Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Kronovalls Vinslott

Slotsophold i vidunderlige sydsvenske omgivelser inkl. 3-retters middag med vinmenu, bobler m.m. Pris pr. person.

Kronovalls Vinslott

Slotsophold i vidunderlige sydsvenske omgivelser inkl. 3-retters middag med vinmenu, bobler m.m. Pris pr. person.

Bo i historiske slotsomgivelser på Kronovalls Vinslott i Skåne. Slottet danner ramme om en fortryllende helhedsoplevelse med 3-retters middag med vinmenu og meget mere, og den indtagende natur, der omgiver slottet, indbyder til ro og naturskønne gåture.

 

Der er noget ganske særligt ved at bo på et slot. En følelse af historiens vingefang med knirkende gulve, lange, imponerende gange og herskabelig stemning. Tilsættes himmelsk gastronomi og rolige, naturskønne omgivelser fås det næppe meget bedre.

 

Mærk den autentiske slotsfølelse på Kronovalls Vinslot, som blev opført i 1760 i fransk barokstil. Det historiske slot fremstår yderst velbevaret, og dets indre står fortsat, som det så ud i slutningen af 1800-tallet, så I kan drømme jer tilbage til forgangne tiders pomp og pragt.

 

Særligt for dette ophold:

  • Mærk de historiske vingesus på det velbevarede slot
  • Vidunderlig helhedsoplevelse med 3-retters middag, vinmenu, bobler og meget mere
  • Österlen har sin helt egen skønhed og vitalitet, og slottet reflekterer på smukkeste vis den skånske idyl

 

Opholdet inkluderer:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • Velkomstbobler
  • 3-retters middag
  • Vinmenu til middagen
  • Morgenmad

Sweetdealpris 998 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst onsdage og torsdage fra den 1. maj til og med den 27. juni og fra den 21. august til og med den 3. oktober 2024.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

En middag på Kronovalls Vinslott

Hos Kronovall arbejder de altid på at udvikle og forfine deres køkken, så I som gæster er garanterede mindeværdige smagsoplevelser. 

 

For at give måltiderne et ekstra niveau, vælger slotskøkkenet vine med stor omhu. Vinene kommer som oftest fra små producenter, der laver moderne og klassiske vine, som passer til slottets madfilosofi.

 

Sådan skal I bo

NegroAmaro, Chardonnay, Pinot Noir... Som vinslot er det naturligt, at værelserne er opkaldt efter forskellige druesorter. Hvert værelse er unikt indrettet med møbler fra det syttende og nittende århundrede med flotte trægulve og store vinduespartier og er desuden indrettet efter karaktererne af de forskellige druer. 

 

På alle værelser er der senge af højeste svenske kvalitet, og da det er vigtigt for slottet, at I nyder jeres ophold til fulde, tager omgivelserne ind og bruger tiden på hinanden, er der ikke tv på værelserne.

 

Slottet og dets interiør stod færdigt, som det ser ud i dag, i slutningen af ​​1800-tallet. Dette look og den autentiske slotsfølelse er stadig uberørt og er en stor del af oplevelsen, når I besøger Kronovalls Vinslott. Derfor er der heller ikke bygget bad og toilet på værelserne på selve slottet, men der ligger i stedet badekåber og slippers på værelset, som I kan bruge, når I skal bruge de fælles badefaciliteter på gangen. 

 

For jer, der ønsker at have eget toilet og bad på værelset, er der otte nyistandsatte værelser i parkvillaerne, som ligger ca. 150-200 meter fra slottet. 

 

Godt at vide

Der er gratis wi-fi på alle værelser og på fællesarealerne på slottet.

 

Dansk Netflix-produktion på Kronovalls Vinslott

I juli 2023 var der optagelser på Kronovalls Vinslott i forbindelse med Netflix-filmen Ehrengard, som er baseret på Karen Blixens værk af samme navn. Filmen er instrueret af Oscar-vinder Bille August, og det er selveste Hendes Majestæt Dronning Margrethe, der står bag scenografien. 

 

 

Kronovalls-Vinslott.jpg

Ophold på Kronovalls Vinslott

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail