Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

TeaterHotellet

NYHED: Ophold i hjertet af Horsens, tæt på seværdigheder, kultur, shoppingmuligheder og Horsens Fjord. Pris for 2 personer.

TeaterHotellet

NYHED: Ophold i hjertet af Horsens, tæt på seværdigheder, kultur, shoppingmuligheder og Horsens Fjord. Pris for 2 personer.

På TeaterHotellet i Horsens finder I en unik blanding af kultur, komfort og en skøn, nærværende atmosfære. Hotellet er tæt knyttet til Horsens Ny Teater, da det oprindeligt startede som et hotel for artister og gæster til teateret, og TeaterHotellet har stadig en helt særlig forbindelse til kunst og kultur.

 

Uanset om I er teaterentusiaster eller ej, kan I nyde godt af den gode placering i hjertet af Horsens, hvor I er tæt på både shoppingmuligheder, restauranter og cafeer samt et væld af seværdigheder, herunder det berømte Horsens Fængselsmuseum, som har vundet flere internationale priser, og hvor I kan blive klogere på livet bag tremmer. Der er også god mulighed for at udforske Horsens Kunstmuseum, Klostermuseet eller et af de mange andre interessante museer i byen, og trænger I til lidt frisk luft, er der bl.a. mulighed for smukke gåture ved Horsens Marina og Planetstien eller en tur i Søhøjlandet og ved Den Genfundne Bro.

 

Særligt for dette ophold:

  • Fantastisk beliggenhed midt i hjertet af Horsens med butikker, restauranter og seværdigheder inden for få meter
  • Nem parkering ved hotellet
  • Gyldig helt indtil den 1. februar 2025

 

Opholdet inkluderer:

  • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • Gratis parkering (efter først til mølle-princippet)
  • Gratis wi-fi

Sweetdealpris 899 kr. 

 

Prisen er for 2 personer.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med den 1. februar 2025.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med TeaterHotellet.

  • Tillæg fredage og lørdage: 200 kr. pr. værelse pr. nat

 

Tjek ind: Fra kl. 16.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

TeaterHotellet

TeaterHotellet ligger centralt placeret på Søndergade, som er hovedgaden i Horsens, og hvor I finder et bredt udvalg af både butikker, restauranter og caféer. Hotellet ligger i en smuk gammel bygning og er stilfuldt indrettet med moderne faciliteter, der emmer af æstetik og elegance. Som en fantastisk prik over i'et kommer hotellets solterrasse, hvor I kan nyde vejret og lidt godt til ganen. Uanset om I er interesserede i teater, kunst, gastronomi eller historie, vil TeaterHotellet og dets omgivelser helt sikkert ikke skuffe jer.

 

I hotellets hyggelige café kan I starte dagen med en kop dampende varm kaffe og udforske den udsøgte morgenbuffet, som bl.a. byder på friskbagt brød, oste, æg, pølser, bacon, et udvalg af morgenmadsprodukter, yoghurt, skyr, frugt og marmelade samt juice, kaffe og te.

 

 

Sådan skal I bo

Hotellets værelser er indrettet i et flot skandinavisk design og har alle en komfortabel seng, skrivebord, tv, chromecast og eget badeværelse.

 

Godt at vide

I kan komme ind på hotellet fra Søndergade 22 (gågaden) og fra parkeringspladsen bag ved TeaterHotellet. Hvis I kommer i bil, skal I sætte din GPS'en til Rådshustorvet 2, 8700 Horsens og registrere bilen på standeren ved receptionen. Der er gratis parkering på TeaterHotellets parkeringsplads efter først til mølle-princippet.

 

Om området

Når I besøger TeaterHotellet er der god mulighed for at udforske Horsens' mange seværdigheder. Lige fra det historiske Horsens Fængsel over Danmarks Industrimuseum og Horsens Golfklub til hyggelige caféer og shoppingmuligheder - byen har noget for enhver smag.

 

Og så er der selvfølgelig teateret. Horsens Ny Teater ligger I en karakteristisk bygning midt i Horsens by, og her kan I bl.a. opleve teaterforestillinger, koncerter og andre kulturelle arrangementer. Som gæster på TeaterHotellet har I nem adgang til teateret, så I kan nyde skønheden ved levende kunst lige uden for døren. 

 

Anmeldelser

TeaterHotellet gør indtryk på dine gæster, og det har resulteret i en flot score på 4,5 / 5 på det brugerdrevne site Tripadvisor. Nedenfor kan I læse nogle af de seneste anmeldelser fra tidligere gæster:

 

"Dejligt og centralt beliggende hotel. Skønt personale

Dejligt, rent og komfortabelt hotel. Helt centralt beliggende. Nærværende og skønt personale. Her kommer vi helt sikkert igen!
Indtjekning forløb problemløst og receptionisten kunne svare på alle spørgsmål. Kan helt sikkert anbefales ♥️"

Anmeldt september 2023.

 

"Ualmindeligt dejligt hotel

Teaterhotellet er et mindre hotel - lige noget for os.
Personalet er meget venlige, og imødekommende.
Og morgenmaden rigtig fin og indbydende.

Vi kan klart anbefale Teaterhotellet, og vi efterlader meget fortjent 5 stjerner."

Anmeldt juni 2023.

 

"Venlig betjening og super morgenmad

Havde en rigtig fin oplevelse og ophold op Teaterhotellet som ligger dejlig centralt ved gågaden i Horsens, så man har kort til gode spisesteder og lign.
Fik besked i god tid om at værelset var klar og blev mødt af venlig receptionist.
Fint rent værelse og super morgenmad og stort udvalg."

Anmeldt januar 2023.

 

 

TeaterHotellet.jpg

Ophold på TeaterHotellet

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail