Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Hotel Sønderborg Strand

Gastronomisk ophold tæt på strand og by med 4-retters middag og vinmenu. Pris pr. person.

Hotel Sønderborg Strand

Gastronomisk ophold tæt på strand og by med 4-retters middag og vinmenu. Pris pr. person.

Hotel Sønderborg Strand ligger direkte ud til stranden i naturskønne og historiske omgivelser - kun 250 meter fra Sønderborgs centrum. Fra hotellet kan I nyde udsigten til Flensborg fjord og Alssund, og overfor hotellet ligger det smukke Sønderborg Slot. Tæt på finder I også lystbådehavnen, skov og den dejlige natur på Als. 

 

Den unikke placering ved både strand og by kombineret med hotellets restaurant, der byder på en formidabel fjordudsigt, gør Hotel Sønderborg Strand til det helt rette sted for et romantisk ophold.

 

I kan godt begynde at glæde jer! 

 

Særligt for dette ophold:

 • 4-retters middag med vinmenu inkluderet
 • Hotellets restaurant Bellevue byder på en fantastisk udsigt over Alssund Fjorden
 • Naturskønne omgivelser med både by og strand tæt på

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
 • 1 lille overraskelse ved bordet
 • 4-retters middag efter chefkokkens valg
 • Vinmenu
 • Morgenmadsbuffet

Sweetdealpris 1.245 kr. 

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Opholdet kan indløses på alle ugens dage til og med den 21. december 2024.

 

Tilkøb og tillæg

Aftales og afregnes direkte med Hotel Sønderborg Strand.

 • Enkeltværelsestillæg: 350 kr. pr. nat
 • Opgradering til superiorværelse: 150 kr. pr. person pr. nat
 • Alle andre opgraderinger: 10 % rabat
 • Mulighed for ekstra opredning for børn under 160 cm: Forhør jer hos Hotel Sønderborg Strand 

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Om Hotel Sønderborg Strand 

I den hyggelige restaurant Bellevue, som byder på en direkte udsigt over Alssund Fjorden, er der plads og tid til at nyde samværet i smukke omgivelser. Er solen fremme, kan I sidde på hotellets store terrasse med havblik - perfekt til spisning eller kaffe.

 

I køkkenet arbejder de dygtige kokke efter sæsonen og de nye trends, mens traditionen stadig holdes i hævd. Kun de bedste råvarer tages i brug, og alt tilberedes fra bunden.

 

Sådan skal I bo

Hotel Sønderborg Strand kan bryste sig af hele 95 velindrettede værelser, der er fordelt på fem kategorier - og mange af dem med en pragtfuld udsigt over vandet. 

 

Om området

Sønderborg er et utroligt charmerende bekendtskab og frister bl.a. med en god gågade og Borgen Shopping Center. I kan også blive klogere på den sønderjyske historie og kulturarv på det smukke Sønderborg Slot, som huser et spændende museum med udstillinger fra næsten 800 års historie, og trænger I til et maritimt indspark, er byens havn absolut et besøg værd. I kan også følge hjertestien, der er en 5 km lang vandrerrute, som både starter og slutter på Kirketorvet ved Sct. Marie Kirke, og som tilbyder en smuk tur gennem Sønderborg by. Når I skal tanke op på energi og hvile benene, er der god mulighed for at finde et godt spisested i den fine havneby.

 

Når I befinder jer I det sønderjyske, er det er absolut anbefalelsesværdigt at besøge Historiecenter Dybbøl Banke, hvor I kan blive endnu klogere på krigen i 1864. I forlængelse heraf kan I lægge vejen forbi historiske Dybbøl Mølle, hvor der er indrettet museum om møllens historie. Husk også at besøge Frøslevlejren, som blev bygget som tysk interneringslejr under Anden Verdenskrig, og som ligger uden for Padborg mod syd. Fra Frøslevlejrens Museum er der heller ikke langt til grænsen, hvor I er tæt på både de fristende grænsebutikker og Flensborg by. 

 

Af andre seværdigheder kan nævnes Danfoss Universe Science Park på Als, hvor I kan lege jer til viden om både naturvidenskab og teknologi i en spændende oplevelsespark for både børn og voksne.

 

Anmeldelser

Hotel Sønderborg Strand har dannet rammen om mange skønne ophold gennem tiden, og nedenfor kan I læse et udpluk af nogle af de seneste anmeldelser, som glade gæster har kvitteret med på Tripadvisor.

 

"Roligt og godt

Vi har lige haft et dejligt 2 retters ophold :D
Fint rent værelse. dejlig seng god dyne og pude. Lækkert sengetøj.
Maden var veltillavet og smagte dejligt :P
Morgenbuffeten var god, med et stort udvalg.
Betjeningen var søde og meget opmærksomme.
Hotellet ligger godt og centralt
Vi kommer gerne igen."

Anmeldt oktober 2023.

 

"Super ophold på Hotel Sønderborg Strand. :-)

Netop hjemvendt efter 2 nætters ophold på Hotel Sønderborg Strand, incl. 3 retters menu begge aftener.
Super lækker mad, meget venlig og engageret betjening.
Værelserne var store og virkelig rene. :-)"

Anmeldt juni 2023.

 

"En Rigtig God Oplevelse

Vi ankom til hotellet og følte straks vi var landet det rigtige sted . Værelserne er af ældre dato men renoveret og med alle de faciliteter der nu engang skal være på et godt hotel . Hotellet har en rigtig lækker morgenmads buffet og deres restaurant er absolut et besøg værd , skal der afholdes konkurrencer i Europa om at lave den bedste brune sovs , så håber jeg inderligt man finder kokken herfra og lige giver ham mulighed for at deltage *****

 

Hotellet tilbyder Roomservice hvilket er et stort plus . Ligger centralt i Sønderborg og i gå afstand fra gågaden og stort shoppingcenter . Vi blev overalt mødt af søde medarbejdere og samtlige gjorde en stor forskel for vi fik et rigtig godt ophold."

Anmeldt januar 2023.

 

 

Hotel-Sønderborg-Strand.jpg

Ophold på Hotel Sønderborg Strand

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail