Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Ayurveda-retreat i Indien

NYHED: Få større mentalt overskud efter 11 dage med ayurveda, yoga og meditation inkl. helpension. Rejs fra CPH i mar.-nov.

Ayurveda-retreat i Indien

NYHED: Få større mentalt overskud efter 11 dage med ayurveda, yoga og meditation inkl. helpension. Rejs fra CPH i mar.-nov.

Uanset om I trænger til at få afspændt ømme muskler, komme ned i gear efter en stresset hverdag, genfinde balance og ro i krop og sind, restituere efter sygdomsforløb eller blot ønsker at booste jeres kroppe til en sundere fremtid, så kan et ayurveda-ophold give jer den rette start.

 

Et ayurveda-ophold er balsam for krop og sjæl, hvor gamle indiske traditioner med terapier og massage, urtemedicin og diæter, yoga og livsstilsrådgivning kombineres for at skabe harmoni og velvære. En form for rekreativ ferie, om man vil, men med mulighed for at opleve en anden kultur, få lidt sol og varme i flotte tropiske omgivelser og samtidig gøre noget godt for jer selv.

 

Særligt for denne rejse:

 • Unik rejse, der kombinerer gamle indiske ayurveda-traditioner, terapier, massage og meget mere med kultur, sol og flotte tropiske omgivelser 
 • Luksuriøs rejse for kroppen mod en bedre balance og sundhed
 • Inkl. både transfers, helpension, ayurvediske behandlinger, yoga, meditation og meget mere

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Trivandrum Kerala t/r
 • 23 kg bagage + 7 kg håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
 • 9 overnatninger i Garden Cottage på Manaltheeram Ayurveda Beach Village
 • Helpension under opholdet med ayurvediske måltider (vegetar)
 • Standardpakke: Rejuvenation Terapi
 • Lægekonsultation dagen efter ankomst med ayurvedisk læge
 • Daglige ayurvediske terapibehandlinger á ca. 2 timers varighed (8 gange)
 • Daglig deltagelse i yoga- og meditation-sessioner
 • Fri wi-fi

 

Vælg mellem følgende rejseperioder:

 

København:

 • Den 24. marts - 3. april 2024
  Sweetdealpris 22.290 kr.
 • Den 14. - 24 april 2024
  Sweetdealpris 19.990 kr.
 • Den 5. - 15. maj 2024
  Sweetdealpris 19.690 kr.
 • Den 26. maj - 5. juni 2024
  Sweetdealpris 19.990 kr.
 • Den 22. september - 2. oktober 2024
  Sweetdealpris 19.490 kr.
 • Den 20. - 30. oktober 2024
  Sweetdealpris 20.590 kr.
 • Den 17. - 27. november 2024
  Sweetdealpris 18.990 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. Garden Cottage.

 

Bemærk: Max 2 personer pr. Garden Cottage.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Øster Lindet.

 • Enkeltværelsestillæg: 3.500 kr.
 • Fly fra Billund: 500+ kr. (forespørg hos Øster Lindet før køb)
 • Opgradering til Special Cottage med delvis havudsigt: 1.500 pr. hytte (forespørg hos Øster Lindet før køb)
 • Udflugt i Delhi på udrejsen med engelsktalende guide:  650 kr. (min. 2 personer)

 

Se flyinformation længere nede.

 

Dagsprogram

Dag 1 (søndag): 

Afrejse fra Danmark sidst på dagen. Undervejs vil der blive sørget godt for jer. Der er flyskifte i Delhi.

 

Dag 2 (mandag): 

Ankomst til Kerala. Ved ankomsten er der transfer fra lufthavnen til Manaltheeram Ayurveda Beach Village. Velkomst og aftensmad på hotellet. Værelser er til rådighed fra kl. 13.00. I ankommer på hotellet først på aftenen, og værelset er klar ved ankomst.

 

Dag 3 - 10 (tirsdag - tirsdag): 

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet. Hver dag anbefales det at deltage i yoga-sessioner, som er en god måde at starte dagen og få kroppen i gang. Har I lyst kan I også deltage i meditation.

 

Første dag er der lægekonsultation, hvor en veluddannet ayurvedisk læge tjekker jer grundigt, og herefter sammensætter et program med behandlinger for resten af opholdet. Er der behov for justeringer undervejs vil jeres behandlere rådføre sig med lægen.

 

Resten af dagen kan benyttes til gåture langs stranden eller hygge og afslapning ved poolen, hvorfra I har en fantastisk udsigt. Er I mere til stranden og bølgerne, så er det blot en kort gåtur fra hotellet. I kan også besøge beautysalonen for at få lavet negle eller en ansigtsbehandling (tillæg), eller I kan tage på en lille udflugt til byen eller baglandet.

 

Udflugter og lokalområdet:

Der er mulighed for at tage på små udflugter i lokalområdet – dette arrangeres på Manaltheeram Ayurveda Beach Village. Nogle af mulighederne er:

 

 • Sejltur på de berømte indlandskanaler i Kerala
 • Ture til Kovalam, Trivandrum og Hill Station
 • Besøg i nærliggende landsby, hvor I kan opleve indernes hverdag på tæt hånd 

 

Dag 11 (onsdag): 

Det er blevet afrejsedag, og der er transfer til lufthavnen ca. 3 timer før afrejse. Da jeres fly har tidlig afrejse, skal I op meget tidligt. Hjemkomst til Danmark sidst på dagen. Vælges andre fly mod tillæg, så skal værelset forlades kl. 10.00 på afrejsedagen.

 

Rejuvenation Terapi og andre behandlinger

Som standard er Rejuvenation Terapi-pakken inkluderet. Denne behandling kommer hele vejen rundt og tilpasses de små skavanker, I kommer med. Behandlingen omfatter kropsmassage med hænder og fødder af to massører med medicinske olier og cremer, interne urtemedicin og medicinske dampbade. Denne terapiform hjælper med at forynge sind, krop og sjæl, tone huden op, styrke alle systemer og opnå ideel sundhed.

 

I kan også tilkøbe eller skifte til andre pakker, hvor fokus ligger på andre områder. Ønsker I en anden pakke end den inkluderede, kan I kontakte Øster Lindet før køb og forhøre jer om jeres muligheder:

 

 • Body Purification Terapi (det anbefales at tage 2 uger i stedet - samme pakkepris): Handler mere om at fjerne toxiner fra kroppen og give ny styrke. Behandlinger er medicinske olier og massage, dampbad osv.
 • Slimming Program (kræver minimum 3 uger på stedet + et tillæg på 100 kr. pr døgn): Urte powder-massage og oliemassage er en stor del her samt urtejuice og te, forskellige bade osv.
 • Beauty Care Program (tillæg på 100 kr. pr døgn): Denne pakke indeholder en del oliemassage for at få bedre cirkulation samt urte- og dampbade og urtejuice. Giver flottere hud og sundere muskler
 • Stress Management Terapi (kræver minimum 2 uger på stedet + et tillæg på 230 kr. pr døgn): Her er der masser af massage og yoga involveret. Men også dhara og thalam, forskellige bade osv.
 • Anti Age Program (kræver minimum 3-4 uger på stedet + et tillæg på 230 kr. pr døgn): Denne behandling er langvarig, og der er virkelig mange typer terapi og behandling ind over. Anbefales ikke til første gang, man prøver et ayurveda-ophold

 

Ayurveda Centeret  

De forskellige ayurveda-terapi programmer ordineres af erfarne ayurveda-læger i overensstemmelse med patientens tilstand og kropsform. Det er veluddannede terapeuter, der udfører behandlingerne med perfektion og omhu. Centeret har 15 læger, som er specialuddannede netop i ayurvedisk behandling, og der er 80 terapeuter til at udføre de forskellige behandlinger.

 

Manaltheeram Ayurveda Beach Village er NABH-akkrediteret (National Accreditation Board for Hospitals & Healthcare Providers) – din garanti for professionel behandling. 

 

OBS: Der udføres ikke ayurvediske behandlinger under menstruation, da det i sig selv er en renselsesproces.

 

Yoga og meditation

Der er daglige tider til yoga, som er opdelt i begyndere, letøvede og øvede. Man vælger selv, hvor man passer ind. Både yoga og meditation er frivilligt, men anbefales.

 

Målet med de ayurvediske behandlinger er at optimere jeres fysiske og mentale velbefindende og samtidig sikre jer bedst muligt mod fremtidige sygdomstilfælde.  
Ayurveda tager fat på årsagen til jeres helbredsproblemer, og ved hjælp af personlige behandlinger, naturlægemidler, terapeutiske procedurer og kostvejledning sikrer den ayurvediske tilgang en omfattende pleje af sind, krop og sjæl.

 

Manaltheeram Ayurveda Beach Village 

Manaltheeram Ayurveda Beach Village er et af de første "Ayurveda Retreats", som er opbygget med et resorts atmosfære. Hotellet ligger idyllisk og naturskønt midt i en stor tropisk have på en bjergskråning med udsigt over det blå hav. Området er omgivet af kokosnøddepalmer og rismarker, og små sirlige stisystemer fører rundt i den hyggelige have, hvor der overalt er en afslappet atmosfære.

 

Hotellets østersformede pool ligger med en fantastisk panoramaudsigt til den lange sandstrand, og omkring poolen er der liggestole. Rundt i haven hænger der også hængekøjer til fri afbenyttelse - det perfekte sted til afslapning med en god bog. En smal asfalteret sti fører til den lange sandstrand. 

 

Hotellets restaurant har udsigt til havet og har både et indendørsområde og en terrasse med et ”open air”-område. I restauranten kan I nyde op til 100 forskellige vegetariske retter med fokus på sund kost – primært friske råvarer fra egen produktion. Der er et godt udvalg af salater og frugtjuice samt et stort udvalg af lokale og internationale delikatesser. Det hele kan nydes i det fri og med udsigt over havet hvis vejret tillader det. Det tilrådes at følge den diæt, som lægen og behandlerne har anbefalet, hvilket vil hjælpe til at opnå maksimalt udbytte af opholdet.

 

Om aftenen er der et par gange om ugen underholdning på hotellet.

 

Manaltheeram Ayurveda Beach Village er miljøvenlig, herunder plastikfri, og de arbejder for at bevare den lokale biodiversitet af flora og fauna både på resortet og i de omkringliggende områder. Derudover forsker og fremstiller de selv ayurvedisk medicin til hele verden.

 

 

Sådan skal I bo

Rundt omkring i den tropiske have ligger 60 små hytter og bungalows spredt på små stisystemer som i en lille landsby - alle bygget i økologiske materialer.

 

I kommer til at bo i en Garden Cottage på 18 m2, der er en lille enkeltstående hytte, som er enkelt indrettet med bad/toilet, fan, aircondition, wi-fi og telefon. Udenfor de fleste hytter er der enten en lille terrasse eller et siddeområde.

 

Godt at vide

Hotellets område er røgfrit, og alkohol og tobak er ikke tilladt på stedet.

 

Flyinformation

Der flyves med Air India fra København til Delhi t/r. Fra Delhi til Trivandrum flyves der med indenrigsfly t/r.

 

Flytider København:

 • Afgang København kl. 20.45
  Ankomst Delhi kl. 07.35 +1 *
 • Afgang Delhi kl. 15.10
  Ankomst Trivandrum kl. 18.40
 • Afgang Trivandrum kl. 06.00
  Ankomst Delhi kl. 09.30
 • Afgang Delhi kl. 14.05
  Ankomst København kl. 18.45

 

* Det er muligt at tilkøbe en 4 timers udflugt i Delhi under den lange transfer.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Det er også muligt at flyve med Qatar Airways med flyskifte i Doha. Samlet rejsetid er ca. 2 timer kortere hver vej, men der vil være et tillæg på ca. 3000 kr. 

 

Fra Billund

Vælger i at flyve fra Billund er det med KLM / Air France med 2 skift. Samlet flyvetid er næsten den samme.

 

Transfer

Transfer er inkluderet i prisen. Der er ca. 20 km fra lufthavnen til jeres retreat. Køreturen er inkluderet og tager ca. 30 minutter.

 

De forskellige årstider

Ayurveda kan tilpasses til, når det passer jer - uanset årstid. Gamle ayurveda-tekster siger, at regntiden er den bedste årstid at udrense under (fra medio juli til medio august), men det er selvsagt også den vådeste. April og maj er de varmeste måneder med stærk sol - ofte fra en skyfri himmel og med mindre regnskyl ind imellem. Straks det begynder at regne mere i juni, falder temperaturen, og der er et behageligt skydække. Regntiden varer frem til slut september. Det regner ikke konstant, og ofte er der pålandsvind, så regnen falder længere inde i landet. Regntiden er lavsæson for turisme, så der er mere ro i klinikkerne og på destinationerne generelt. Her er rejserne typisk også lidt billigere. Højsæsonen ligger fra oktober til marts.

 

Visum

Der kræves visum til Indien. Dit pas skal være gyldig i mindst 6 mdr. fra hjemkomst. Visum kan søges som e-visum, og prisen er 25 USD for 30 dages turistvisum. Hvis du vælger 30 dages visum, skal du lave din visumansøgning tidligst 30 dage før din ankomstdato til Indien. Sørg derfor for at både din ankomst- og afrejsedato ligger inden for visumperioden. Der kan gå op til 72 timer for at få godkendt et e-visa, og vi anbefaler, at du søger ca. 8-10 før afrejse. Husk at printe og medbringe print på rejsen. Vær opmærksom på, at dit visum har et billede og det er den del, som skal printes.

 

Du søger online her: https://indianvisaonline.gov.in/evisa/tvoa.html.

 

Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Ayurveda-retreat i Indien

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail