Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Mariager Camping & Hytter

Luksuriøst ophold i Fjordboble ved Mariager Fjord inkl. 1-2 overnatninger, forbrug, slutrengøring m.m. Pris for 2 personer.

Mariager Camping & Hytter

Luksuriøst ophold i Fjordboble ved Mariager Fjord inkl. 1-2 overnatninger, forbrug, slutrengøring m.m. Pris for 2 personer.

Fabelagtig panoramaudsigt over Mariager Fjord - det er, hvad I får med et ophold i en Fjordboble på den 4-stjernede campingplads, Mariager Camping & Hytter. Her har de skabt de helt perfekte rammer for, at I kan nyde og slappe helt af. 

 

I kan se frem til at skulle bo i luksuriøs Fjordboble med biopejs, udendørs bruser og udsigt til vandet - en unik oplevelse for jer, der gerne vil nyde foråret eller sommeren tæt på naturen. 

 

Stedet har nærvær og godt værtskab i fokus, og deres motto er "her er godt at være"

 

Særligt for dette ophold:

 • Luksus overnatning i Fjordboble med biopejs, udendørs bruser og udsigt til vandet
 • Bo på 4-stjernet campingplads, der er modtaget flere flotte priser
 • Inkl. forbrug af el, vand, varme, sengelinned, håndklæder og slutrengøring

 

Vælg mellem følgende ophold: 

Ophold med 1 overnatning: 

 • 1 overnatning i 18 m2 Fjordboble på Mariager Camping & Hytter
 • Sengelinned og håndklæder
 • Bobler og chokolade
 • Kaffe og the
 • Forbrug af el, vand og varme
 • Slutrengøring

Sweetdealpris 1.395 kr.

 

 

Ophold med 2 overnatninger: 

 • 2 overnatninger i 18 m2 Fjordboble på Mariager Camping & Hytter
 • Sengelinned og håndklæder
 • Bobler og chokolade, på ankomstdagen
 • Kaffe og the
 • Forbrug af el, vand og varme
 • Slutrengøring

Sweetdealpris 2.395 kr.

 

Prisen er for 2 personer.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst fra den 3. maj 2024 til og med den 15. september 2024. 

 

Vær opmærksom på, at opholdet ikke kan benyttes i uge 26 til 32.

 

Bemærk, der er begrænset pladser tilbage i weekenderne.

 

Det er ikke tilladt at medbringe hund i Fjordboblerne.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Mariager Camping & Hytter

 • Weekendtillæg fredag og lørdag: 200 kr. pr. overnatning
 • Tilkøb morgenmadskurv
 • Tilkøb minibar med kolde drikke
 • Tilkøb entrébilletter til Mariager Saltcenter
 • Mulighed for leje badekåber
 • Mulighed for leje af saunatønde

 

Det er ikke muligt at tilkøbe ekstra voksne, børn eller babyer, da Fjordboblerne er eksklusivt for 2 personer.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Mariager Camping & Hytter

Mariager Camping & Hytter ligger på kanten af Mariager Fjord – omkranset af skov og med kun 300 m til bymidten af den smukke gamle købstad, Mariager. Her kan I  kombinere et  dejligt ophold i en Fjordboble med kulturelle oplevelser, aktiviteter i naturen og rendyrket afslapning med fødderne i vandkanten.

 

Ved pladsen er der også en badebro, så I kan tage en frisk dukkert i Mariager Fjord, og derefter er det oplagt at leje jeres egen saunatønde og få varmen, mens I nyder udsigten over fjorden.

 

Mariager Camping & Hytter har modtaget flere flotte priser blandt andet Tripadvisor Traveller's Choice i 2021, der placerer dem i top 10% af verdens bedste hoteller og i både 2022, 2023 og 2024 har de fået 2. pladsen i Danish Camping Award i kategorien 'Klassisk camping'.

 

Fra campingpladsen er der få minutters gang til centrum af den idylliske gamle købstad, Mariager. En hyggelig by med toppede brosten, bindingsværkshuse og stokroser. I kan også gå dejlige ture i skoven eller besøge Mariager Saltcenter, hvis I har lyst til wellness. 

 

Sådan skal I bo

I skal bo i en af Fjordboblerne,  der oprindeligt er et telt, som er udviklet af NASA til ekspeditioner i rummet, men 3 af slagsen står også og spejder ud over Mariager Fjord. Fjordboblen er et 18 m2 luksus telt, der er placeret på en platform med udsigt over Mariager Fjord. Boblerne har en skøn opredt dobbeltseng, loungemøbler og en dejlig biopejs til de kølige aftener. Og så er der det store panoramavindue, hvorfra I kan nyde den fantastiske udsigt ud over fjorden og naturens omskiftelighed.

 

Lige udenfor boblen har I jeres helt eget super lækre terrasseområde, og som prikken over i'et er der også en udendørs bruser med varmt vand.

 

Fjordboblerne er navngivet efter interiør og beliggenhed – Fjordblå, Skovgrøn og Fjordboblen Solgul.

 

Sengelinned og håndklæder er inkluderet.

 

Godt at vide

Der er 2 ladestandere/pladser til elbiler på campingpladsen med 16 amp. Det er ikke muligt at lade bilen ved Fjordboblerne. Der kan også findes 2 ladestandere fra E-on i byen bare 100 meter fra campingpladsen.

 

Der er wi-fi på hele pladsen. 

 

Rygning er ikke tilladt.

 

Om området

Mariager er en god by at være nysgerrig i , og her er nok at undersøge og udforske.  Oplev f. eks. lokale kunstnere på Mariager Fjords Kunstrute. Der er en forening af kunsthåndværkere, kunstnere, kunsthandlere og gallerier omkring Mariager Fjord. Mariager er kendt som “rosernes by” – en by med idylliske, brostensbelagte gader, smukke bindingsværkshuse og roser, der slynger sig op af husmurenes skæve facader. Det gamle kloster og charmen fra fortidens købstadsperiode sætter en hyggelig atmosfære og en stemning fra svundne tider.

 

Fra campingpladsen er der kun to minutters gang til centrum af Mariager by – den gamle købstad med idylliske gader, bindingsværkshuse og de velkendte stokroser.
Her er rig mulighed for en shoppingtur med stort udvalg fra designmærker til brugskunst – specialbutikker til kendte detailkæder. Eller besøg på caféer og restauranter til ethvert budget – fra gourmetmad til cafémad.

 

Området i og omkring Mariager byder på flere naturskønne vandreruter. Udforsk skoven eller tag ruten langs fjorden og oplev den smukkeste natur. Bestig Danmarks største gravhøj Hohøj eller bakkerne i Alstrup krat. I området finder I også mere kendte ruter – bl.a. Panorama-ruten ved Bramslev Bakker og Rebild bakker i Rold Skov.

 

Fjorden er en fantastisk legeplads. Medbring  jeres eget udstyr, eller lej det på stedet – og oplev alt fra vandet. På Mariager Camping kan I leje havkajakker, fiskekajakker (sit-on-top) og SUP boards.

 

Campingpladsen er også centralt beliggende i forhold til de omkringliggende østjyske byer som Hobro, Hadsund og Randers. Aarhus og Aalborg kan du nå indenfor en time.

 

 

Mariager-Camping,-Sweetdeal-kort.jpg

Ophold på Mariager Camping & Hytter

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail