Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Hotel Nygaard

NYHED: Bo midt på Læsø i den smukke natur inkl. 2 overnatninger, middag begge dage og vinbuffet på 2. dagen. Pris. pr. person.

Hotel Nygaard

NYHED: Bo midt på Læsø i den smukke natur inkl. 2 overnatninger, middag begge dage og vinbuffet på 2. dagen. Pris. pr. person.

På Læsø findes de idylliske, gamle bindingsværkshuse med de karakteristiske tangtage, og i Læsø Plantage og langs de fine strande finder I øens oprindelige og unikke flora og fauna. Der er masser af muligheder for at gå i skoven, plukke bær, samle svampe, salturt, tang osv. eller tage på guidede ture ud i naturen. 

 

Læsø er både kendt for dens salt og for at indbyde til ro og afslapning - for her går det lidt langsommere, som der siges.

 

Særligt for dette ophold:

  • Tag til øen med unikke oplevelser
  • Hotel Nygaard ligger idyllisk nær sø, skov og natur, og Læsø har mange seværdigheder
  • Inkl. 3-retters gastronomisk middag og vinbuffet ad libitum på andendagen 

 

Opholdet inkluderer:

  • 2 overnatninger
  • 2-retters middag på ankomstdagen
  • Velkomstbobler og 3-retters gastronomisk middag inkl. vinbuffet ad libitum på andendagen
  • Morgenmad begge dage

Sweetdealpris 1.495 kr. 

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst onsdage og fredage på alle hotellets åbningsdage fra den 1. april 2024 til og med den 30. oktober 2024.

 

Tillæg 

Aftales og afregnes direkte med Hotel Nygaard. 

  • Højsæsontillæg i perioden fra den 1. juli 2024 til og med den 12. august 2024: 300 kr. pr. værelse pr. nat

 

Tjek ind: Fra kl. 16.00.
Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Hotel Nygaard

Hotellet er en gammel købmandsgård, der er blevet forvandlet til et moderne hotel, og som ligger idyllisk nær sø, skov og natur, men samtidig tæt på Byrum. 

 

Restaurantens dygtige kokke tager altid friske, lokale råvarer i brug, og det kan virkelig smages og ses på tallerkenen, hvor retterne afspejler traditionel, finere nordisk gastronomi i form af mindre anretninger. 

 

På ankomstdagen får I en 2-retters middag serveret, og på andendagen kan I se frem til lidt bobler at starte på og herefter en 3-retters gastronomisk middag med vinbuffet ad libitum i hotellets hyggelige restaurant. 

 

Sådan skal I bo

Alle værelser har eget bad og toilet og er udstyret med tv, internet og tekøkken.

 

Om området

På Læsø er der flere solskinstimer i løbet af et år, masser af frisk luft og fladt terræn, der er perfekt til gode gå- og cykelture. 

 

Muligheden for at gå i skoven, plukke bær, samle svampe, salturt og tang er mange - eller tage på guidede ture ud i naturen er mange. Om I er til natur, kultur eller historie er der mange muligheder på Læsø.

 

Tanghusene
I starten af 1900-tallet havde størstedelen af husene på Læsø tangtage. I dag er der 19 tangtagehuse tilbage, hvoraf de to mest kendte er Museumsgården og Hedvigs Hus.

 

Læsø Saltsyderi
På Læsø Saltsyderi kan I høre historien om det kendte Læsøsalt. I kan også syde jeres eget salt og besøge den hyggelige Saltbod, eller nyde en pandekage fra pandekageboden under åben himmel.

 

Rønnerne
En storslået naturoplevelse, Danmarks næststørste marskområde. Vadefuglene er i efteråret på vej på træk sydpå, efter at have brugt sommeren på og omkring Læsø.

 

Læsø Klitplantage
Læsø Klitplantage er et af landets bedste steder at finde kantareller og Karl Johan svampe. Den smukke klithede er også hjemsted for mange dyrearter og flotte planter.

 

Et væld af fisk og skaldyr
Under jeres besøg kan I opleve Læsøs fantastiske spisekammer, der bl.a. byder på friskfanget fisk, krabber, jomfruhummere, friske grøntsager, kantareller, strandurter, lynghonning og bær fra plantagen.

 

Læsø er kendt for de store mængder jomfruhummer, som hver dag landes på havnen i Vesterø eller Østerby.

 

Læsø Seaside Golfbane
Er I golfinteresserede, så er et besøg på Læsø Seaside Golfbane oplagt. Banen ligger med en storslået udsigt ud over Kattegat og samtidig i et skønt naturområde med både åbne vidder og læ fra store træer.

 

Anmeldelser

Brugerne hos Tripadvisor er også begejstrede for Hotel Nygaard. Læs et udpluk herunder. 

 

"Fantastisk ophold med lækker mad og vin

Vi var på weekendophold på Nygaard. Super service til aftensmaden restauranten, til morgenmad og i receptionen. Maden var fantastik. Vi fik tre retter og vinen var perfekt afstemt til retterne. Værelset var dejlig stort, med tekøkken og stole/bord. Det nød vi. Kan klart anbefale et ophold på Hotel Nygaard."

Anmeldt april 2023

 

"Fantastisk weekend

Vi var med vore MG biler på Læsø og boede på Hotel Nygaard. Vi havde en fantastisk weekend, fine værelser og maden var over al forventning. Vi kan kun sende vores bedste anbefalinger, og kommer meget gerne igen."

Anmeldt september 2022

 

"Helt i top med super lækkert mad, værelser med the køkken og service i top.

Tak til Mads og hans team, for et helt fantastisk ophold. I får mine varmeste anbefalinger.
Ligger midt på øen, så nem afgang til hele øen.
Stor flexibilitet på spisetider gennemført i forhold til allergi."

Anmeldt august 2022

 

 

Hotel-Nygaard,-kort,-Sweetdeal.jpg

Ophold på Hotel Nygaard - Læsø

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail