbane ligger kun 500 meter fra hotellet. Golfbanen er en åben bane i et fantastisk naturskønt, bakket terræn, og den er næsten uden træbevoksning ligesom de gamle berømte baner i Skotland og England. Når I spiller på banen i Lemvig, får I derfor helt andre udfordringer end på de mere traditionelle baner.

 

På jeres ophold har I inkluderet en gastronomisk middag, der starter med 3 snacks efterfuldt af en 3-retters middag efter køkkenchefens valg. Middagen skal nydes i Restaurant Mellow - der har som mål at skabe fantastiske smagsoplevelser for jer. I vil mærke, hvordan der er kræset for hver enkelt ret, og kvaliteten ses i det gode råvarer.

 

Om morgen kan I se frem til at nyde en lækker morgenmadsbuffet, der bl.a. byder på hjemmelavede specialiteter, æg og sprødstegt bacon.

 

Sådan skal I bo 

Hotellet har 33 værelser med bad og toilet, der er forskelligt indrettet. I skal på bo på et komfortabelt og pænt dobbeltværelse, hvor der er udover en seng, er stol og bord, tv og hårtørrer.

 

Godt at vide

Hotellet har kun adgang til 1. sal via trapper. Forhør jer hos hotellet, om hvilke værelse, der er mest handicapvenlige, samt hvis I ønsker værelse i stueplan.

 

Hotellet har en ladestander til el-biler.

 

Om området 

Fra hotellet er der kun nogle få kilometer til Klosterheden Statsskovdistrikt, hvor der er flere skiltede cykel- og vandreruter. Det er også i Klosterheden, at der for en halv snes år siden for første gang blev udsat bævere i Danmark – måske I kan spotte dem.

 

I finder Lemvig cirka en halv times kørsel nordvest for Holstebro, og HoteVFjorden ligger cirka to kilometer fra byens centrum.

 

Lemvig var i en menneskealder inspirationskilde for avisstriben "Livets gang i Lidenlund", der glædede avislæsere landet over. Tegneren Henning Gantriis har af samme grund i dag en mindestue på byens museum. Når I bevæger dig rundt i byens gader, kan I sikkert genkende både kirken med det karakteristiske, løgformede spir og stationen. I kan også spadsere en tur langs fjorden i redaktør Ansatz og borgmester Jernsøes fodspor.

 

Vil I uden for byen, ligger Vesterhavet ikke langt fra Lemvig. Tag for eksempel bilen op til Thyborøn, der ligger for enden af Harboøre Tange. Køreturen derop er turen værd i sig selv, med masser af udsigt til vandet undervejs. Fiskerbyen Thyborøn ligger lige der, hvor Limfjorden møder Vesterhavet - og byder på yderligere muligheder for fantastiske udsigter.

 

 

HotelVFjorden,-sweetdealkort.jpg

Ophold på HotelVFjorden

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail