Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Stockholm

Bo på 4* hotel i den svenske hovedstad inkl. 2 overnatninger og fly. Rejs fra CPH i maj-jun.

Stockholm

Bo på 4* hotel i den svenske hovedstad inkl. 2 overnatninger og fly. Rejs fra CPH i maj-jun.

Sveriges hovedstad Stockholm ligger smukt placeret, hvor Østersøen møder Mälaren-søen. Den smukke storby består af 14 øer, som er forbundet af mere end 50 broer, der skaber luft, lys og forskellige stemninger - så træk blot vejret, kig op og nyd jeres tid. 

 

Særligt for denne rejse:

 • Dejligt 4-stjernet hotel 
 • Stockholms smukke gamle bydel, Gamla Stan, byder på et væld af fascinerende seværdigheder
 • Byen består af 14 øer, hvilket bidrager til en helt unik stemning

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Stockholm t/r
 • 2 overnatninger på 4* Elite Palace Hotel 
 • Morgenmad begge dage

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

København:

 • Den 3. maj 2024 
  Sweetdealpris 2.995 kr.
 • Den 10. maj 2024 
  Sweetdealpris 3.195 kr.
 • Den 17. maj 2024 
  Sweetdealpris 3.495 kr.
 • Den 24. maj 2024 
  Sweetdealpris 2.995 kr.
 • Den 31. maj 2024 
  Sweetdealpris 2.995 kr.
 • Den 7. juni 2024 
  Sweetdealpris 3.195 kr.
 • Den 14. juni 2024 
  Sweetdealpris 3.195 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

OBS: Der er mulighed for at besøge hotellets spaområde i 3 timer for 795 SEK pr. person, som afregnes direkte til hotellet. Læs mere om spaen længere nede.

 

Se flyinformation længere nede.

 

Elite Palace Hotel 

Det 4-stjernede Elite Palace Hotel er et moderne hotel, som er beliggende i centrum af Vasastan. Her kan I nyde et dejligt ophold i en fredelig atmosfære og med tæt adgang til både metro, busser og lufthavnsbusser, som stopper lige uden for døren.

 

Hotellets engelske pub, The Bishops Arms, byder på et bredt udvalg af øl og whisky i en ægte pubstemning, mens hotellets Vana Spa er en fredelig oase med pool, jacuzzi, dampsauna, almindelig sauna, aroma-rum, spa-lounge med pejs og et fuldt udstyret motionscenter på hele 300 m2 (tilkøb).

 

Fra hotellets beliggenhed på St. Eriksgatan har I nem adgang til Stockholms mange seværdigheder samt den fredelige Hagaparken og Brunnsviken. Inden for gåafstand finder I også mange hyggelige restauranter, barer og caféer.

 

Sådan skal I bo

I bliver indlogeret på et værelse med alt, hvad I behøver for at slappe af, sove og endda arbejde. Sengen er lavet med behagelige puder, og værelset byder desuden på en lænestol, et skrivebord, tv og minibar samt kaffe- og tefaciliteter. Badeværelset er udstyret med bruser eller badekar.

 

Om Stockholm

Stockholm blev grundlagt i år 1252 ved det store borganlæg. Her blev rådhuset bygget ved hovedtorvet og bag det lå bykirken, som nu udgør den ældste del af Storkyrkan. Alt dette er stadig at finde i Gamle Stan, som i dag er den ældste del af Stockholm. Bydelen er næsten som et levende museum - fyldt med forskellige attraktioner, kirker, museer, restauranter, barer og forretninger. Med sine smalle, snoede brostensbelagte gader er Gamla Stan utroligt hyggelig at gå rundt i, og langs gaderne kan I beundre husene i utallige gule nuancer, som gør bydelen unik.

 

Mens I går og nyder synet af de flotte bygninger, vil I opdage, at mange af de store attraktioner i Stockholm ligger i Gamla Stan. Her finder I både nationalkatedralen Storkyrkan, parlamentet, Nobelprismuseet og Det Kongelige Palads. Sidstnævnte er et af verdens største slotte med over 600 værelser og flere museer.

 

Midt i Gamle stan finder I også Stortorget, der er det centrale punkt og Stockholms ældste torv, hvorfra I kan gå ud på Köpmangaten, Stockholms ældste gade, som blev nævnt allerede tilbage i det 14. århundrede.

 

Et andet sted, som er lidt sjovt at besøge, er Mårten Trozigs gyde, som kan være en smule vanskelig at finde, så hold øjne og ører åbne. Det er den smalleste gyde i Gamle Stan og er kun 90 centimeter på det smalleste sted. I kan også besøge Riddarholmen og Riddarholmskyrkan, som blev bygget som et franciskanerkloster for gråbrødremunkene i det 13. århundrede. I dag er kirken begravelseskirke for det svenske kongehus.

 

Gamle Stan ligger på en ø midt i Stockholm, så I kan nemt hoppe på en båd til en af de mange andre øer i Stockholm derfra.

 

ABBA Museum - for fans i alle aldre 

Tag på en musikalsk rejse med Agnetha, Björn, Benny og Anni-Frid på ABBA Museet, hvor legenden lever videre i den permanente udstilling i Swedish Music Hall of Fame på Djurgården. Med plateausko og glitrende tøj leverede ABBA hits som Dancing Queen, Summernight City og Knowing me, Knowing you mellem 1972-1983. Dem og mange andre hits kan I høre på museet, som viser gruppens scene-kostumer, koncertgenstande, interviews i en interaktiv udstilling, hvor I også kan synge og danse sammen med computer-animationer af ABBA.

 

Få Sky View - besøg Ericsson Globe

Hvis I er førstegangsbesøgende i Stockholm, så er dette en perfekt måde at få overblik over byen - Glasgondolen Sky View på ydersiden af Ericsson Globe. På 20 minutter kommer I op i 130 meter over havet, og her har I en fantastisk udsigt over bl.a. Stockholms skærgård, Djurgården, Stadshuset og Gamla Stan.

 

En unik oplevelse - Vasa-skibet

At se det eneste bevarede skib i verden fra det 17. århundrede i dæmpet belysning er en storslået oplevelse. Det store skib har mere end 14.000 løse genstande af træ, heriblandt 700 skulpturer. Det svenske orlogsskib med ekstra kanondæk skulle have været ét af den svenske flådes flagskibe, men kæntrede og sank på grund af en konstruktionsfejl i skroget i Stockholms havn på sin jomfrurejse 10. august 1628. Skibet blev genfundet i 1956 og bjærget 24. april 1961, og det er Sveriges største attraktion, som kan ses på Vasamuseet.

 

Flyinformationer

Der flyves med Ryanair.

 

Flytider København:

 

Afrejse den 3. maj 2024:

 • Afrejse København kl. 07.00
  Ankomst Stockholm kl. 08.10
 • Afrejse Stockholm kl. 17.20
  Ankomst København kl. 18.30

 

Alle andre afgange:

 • Afrejse København kl. 08.45
  Ankomst Stockholm kl. 09.55
 • Afrejse Stockholm kl. 17.20
  Ankomst København kl. 18.30

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Om Vindrose Rejser

Sweetdeal har i flere år haft et tæt samarbejde med Vindrose Rejser, hvor vi i årenes løb har sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Vindrose Rejser bestræber sig altid på, at være mere end en bookingcentral. De giver gerne gode råd med på rejsen og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

 

Som navnet "Vindrose" lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har de sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. De ved, at din næste ferie skal være bedre end den foregående, og at livet er for kort til dårlige rejser. Derfor har de har altid fokus på at skabe de bedste rammer. Det gælder både en forlænget weekend til Hamborg og en vinrejse til Toscana.

 

Læs også Vindrose Rejsers bedømmelser på Trustpilot.

 

Vindrose Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rejse til Stockholm

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail