Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Thailand

LAST MINUTE: 14 overnatninger på 3* hotel tæt på strand og by inkl. morgenmad. Rejs fra CPH i feb.-mar.

Thailand

LAST MINUTE: 14 overnatninger på 3* hotel tæt på strand og by inkl. morgenmad. Rejs fra CPH i feb.-mar.

Thailand er et skønt og afslappende rejsemål, og når vinteren raser i Danmark, så lokker Thailand med skønne, hvide sandstrande og krystalklart badevand. I Thailand finder I alverdens eksotiske oplevelsesmuligheder. Tag for eksempel på tur i tuktuk, eller besøg de mange templer med smukke Buddha-statuer omgivet af legesyge abekatte og smukke farverige flodmarkeder. Thailand har alt det, der gør en ferie unik, solrig og farvestrålende.

 

I skal bo i Hua Hin - danskernes foretrukne rejsemål i Thailand. Tæt på Bangkok, gode oplevelsesmuligheder, dejlige sandstrande og en autentisk thailandsk charme og atmosfære. Hua Hin er alt det bedste af Thailand samlet i én by.

 

Særligt for denne rejse:

 • LAST MINUTE rejse til Thailand til en virkelig god pris
 • Dejligt hotel tæt på strand og by med gode restauranter
 • I gåafstand til skønne oplevelser, fascinerende templer og markeder

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Københavns lufthavn - Bangkok t/r
 • Bagage á 23 kg. pr. person
 • 14 overnatninger på Ibis Hua Hin i dobbeltværelse
 • Morgenmad
 • Dansktalende rejseleder

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

København:

 • Den 19. februar 2024 (UDSOLGT)
  Sweetdealpris 6.999 kr. Normalpris 13.099 kr.
 • Den 21. februar 2024 (UDSOLGT)
  Sweetdealpris 6.999 kr. Normalpris 13.099 kr.
 • Den 23. februar 2024 (UDSOLGT)
  Sweetdealpris 6.999 kr. Normalpris 13.399 kr.
 • Den 4. marts 2024 (UDSOLGT)
  Sweetdealpris 7.499 kr. Normalpris 11.999 kr.
 • Den 6. marts 2024 (UDSOLGT)
  Sweetdealpris 7.499 kr. Normalpris 11.999 kr.
 • Den 8. marts 2024
  Sweetdealpris 7.999 kr. Normalpris 12.599 kr.
 • Den 11. marts 2024 (UDSOLGT)
  Sweetdealpris 7.999 kr. Normalpris 12.599 kr.
 • Den 13. marts 2024
  Sweetdealpris 7.999 kr. Normalpris 12.599 kr.
 • Den 15. marts 2024
  Sweetdealpris 8.499 kr. Normalpris 14.099 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse.

 

OBS: Hvis du ønsker at rejse alene, skal du kontakte Bravo Tours for at høre mere om pris og ledighed, inden du køber din rejse hos Sweetdeal.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 • Afbestillingsforsikring: 549 kr.
 • Transport til og fra hotellet: 1.200 - 3.500 kr.
 • Opgradering til SAS PLUS: 3.000 kr.
 • Opgradering til SAS BUSINESS: 10.000 kr.

 

Se flyinformation længere nede.

 

Ibis Hua Hin

I den fantastiske by Hua Hin i Thailand, ligger hotel Ibis Hua Hin. Ibis Hua Hin er et dejligt og moderne hotel, blot 400 meter fra en vidunderlig sandstrand.

Ibis Hua Hin ligger i den sydlige del af Hua Hin og har en dejlig beliggenhed i gåafstand til fascinerende templer og markeder. På hotellet finder I  et dejligt poolområde med både liggestole og parasoller - perfekt til at nyde det gode ferieliv ved vandkanten.

Når sulten melder sig, ligger hotellet ikke langt fra gode restauranter. Omkring 100 meter fra hotellet finder I et fint udvalg af restauranter, hvor I kan smage på nogle af de spændende thailandske specialiteter. I kan selvfølgelig også bare nyde lækker mad på hotellets egen restaurant. Efter maden kan I besøge hotellets bar og få serveret iskolde og velsmagende drinks.

 

Sådan skal I bo

På Ibis Hua Hin bor I i skønne værelser, som alle er indrettet med te- & kaffefaciliteter, køleskab, hårtørrer, tv og gratis wi-fi. Værelset har balkon.

 

Pension 

I nyder rejsen med morgenmad inkluderet. Hotellet har en restaurant, I kan spise på, og eller ligger der mange restauranter tæt på. 

 

Om området

Thailand er også fuld af imponerende naturscenarier med tropiske blomster, storslåede vandfald og tropisk jungle. Thailand er kendt for sine kridhvide sandstrande, som I bare skal opleve, når I er i Thailand. Vandet ved strandene er helt klart og med det bløde sand, kan I få mange timer til at gå på en sandstrand i Thailand.

 

Hua Hin byder på alt det, vi drømmer om, når vi tænker på Thailand. Besøg de lokale markeder, hvor I kan købe alt fra mad, eksotiske frugter, lokalt kunsthåndværk og souvenirs til småpenge. Udvalget af gode lokale og internationale restauranter i Hua Hin er stort. Forkæl jer selv i de små massagesaloner eller hotellernes imponerende spacentre. Tag også en tur til det store shoppingscenter, der sælger alt, hvad hjertet begærer. Det er nemt at komme rundt, enten barfodet langs den kilometerlange sandstrand eller med tuk tuk i byens store og små gader.

 

Flyinformation

Flytider København:

 • Afgang København kl. 23.35
  Ankomst Bangkok kl. 17.10 (+1)
 • Afgang Bangkok kl. 23.50
  Ankomst København kl. 06.40 (+1)

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage*, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du kan frit ændre til en rejse blandt Bravo Tours store udbud på deres hjemmeside. En ændring koster 500 kr. pr. person. 

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

*Gælder ikke rejser med rutefly. Almindelige rejsebetingelser er gældende: https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/ Vær opmærksom på, at Udenrigsministeriet på flere rejsemål ikke fraråder rejsen, hvis du er færdigvaccineret. Dette gælder bl.a. til Kenya, hvilket vores rejser også er betinget af.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.

 

Om Bravo Tours 

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

 

Tryghed på rejsen 

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rejse til Thailand

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail