Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Marcussens Hotel

Ophold ved Assens Havn - inkl. 1 overnatning, kaffe og kage og 3-retters middag. Pris pr. person.

Marcussens Hotel

Ophold ved Assens Havn - inkl. 1 overnatning, kaffe og kage og 3-retters middag. Pris pr. person.

Marcussens Hotel ligger på Vestfyn lige ved havnen i Assens tæt på både marina, strand og by. Det fine, hvide hotel med rødt tegl ligger på den gamle, velbevarede gågade, og når I træder ind på hotellet, bliver I budt varmt velkommen af det venlige personale. Her på stedet sætter de en ære i god service og er med til at skabe en rar atmosfære. Hygge og hjemlighed er nogle af nøgleordene på hotellet.

 

Den centrale placering giver rig mulighed for at få masser af oplevelser, nyde naturen eller besøge Assens historiske centrum, der kendetegnes ved sin smukke gågade med de kønne, gamle huse.

 

Assens er også et glimrende udgangspunkt for at opleve mere af Fyn. I kan f.eks. tage på tur langs kysten og se de mange fine havnebyer eller besøge de dejlige strande i området. 

 

Særligt for dette ophold:

 • Fantastisk pris på 1 overnatning inkl. kaffe og kage ved ankomst samt 3-retters middag 
 • Hotellet ligger på den gamle og velbevarede gågade i Assens
 • Gåafstand til havnen og tæt på naturrige oplevelser på Vestfyn

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Kaffe og kage ved ankomst - serveres mellem kl. 15.00 og 16.00
 • 3-retters middag (efter køkkenchefens valg)
 • Dejlig morgenmad

Sweetdealpris 499 kr. 

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra den 30. januar 2024 til og med den 18. december 2024.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Marcussens Hotel.

 • Tillæg ved overnatning torsdage, fredage og lørdage: 175 kr. pr. person pr. nat
 • Enkeltværelsestillæg: 200 kr. pr. person pr. nat
 • Opgradering til værelse med havudsigt: 100 kr. pr. person pr. nat
 • Opgradering til familieværelse: 100 kr. pr. person pr. nat
 • Opgradering til værelse i anneks: 100 kr. pr. person pr. nat
 • Frie drikkevarer (husets vin, øl og vand) fra tjek ind til kl. 21 på førstedagen. Forespørg hos Marcussens Hotel
 • Medbring hund: 800 kr. pr. ophold
 • 1 ekstra opredning i dobbeltværelse (inkl. morgenmad): 150 kr. pr. dag

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Marcussens Hotel

Marcussens Hotel startede som et sømandshjem tilbage i 1838 - det man i dag nok vil betegne som et bed and breakfast - med få værelser og en lille restaurant. Stedet fungerede dengang også som et sted, hvor der blev solgt skibsprovianter. Efterhånden som Assens voksede sig større og større, blev hotellet også udvidet med en tilbygning, så de kunne byde endnu flere gæster velkommen.

 

Ifølge det gamle vikingesagn kom vikingekrigerne til stort gilde i Valhal, når de faldt i kamp. Her blev krigerne modtaget af Odin, mens valkyrier sørgede for, at mjød og kød fra den evigt gendannede Særimner flød i en uendelig strøm.

 

Det er dette sagn, der har inspireret til Restaurant Roulv, som er hotellets restaurant. Her vil I opleve den nordiske stemning med alt, hvad dette indebærer. Maden er inspireret af de råvarer, man havde til rådighed og brugte i vikingetiden - her kan blandt andet nævnes brændenælder, mjød og vildt.

 

Sådan skal I bo

Marcussens Hotel råder over 33 velindrettede værelser, flere med udsigt til havnen og alle med eget badeværelse med bruseniche og toilet, arbejdsbord, tv samt telefon og trådløst netværk.

 

Om området

Når I bor på Marcussens Hotel, får I det bedste fra begge verdener: Den vestfynske natur med strande, bakker og dybe skove samt den charmerende bykultur i Assens, som har en af Danmarks smukkeste gågader med kønne, gamle huse.

 

Passer jeres ophold med et arrangement hos Tobaksgaarden, kulturhuset i Assens, er det oplagt at høre en koncert eller gå i biografen.

 

Kun en halv times sejlads fra Assens, ligger den lille ø, Baagø. Her er der masser af natur for naturelskerne, og der er gode muligheder for vandre- og cykelture. Lige så barsk klimaet kan være om vinteren på øen, lige så idyllisk kan det være om foråret. På Baagø er der også gode muligheder for at studere fugle med de to opførte fugleskjul på øen.

 

Den smukke halvø Helnæs, der ligger ca. 20 km sydøst for Assens og ud mod Lillebælt, er bestemt også et besøg værd. Med sine næsten 300 hektar enge og marker er området oplagt til naturentusiaster. Her finder I også det smukke Helnæs Fyr. 

 

Anmeldelser 

Vi har samlet et par anmeldelser fra glade gæster.

 

"Vi kommer igen til Marcussens Hotel!
For 3. gang besøgte vi hotellet - 2 overnatninger - Vi anbefaler stedet meget! De leverer fint værelse, super lækre middage med god betjening, super morgenbord, fantastisk drikkepakke, meget venligt personale. Og til en rigtig god pris!
Vi kommer igen!"

Anmeldt november 2023

 

"Skønne dage 
Jeg havde 2 skønne dage på hotellet.
Rigtig god mad, godt værelse, gode tjenere.
En rigtig hyggelig stemning på hotellet. Helt klart et besøg værd. Hotellet ligger lige ved havnen, hvor der er en masse fin natur tæt på.
Hovedgaden er fyldt med en masse dejlige butikker."

Anmeldt oktober 2023

 

"Dejligt 3 dages ophold
Venlig modtagelse - pænt og rent over det hele. God mad - både morgenbuffet og 2 gange 3 retters aften menu. Sød og venlig betjening. Kan absolut anbefales. Assens er absolut en spændende by at besøge.

Anmeldt juli 2023

 

"Lige hvad vi havde forventet 
Fik lige det vi kom efter..en god oplevelse ved tjek ind, et godt værelse, fantastisk kaffe med othellolagkage, utrolig velsmagende 3 retter med en iskold læskedrik, morgen buffet ikke stor men med lige hvad et morgen måltid skal indeholde, pålæg, flere oste, bacon, æg, cocktail pølser, fin kaffe... personalet er en oplevelse fuldt med hjælpsomhed og imødekommende.... et ophold der klart kan anbefales.

Anmeldt april 2023

 

 

Kort-Sweetdeal,-Marcussen.jpg

Ophold på Marcussens Hotel

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail