Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Gustav Klimt billede

Få det billedskønne Norditalien hjem i stuen med denne eksklusive reproduktion af "Malcesine ved Gardasøen" fra 1913.

Gustav Klimt billede

Få det billedskønne Norditalien hjem i stuen med denne eksklusive reproduktion af "Malcesine ved Gardasøen" fra 1913.

Du får:

  • Gustav Klimt reproduktion af "Malcesine ved Gardasøen"

Sweetdealpris 3.899 kr.

 

Specifikationer:

  • Ars mundi Exclusive Edition
  • Begrænset, 980 eksemplarer
  • Nummereret med certifikat
  • Reproduktion på Alu-Dibond bag akrylglas
  • Størrelse 80 x 80 cm (h/w)
  • Inkl. ophængningsanordning

 

Om billedet

Skønt Gustav Klimt er verdensberømt for sine malerier fra den 'gyldne periode', så har hans stemningsfulde landskabsmalerier lige så megen merit. Særligt på jugendstilen i Wien har et af Klimts billeder som "Malcesine ved Gardasøen" haft stor betydning. 

 

Billedet er primært komponeret af firkanter med kubismen som en eksperimentel indflydelse, der blev udført på en afslappet facon. Klimt tager beskueren med ud på en båd i vandet og lader blikket falde på den smukke middelalderby inde på kysten. Flere af Klimts værker er præget af en dysterhed, som på dette værk er fejet af banen med liv og lyse farver. 

 

Det originale værk blev desværre ødelagt i branden på Schloss Immendorf, der fandt sted i slutningen af 2. Verdenskrig. Men nu kan du altså komme til at nyde synet af det enestående værk hjemme i stuen. Billedet her er reproduceret på Alu-DIBOND med akrylglas ovenpå, hvilket giver et blankt og moderne udtryk. Der medfølger desuden en ophængningsanordning. 

 

Om Ars Mundi

Vi har indgået et samarbejde med Ars Mundi, en af Europas største virksomheder, som producerer og sælger kunst - alt sammen så du kan få smukke kunstværker i dit hjem uden besvær.

 

I 75 år har Ars Mundi været synonymt med kunstgenstande af høj kvalitet. Malerireproduktionerne er kunsttryk af høj kvalitet, og deres skulpturer er produceret på anerkendte værksteder. Ure og smykker er håndlavede med omhu i Tyskland, og mange af produkterne er desuden lavet i et begrænset oplæg, som fås udelukkende hos Ars Mundi – indtil nu.

Gustav Klimt billede

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail