Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Sardinien

NYHED: Oplev smuk natur og italiensk stemning ved Costa Smeralda med 4 overnatninger i lejlighed inkl. billeje. Rejs fra CPH i maj-okt.

Sardinien

NYHED: Oplev smuk natur og italiensk stemning ved Costa Smeralda med 4 overnatninger i lejlighed inkl. billeje. Rejs fra CPH i maj-okt.

Lige syd for Korsika og vest for hovedlandet ligger Sardinien, som er den næststørste ø i Middelhavet. Her kan I opleve det subtropiske klima med tørre og varme somre, milde vintre og (for det meste) blå himmel.

 

I kommer til at bo i en dejlig lejlighed tæt på Smaragdkysten - Costa Smeralda. Costa Smeralda er en smuk kyststrækning i den nordlige del af Sardinien og har fået sit navn fra det krystalklare, smaragdgrønne vand, der kendetegner kysten. Costa Smeralda er kendt for sine luksuriøse feriesteder og eksklusive villaer samt de vidunderlige strande, der strækker sig langs det azurblå Middelhav.

 

Havet omkring Sardinien er et af de flotteste i Europa - og i verden. Økosystemet er helt fantastisk med farvestrålende koralrev og fisk, og klipperne er desuden et perfekt sted for muræner og barracudaer. De mange solskinstimer er absolut også et plus. 

 

Særligt for denne rejse:

 • Sardinien bliver ofte sammenlignet med Caribien pga. det flotte badevand og de mange kilometer flotte strande
 • Bliv tryllebundet af den uberørte natur og den enorme gæstfrihed ved Smaragdkysten
 • Inkl. billeje, så I nemt kan tage på opdagelse

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Olbia t/r
 • 1 stk. lille håndtaske
 • 4 overnatninger i lejlighed på Il Giardino degli Oleandri (inkl. sengelinned)
 • Billeje alle dage inkl. fri km og lovpligtige forsikringer – Fiat Panda eller lignende

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

København:

 • Den 4. maj 2024 
  Sweetdealpris 3.695 kr.
 • Den 11. maj 2024 
  Sweetdealpris 2.995 kr.
 • Den 18. maj 2024 
  Sweetdealpris 3.795 kr.
 • Den 25. maj 2024 
  Sweetdealpris 3.795 kr.
 • Den 7. september 2024 
  Sweetdealpris 3.695 kr.
 • Den 14. september 2024 
  Sweetdealpris 5.195 kr.
 • Den 21. september 2024 
  Sweetdealpris 4.795 kr.
 • Den 28. september 2024 
  Sweetdealpris 4.895 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

OBS: Der skal betales lokal turistskat samt 50 euro for slutrengøring direkte på stedet.

 

Der er et begrænset antal pladser til salg.

 

Tilkøb 

Aftales og afregnes direkte med Vindrose Rejser.

 • Tilkøb af kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn): 350 kr.
 • Leje af badehåndklæder (betales på stedet)

 

Se flyinformation længere nede.

 

Il Giardino degli Oleandri

Giardini degli Oleandri ligger omgivet af frodige haver og smukke oleandertræer, der skaber en atmosfære af afslapning og ro. Vågn op til solens gyldne stråler,  og tag på udforskning i områdets charmerende gader, eller besøg de nærliggende strande, hvor det azurblå vand lokker med muligheden for svømning og snorkling.

 

Efter en dag med eventyr kan I vende tilbage til resortet og nyde en forfriskende dukkert i poolen eller booke en af de mange aktiviteter, som resortet tilbyder, herunder vinsmagninger og madlavningskurser med fokus på det sardinske køkken.

 

Aftenerne på Giardini degli Oleandri er en fest for sanserne. Nyd en romantisk middag under stjernerne, hvor lokale delikatesser og udsøgte vine fremhæver den autentiske sardinske smag, eller tag en slentretur hånd i hånd langs resortets stier.

 

Sådan skal I bo

I bliver indkvarteret i en elegant bungalow med eget køkken, hvor moderne komfort møder traditionel sardinsk charme. På jeres terrasse eller lille have har I mulighed for rolige stunder og for at lade dagens begivenheder synke godt ind.

 

Om området

Porto Cervo er den mest kendte by på Costa Smeralda og et ikonisk feriested. Byen blev designet i 1960'erne af prins Karim Aga Khan IV og arkitekten Luigi Vietti for at skabe et eksklusivt rejsemål for jetsettere og kendte personligheder. Porto Cervo er berømt for sin glamourøse marina, de luksuriøse butikker og gourmetrestauranterne. Byen er også vært for flere prestigefyldte sejladser og sportsbegivenheder året rundt. Kort sagt er Costa Smeralda og Porto Cervo et paradis for dem, der søger luksus, skønhed og en sofistikeret atmosfære ved Middelhavets kyst.

 

Sardinien 

Udover at have nogle af de bedste strande i Europa, så byder Sardinien også på meget andet. Skal aktiviteterne være under vandet, så er øen for eksempel perfekt til dykning, hvor I har mulighed for at se grotter, farverige fisk og gamle skibsvrag.

 

Men en ferie på Sardinien kan også være meget mere end sol, strand og vand. Øens unikke historie er præget af spansk, arabisk, romersk, græsk og fønikisk kultur. Et af de helt store finurlige arkitektoniske elementer på øen er nuragher, som der findes mere end 7000 af på øen. Det er små kegleformede tårne, og de kan især opleves ved den lille landsby, Barumini, hvor I kan se de arkæologiske rester af en hel nuragh-landsby. Den er også på UNESCO’s verdensarvsliste.   

 

En af Sardiniens mest fascinerende destinationer er den charmerende by Alghero, der oser af historie og elegance, og som ligger på den modsatte side af nordøen. Alghero, der også er kendt som "Barcelonas lillesøster", er en af de største byer på øen og uden tvivl den flotteste. Alghero ligger smukt i bugten Rada d’Alghero, og den gamle del af byen er stadig omkredset af den oprindelige borgmur. Bydelen er som en tidskapsel, der transporterer jer til en svunden æra med sine smalle brostensbelagte gader, som fører til pladser, hvor caféer og restauranter omfavner den afslappede atmosfære, og hvor duften af frisk fisk og autentiske sardinske retter fylder luften. Her er det helt oplagt at besøge middelalderkirken San Francesco eller nyde solnedgangen, som er helt fantastisk. 

 

Algheros kystlinje er en palet af blå nuancer, og det klare Middelhavsvand indbyder til afslappende dage på de gyldne strande eller sejlture langs kysten. Den nærliggende Neptune's Grotto, et naturligt underjordisk grottesystem, tilføjer et strejf af mystik til rejsen, mens det turkisblå hav glitrer i solskinnet. Den omkringliggende naturpark Porto Conte tilbyder ligeledes en storslået kulisse med klippeformationer og frodige skove - ideelt til vandreture og naturskønne udflugter.

 

Det sardinske køkken

Selvom Sardinien er en ø, bliver der ikke spist meget fisk her. Af hensyn til turisterne er restauranterne dog begyndt at lave fiskeretter á la det, de gør, på naboøen, Sicilien. De traditionelle retter er Agnello allo Zafferano, safran-lammegryde, vildsvin og stegt pattegris. Den sardinske rødvin er ikke helt på niveau med mange andre regioner i Italien, men det vejer de op for i hvidvinen, som er udsøgt. Især de tørre vine er gode på egnen.

 

Flyinformation

Der flyves med Ryanair.

 

Flytider København:

 • Afgang København kl. 15.00
  Ankomst Olbia kl. 17.45
 • Afgang Olbia kl. 20.40
  Ankomst København kl. 23.25

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Om Vindrose Rejser

Sweetdeal har i flere år haft et tæt samarbejde med Vindrose Rejser, hvor vi i årenes løb har sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Vindrose Rejser bestræber sig altid på, at være mere end en bookingcentral. De giver gerne gode råd med på rejsen og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

 

Som navnet "Vindrose" lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har de sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. De ved, at din næste ferie skal være bedre end den foregående, og at livet er for kort til dårlige rejser. Derfor har de har altid fokus på at skabe de bedste rammer. Det gælder både en forlænget weekend til Hamborg og en vinrejse til Toscana.

 

Læs også Vindrose Rejsers bedømmelser på Trustpilot.

 

Vindrose Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rejse til Sardinien

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail