Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Danhostel Kolding

NYHED: Sæt forkælelsen i højsædet med et wellnessophold inkl. tapas og adgang til Dronning Dorotheas Badstue. Pris pr. person.

Danhostel Kolding

NYHED: Sæt forkælelsen i højsædet med et wellnessophold inkl. tapas og adgang til Dronning Dorotheas Badstue. Pris pr. person.

Danhostel Kolding ligger smukt placeret på den gamle Tivoli-plads i hjertet af Kolding, højt hævet over den gamle bydel og med en betagende udsigt over Slotssøen, Koldinghus og byen.

 

Fra Danhostel Kolding er der kun en kort gåtur hen til Dronning Dorotheas Badstue, hvor I har fri adgang til en lang række faciliteter, såsom sauna, relaxbassin, dampbad, udendørs spa og oplevelsesbruser. 

 

Når I har fået fyldt godt op på velværekontoen, byder kurbadet på en dejlig gang tapas med smagsfyldte forkælelser, inden I afslappede og veltilpasse kan vende tilbage til Danhostel Kolding eller tage på eventyr i Kolding og omegn.

 

Særligt for dette ophold:

 • Inkl. adgang til Dronning Dorotheas Badstue med sauna, dampbad, udendørs spa og meget mere
 • Mulighed for både historiske og kulturelle oplevelser med bl.a. Koldinghus og Trapholt tæt på
 • Bo kun 20 minutters kørsel fra honningkagebyen Christiansfeld, der er på UNESCOs verdensarvsliste

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning på opredt dobbeltværelse med eget bad og toilet
 • Adgang til alle faciliteter hos Dronning Dorotheas Badstue på ankomstdagen
 • Lån af badekåbe og badehåndklæde i Dronning Dorotheas Badstue
 • Tapas i Dronning Dorotheas Badstue
 • Morgenbuffet fra kl. 07.30 - 09.00
 • Gratis parkering

 

Sweetdealpris 649 kr. Normalpris 975 kr. Spar 33 %

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. 

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra den 2. april til og med den 20. december 2024.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Danhostel Kolding.

 • Tillæg ved ankomst fredage, lørdage og søndage: 200 kr. pr. person
 • Tillæg i uge 27, 28, 29, 30, 31 og 42: 200 kr. pr. person
 • Enkeltværelsestillæg: 300 kr.
 • Asti og fyldte chokolader på værelset: 195 kr.
 • Vinmenu til tapas (hvid, rød og dessert): 145 kr. pr. person
 • Tilkøb af behandlinger: Se www.koldingkur.dk

 

Tjek ind: Fra kl. 16.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Danhostel Kolding

Danhostel Kolding blev bygget helt tilbage i 1938, men er løbende blevet renoveret og moderniseret, så det smukke, sorte træhus i dag indbyder med flotte nyrenoverede værelser, en dejlig morgenbuffet og en attraktiv afstand til byens centrum. Som prikken over i'et tilbyder Danhostel Kolding en fantastisk udsigt til både Koldinghus, Slotssøen, havnen og fjorden.

 

Under jeres ophold har I adgang til flere indbydende fællesområder, og i hovedhusets underetage finder I bl.a. en opholdsstue med tv, et spillerum og Christian 4.s vinkælder med plankeborde.

 

Efter en god nattesøvn kan I glæde jer til at stå op til en dejlig morgenmadsbuffet bestående af bl.a. hjemmelavet bagværk, et stort udvalg af oste og pålæg, hjemmelavede marmelader m.m.

 

Sådan skal I bo

Der er 29 værelser på Danhostel Kolding, hvoraf nogle har udgang til haven, mens andre har fransk altan. Alle værelser er udstyret med boksmadrasser, bord med stole, skabe til bagagen, knagerække og spejl. Nogle værelser har desuden lænestol og læselampe, og de byder alle på gratis wi-fi.

 

I kan tage på en virtuel tur rundt på Danhostel Kolding her og se mere i videoen nedenfor.

 

 

Dronning Dorotheas Badstue

Kun omkring 10 minutters gang fra Danhostel Kolding finder I Dronning Dorotheas Badstue, hvor I kan se frem til en god omgang velvære og forkælelse. Kurbadet skriver sig ind i en lang kurbadstradition, som antikkens grækere og romere indledte for flere tusinde år siden, og som var populær blandt kongelige og adelsfolk helt tilbage i renæssancen.

 

I det smukt indrettede kurbad kan I lade tiden stå stille og slappe af I badstuens relaxbassin, saltvandsbassinet, saunaen, dampbadet, relaxområdet og ikke mindst i det udendørs spabad med udsigt over Kolding.

 

Der udleveres badekåbe og håndklæde i forbindelse med opholdet i Dronning Dorotheas Badstue.

 

I kan tage en virtuel tur rundt i kurbadet her.

 

Oplev mere

Danhostel Kolding ligger godt placeret tæt på byen og med gode muligheder for at opleve Kolding og det nærliggende område.

 

I Kolding by finder I bl.a. masser af shopping- og spisemuligheder, og det er helt oplagt at besøge kunstmuseet Trapholt og ikke mindst Koldinghus, der er Jyllands sidste kongeborg. Der er også god mulighed for naturoplevelser i de naturrige omgivelser med skove, fjord og strande, og kører I videre ud i det jyske, kan vi varmt anbefale en tur til bl.a. honningkagebyen Christiansfeld, der byder på en bymidte så unik og velbevaret, at den er på UNESCOs verdensarvsliste. Byen blev grundlagt af Brødremenigheden i 1773, og siden 1783 har glade gæster kunne fornøje deres smagsløg med de berømte honninghjerter fra Brødremenighedens bageri. Foruden bageriet finder I også Brødremenighedens Kirke og Brødremenighedens museum i den hyggelige by. 

 

 

Danhostel-Kolding.jpg

Ophold på Danhostel Kolding

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail