Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

The Vault Hotel

Oplev Helsingborg fra første parket med base på et historisk bankpalads inkl. 1-2 overnatninger og bobler. Pris for 2 personer.

The Vault Hotel

Oplev Helsingborg fra første parket med base på et historisk bankpalads inkl. 1-2 overnatninger og bobler. Pris for 2 personer.

Et ophold på The Vault Hotel er ikke som andre ophold. Her sendes tankerne mod en svunden tid, hvor bygningen fungerede som bank, og hvor det smukke, det overdådige og det storslåede var kendetegnende for både arkitektur og atmosfære. I dag er fortidens gyldne dage genskabt med et nyt, moderne islæt, og de gamle bankbokse er transformeret til indbydende og smagfuldt indrettede værelser med kræs for både øjne og sjæl.

 

The Vault Hotel ligger lige i hjertet af Helsingborg, så når I ikke fornøjer jer i hotellets restaurant eller atriumbar, kan I tage på shopping i byens hyggelige handelsgader eller udforske de historiske og kulturelle seværdigheder.

 

Særligt for dette ophold:

 • Bo i overdådige rammer i en historisk bygning
 • Hotellet ligger midt mellem Helsingborgs mange seværdigheder, caféer og butikker
 • Der er kun 20 minutters sejlads fra Helsingør til Helsingborg - og I kan gå fra færgelejet til The Vault Hotel på blot 10 minutter

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 eller 2 overnatning i Classic Vault dobbeltværelse
 • 1 glas bobler ved ankomst pr. person
 • Morgenmad

 

Vælg mellem følgende ankomstperioder:

 

Marts og april 2024:

 • 1 overnatning
  Sweetdealpris 995 kr.
 • 2 overnatninger
  Sweetdealpris 1.695 kr.

 

Maj og juni 2024:

 • 1 overnatning
  Sweetdealpris 1.150 kr.
 • 2 overnatninger
  Sweetdealpris 1.950 kr.

 

Prisen er for 2 personer.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst i den valgte periode.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med The Vault Hotel.

 • Weekendtillæg på fredage: 200 SEK pr. værelse 
 • Weekendtillæg på lørdage: 400 SEK pr. værelse 

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

The Vault Hotel

Velkommen til The Vault Hotel - stedet, hvor historien og nutiden mødes i fantastisk synergi. Her kan I få et tiltrængt afbræk og skabe dejlige minder i rummelige, smukt udsmykkede rammer, mens livet i den historiske købstad går sin gang lige uden for døren.

 

Godt nok er The Vault Hotel beliggende i en gammel bank, men hvis I hører noget, der klirrer i dag, er det ikke 50-ører, men derimod isterninger, der hældes i glasset for at afkøle jeres cocktails. Hotellet er nemlig kendetegnet ved sin atriumbar, hvor de gamle hvælvinger danner rammerne om et helt særligt rum, hvor glassene klirrer ekstra lystigt, morgenkaffen smager ekstra godt, og cocktailsne slukker tørsten lidt ekstra.

 

Sådan skal I bo

Når I overnatter på det gamle bankpalads, bliver det på et flot indrettet dobbeltværelse, hvor historien møder det nye med smukke paneler, blomster, guld, fløjl og moderne kunst. Alle værelser byder derudover på en minibar med et nøje udvalgt sortimentet samt et flot badeværelse med hotellets eget hudplejesortiment.

 

Sauna, fitness og afslapning

Efter en god dag med masser af indtryk og oplevelser kan I mod et tillæg komme helt ned i gear i hotellets afslapningsområde, der bl.a. rummer forskellige saunaer. I kan også styrke kroppen i hotellets fitnessområde, der byder på alle de faciliteter og udstyr, der er nødvendige for en god træning. Spørg i receptionen, hvis dette har interesse.

 

Godt at vide

Der er gratis wi-fi på hotellet.

 

Det nærmeste parkeringshus er Magnus Stenbock Gallerians parkering kun 200 meter fra hotellet. Udover dette er der parkeringspladser på Stortorget. Andre parkeringshuse, som vi anbefaler, er Sundstorgsgaraget, cirka 5 minutters gang fra hotellet.

 

Oplev Helsingborg

Helsingborg er Skånes næststørste by og byder på et væld af restauranter, caféer og specialbutikker samt kulturelle og historiske seværdigheder. Her kan I få mange timer til at gå, og faktisk starter oplevelserne allerede, når I ankommer med færgen. Her bliver I nemlig mødt at byens rådhus, som er et af byens vartegn, og som blev opført i nygotisk stil i 1897. Rådhuset imponerer bl.a. med sine tårn og tinder, den udsmykkede facade og et 65 meter højt klokketårn. Også indendørs kan I lade jer imponere af det fine interiør med bl.a. glasmosaikker og malerier.

 

I den hyggelige park Slottshagen, lidt øst for rådhuset, og lige ved siden af The Vault Hotel, finder I Kärnan, der er et 35 meter højt borgtårn fra 1300-tallet. Fra borgtårnets top har I en smuk udsigt over byen og sundet, og herfra kan I danne jer et godt indtryk af Helsingborg by.

 

Nede i byen bør I bl.a. lægge vejen forbi Sankt Maria Kirka, som er byens ældste kirke, og som kan dateres helt tilbage til den 12. århundrede. Byens nuværende gotiske stil stammer dog fra det 15. århundrede, hvor kirken blev genopbygget.

 

Kommer I i bil, kan vi anbefale at tage turen til Sofiero Slot og blomsterpark, som ligger blot 5 kilometer nord for The Vault Hotel. Her kan I beundre de cirka 10.000 rododendronbuske, det smukke slot og den vidunderlige udsigt over Øresund. Haven betragtes som den smukkeste i Europa og er lige så smuk om vinteren, som den er om sommeren.

 

Også Fredriksdals Frilands- og Havemuseum er værd at besøge. Museet er Sveriges største friluftsmuseum og ligger et par kilometer nordøst for Helsingborgs centrum. Her finder I omkring 50 historiske bygninger, hvor bl.a. en gammeldags skånsk bondegård og herregården Fredriksdal kan opleves. I finder derudover flere forskellige haver, der rummer alt fra vildtvoksende planter til roser.

 

 

The-Vault-Hotel.jpg

Ophold på The Vault Hotel

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail