Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Krydstogt og storbyferie

I uge 42: Kombinationsferie med 8-dages krydstogt i Middelhavet og 3 overnatninger i Rom. Inkl. fly. Rejs fra CPH i okt.

Krydstogt og storbyferie

I uge 42: Kombinationsferie med 8-dages krydstogt i Middelhavet og 3 overnatninger i Rom. Inkl. fly. Rejs fra CPH i okt.

Tilbring en skøn krydstogt-uge ombord på Costa Pacifica, som tager jer rundt i Middelhavet, hvorefter I kan se frem til nogle dage i den evige stad, Rom, der bugner af seværdigheder, shoppingmuligheder og gourmetoplevelser. Rejsen byder på masser af kulturhistorie og smuk natur samt afslapning og selvforkælelse på det dejlige krydstogtskib efterfulgt af en lille storbyferie i den italienske hovedstad.

 

Særligt for dette krydstogt:

 • Spændende kombination af krydstogtsrejse og storbyferie
 • Masser af tid i pulserende Rom til at gå på opdagelse, shoppe og nyde lækre middage
 • Mulighed for at opleve billedskønne Cinque Terra på en udflugt fra La Spezia

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Rom t/r
 • 23 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn - skib
 • 7 overnatninger på Costa Pacifica i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant inden for åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Transfer skib - Rom
 • 3 overnatninger på hotel i Rom
 • Morgenmad på hotellet

 

Afrejse den 15. oktober 2024:

 • Indvendig kahyt, Kategori 1
  Sweetdealpris 8.990 kr. 
 • Indvendig kahyt, Kategori 2
  Sweetdealpris 9.490 kr. 
 • Udvendig kahyt, Kategori 1 med begrænset udsigt
  Sweetdealpris  10.990 kr. 
 • Balkonkahyt, Kategori 1 med begrænset udsigt
  Sweetdealpris 11.990 kr. 
 • Balkonkahyt, Kategori 2
  Sweetdealpris 12.490 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos Sweetdeal betaler du kun et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ikke inkluderet i rejsens pris

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge på 11 € pr. person pr. dag. Afregnes hjemmefra eller på skibet
 • Transfer fra hotellet til lufthavnen ved hjemrejsen
 • Udflugter
 • Drikkevarer der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer
 • Turistskat i Rom, som betales direkte til hotellet

 

Kahytstyper - Kategori 1 og 2

I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Kategori 1-kahytter kan som udvendige og balkonkahytter have begrænset udsigt. Køber I Kategori 2, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Kategori 2 de største
 • 24-timers udbringning af roomservice efter gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig ca. 18.30 eller sen ca. 21.15, og ønske om at sidde ved lille eller større bord

 

Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.

 

Rejseplan

Untitled-1.jpg

 

Dag 1: Fly til Rom og transfer til skibet for checkin. 19:00 afgang Civitavecchia
Dag 2: På havet
Dag 3: 08:00 – 20:00 Palma de Mallorca, Spanien
Dag 4: 07:00 – 15:00 Valencia, Spanien
Dag 5: 13:00 – 19:00 Marseille, Frankrig
Dag 6: 08:30 – 16:30 Savona, Italien
Dag 7: 08:00 – 19:00 La Spezia, Italien
Dag 8: 08:00 ankomst Civitavecchia. Transfer til Rom og checkin på hotel
Dag 9-10: Rom
Dag 11: Hjemrejse

 

Der tages forbehold for ændringer i anløb og tider frem mod afrejse.

 

Transport

Rejsen er inklusive flytransport fra København.

 

Flytider

 • Afgang København kl. 07.05
  Ankomst Rom kl. 09.40
 • Afgang Rom kl. 21.25
  Ankomst København kl. 23.55

 

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne frem mod afrejse.

 

Transferbussen afgår fra lufthavnen ca. 12.30 og kører direkte til skibet.

 

Efter krydstogtet køres I til Termini hovedbanegården i Rom. Hotellet ligger i gåafstand herfra.

 

Ved hjemrejsen sørger I selv for transporten til lufthavnen. Vi anbefaler en taxi, da dette er den billigste løsning for en direkte transport. Det er dog også muligt at forudbestille transferen hjemmefra. Prisen er 680 kr. for 2 personer. 

 

Rejsebeskrivelse

I flyver til Rom og køres til havnebyen Civitavecchia, hvor I går ombord på flotte Costa Pacifica. Hun vil være jeres hjem den kommende uge, så I kan opleve de mange spændende destinationer uden at skulle pakke kuffert flere gange. Der er afgang midt på aftenen, mens I nyder en dejlig middag i restauranten eller en festlig cocktail i en af barerne.

 

Efter en afslappende dag på havet, hvor I kan blive fortrolige med skibet og benytte nogle af de mange faciliteter ombord, ankommer I til den populære ferieø, Mallorca, hvor Costa Pacifica lægger til i gåafstand til hovedbyen, Palma. Her tårner den imponerende La Seu-katedral sig op og byder jer velkommen. Bag denne begynder den gamle bydel – Palmas hjerte – hvor I finder museer, paladser og smukke patioer i de snævre, atmosfærefyldte gader, der også gemmer på små markeder, sjove og finurlige butikker samt fristende tapasbarer. Langs havnefronten, hvor fiskere stadig reparerer deres net i hånden, mens de solbeskinnede både vugger blidt i marinaen, finder I det majestætiske Almudaina-palads, der oprindeligt var et maurisk fort. Løvefontænen fra det 11. århundrede er et af de få arabiske levn i komplekset ud over søjler og buegange, men det er stadig et fascinerende bygningsværk. Også med udsigt over havnen ligger Bellver Castle fra 1300-tallet med det eneste runde tårn i Spanien. Slottet blev bygget som kongelig residens og blev senere konverteret til et militærfængsel, der bl.a. blev brugt under Napoleonskrigene og Den Spanske Borgerkrig. I dag kan I stadig se fangernes ”graffiti” på murene. På begge sider af Palma strækker de lækre sandstrande sig og indbyder til nogle afslappende timer med havudsigt.

 

Valencia, der er Spaniens tredjestørste by og af de lokale beskrives som ”et stykke af himlen på jorden”, bliver næste anløb. Byen ligger ved solrige Costa Blanca og er kendt for sine lange sandstrande, de palmeomkransede torve fulde af liv og kirkernes farverige kupler. Valencia var engang et selvstændigt kongedømme, og byen er i dag rig på kulturhistorie med storslåede historiske monumenter som Silkebørsen fra 1400-tallet og Markisens Palads fra det 18. århundrede, og fortidens handelsmænd og aristokraters velstand ses tydeligt på museet for fin kunst. Det 21. århundrede har dog også gjort sit indtog i Valencia, og ”Byen for Kunst og Videnskab” er et nærmest futuristisk anlæg med særegne og fantasifulde bygninger, der rummer flere museer, planetarium, akvarium, koncertsale og videnskabelige udstillinger. Som enhver anden større by i et katolsk land har også Valencia en prægtig katedral. Mange har endda udråbt et af kirkens bægre til at være den faktiske Hellige Gral, hvilket dog ikke er bevist. Til gengæld er det ganske vist, at katedralens kuppel belagt med blålige fliser og det tilhørende klokketårn pryder Valencias skyline. I finder katedralen og mange andre seværdige bygningsværker i den gamle bydel, der oser af spansk charme, og hvis gader lokker med spændende butikker og appetitvækkende tapasbarer som f.eks. ved det unikke, cirkelrunde torv Placa Redona. Snyd heller ikke jer selv for et besøg i de ikoniske Serranos-tårne, der er en del af én af de gamle byporte fra tiden, hvor byen var omgivet af forsvarsmure. Fra tårnenes top har I en flot udsigt over Valencia.

 

Herefter besøges Marseille, der er den største havn i Middelhavet og Frankrigs andenstørste by. Den er en sand smeltedigel af forskellige folk og kulturer og anses for at være en bro mellem Europa og Nordafrika. Det er en by, der er perfekt til bare at vandre omkring og indsnuse atmosfæren, mens man beundrer de arkitektoniske perler. I den maleriske gamle havn ligger yachts og fiskerbåde side om side, og lige nord herfor finder I den historiske del af byen, Le Panier, hvis virvar af snørklede og stejle gader gemmer på små, skjulte pladser og gamle, høje huse med terrasser, hvor vasketøjet hænger til tørre. Ud for kysten domineres vyet af det berygtede Chateau d’If – fængslet på en lille klippeø, hvorfra Greven af Monte Cristo flygtede i Alexandre Dumas’ berømte roman. Fra Marseille kan I også udforske smukke og historisk interessante Arles og pavernes gamle by Avignon.

 

Næste stop bliver i den norditalienske havneby Savona, der tit bliver overset til fordel for nærliggende og mere velklingende byer som Genova og Albenga. Men Savona, der engang var Christopher Columbus’ hjem, har masser af interessante attraktioner at fremvise. Slentr en tur på havnen, hvor bådene spænder bredt fra dyre yachts, hvor der sippes champagne, til gammeldags fiskerbåde, hvor besætningen reparerer deres net. Fra havnen kan I også se flere af byens seværdigheder på afstand. Den gamle bydel fra Middelalderen er hyggelig og rummer udover caféer og små butikker også flere flotte paladser, kirker og vagttårne fra den gamle bymur. Er I Apple fans, må I ikke misse All About Apple-museet, der har samlet eksemplarer af stort set samtlige Apple-produkter, der er produceret siden starten i 1976.

 

Det sidste anløb er i La Spezia, der er den andenstørste by i Ligurien med ca. 95.000 indbyggere. Den er en kombination af en arbejder- og havneby og har Italiens største flådebase og et dertilhørende flådemuseum, der udstiller kanoner, torpedoer, dykkerdragter, modelskibe m.m. Den gamle atmosfærefyldte bydel med de snørklede gader og hyggelige fortovscaféer inviterer til en lille spadseretur, ligesom I også kan nyde stemningen og udsigten fra den charmerende promenade langs havet. Her finder I også de offentlige haver med skønne blomster og træer. Pudsigt nok er byens kirker ikke så imponerende på traditionel vis, og var det ikke for korset på den særprægede Cristo Re-katedrals facade, ville man nærmere tro, at man var på vej ind i en koncertsal eller - på afstand - et stadion. San Giorgio-borgen kan dateres til det 14. århundrede og er i et klassisk firkantet design med fire vagttårne. Borgen huser i dag et arkæologisk museum med lokale fund fra Bronzealderen og Romertiden og byder desuden på en flot udsigt over byen og bugten. Ved dette anløb vælger mange dog at bruge dagen på en udflugt ud i det skønne, fotogene Toscana, hvis landskaber er fyldt med vinmarker og sølvgrønne olivenlunde. Her ligger masser af charmerende middelalderbyer som Lucca med de 12 meter høje bymure og Sarzana med de imponerende fæstningsværker. De to helt store trækplastre er dog Pisas skæve tårn samt billedskønne Cinque Terre - den berømte kyststrækning med de fem idylliske fiskerbyer med de farvestrålende huse, der har udsigt over de små havne fyldt med fiskerbåde

 

Efter en uge vender I tilbage til Civitavecchia, hvorfra I køres ind til Rom. Her har I tre overnatninger på et godt, centralt beliggende hotel, så I har en base til at opleve den italienske hovedstad. Rom er fyldt med ikoner fra Antikken og den kristne tro – seværdigheder der er så ”store”, at de er obligatoriske for enhver med bare en lillebitte globetrotter i maven. Rend op og ned ad Den Spanske Trappe, og kast en mønt i Trevi-fontænen, så I – i hvert fald ifølge sagnet – er sikre på at vende tilbage til Den Evige Stad. Besøg det bedst bevarede monument fra Romertiden, Pantheon, som vil betage jer med sin enorme kuppel, der lader til at svæve hen over bygningen uden synlige støttepiller, og nyd en italiensk gelato, mens I kigger på menneskemylderet og de fabelagtige springvand på Piazza Navona, hvis ovale form skyldes, at pladsen engang var et stadion. Og sådan kunne vi blive ved og ved… Alle disse fantastiske seværdigheder kan krydres med exceptionelle shoppingmuligheder i både finurlige håndværksbutikker og fashionable modeforretninger samt gastronomiske oplevelser på små, lokale trattoriaer og fancy gourmetrestauranter.

 

Hotel i Rom

I bliver indkvarteret på et godt (min. 3*) centralt beliggende hotel i gåafstand fra hovedbanegården, Termini. Dermed er der nem adgang til den offentlige transport, hvis I ikke ønsker at gå rundt hele tiden. Værelserne har eget bad og toilet, og opholdet inkluderer morgenmad.

 

Skibet

I sejler med Costa Pacifica, der er blandt de større af rederiets skibe, og som oser af afslapning og atmosfære. Skibets udsmykning er inspireret af musik, hvilket skaber en afslappende atmosfære.

 

Skibet medtager mere end 3.000 passagerer og er blandt de skibe, der har rigtig mange kahytter med balkon, hvor I kan sidde og nyde udsigten og roen på havet. Costa Pacifica har en stor spa- og wellnessafdeling, fire pools, hvoraf to kan overdækkes, fem whirlpools, et stort kasino og 13 lounger indrettet i forskellige temaer. Der bydes også på et imponerende teater, et roligt bibliotek, F1-simulator, sportsfaciliteter og fitness.

 

Ombord på skibet er der fri adgang til mange af skibets faciliteter, og hver dag er der underholdning for store og små – ikke mindst show i teateret hver aften.

 

Helpension

Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit inden for restaurantens åbningstid.

 

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker I at indtage jeres morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan I frit komme, som det passer jer bedst inden for åbningstiden.

 

Drikkepakker

Der tilbydes forskellige drikkepakker på disse rejser. De nævnte priser gælder kun, hvis drikkepakken bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet. De kan senere bestilles online. Bestilles pakken ombord, tillægger skibet 15% i serviceafgift. Alle voksne på samme booking skal bestille samme drikkepakke.

 

MY DRINKS PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder husets vin pr. glas, et udvalg af øl, spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Der kan dagligt afhentes 2 x 0,5 liters mineralvand på flaske i en af barerne.

Pris: 1.820 kr. (260 kr. pr. dag)

 

MY DRINKS PLUS PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder stort udvalg af vin pr. glas, øl, standard og Premium spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Der kan dagligt afhentes 0,5 liters flasker med mineralvand i en af barerne. 

Pris: 2.415 kr. (345 kr. pr. dag)

 

MY SOFT DRINKS PAKKEN dækker et ubegrænset antal alkoholfrie drikkevarer. Det gælder mineralvand, sodavand, frugtjuice og iste pr. glas, alkoholfrie cocktails og varme drikke.

Pris:
Børn 2-17 år: 805 kr. (115 kr. pr. dag)
Voksne: 1.225 kr. (175 kr. pr. dag)

 

Børn og ekstra opredninger

Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Pris:
Børn u/18 år: 6.990 kr.
Voksne: 7.990 kr. 

 

Udflugter

Rederiet tilbyder en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har I også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave jeres egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af diverse byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.

 

Særlige forhold på dette tilbud

Vi må på dette krydstogt i Middelhavet med Costa Pacifica tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

 

Forsikringer

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

 

Vigtig information

Kategori 1-kahytter kan som udvendige og balkonkahytter have begrænset udsigt.

 

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, medmindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, hotellets reception eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

 

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23. Børn skal være fyldt 6 måneder for at kunne deltage.

 

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse, samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

 

Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Krydstogt i Middelhavet

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail