Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Algarvekysten

1 uge i solrige og charmerende omgivelser på 3*+ hotel med havudsigt inkl. morgenmad. Rejs fra BLL/CPH i maj-jun.

Algarvekysten

1 uge i solrige og charmerende omgivelser på 3*+ hotel med havudsigt inkl. morgenmad. Rejs fra BLL/CPH i maj-jun.

Algarves helt særlige kendetegn er de smukke, hvide sandstrande, der ligger mellem flotte og finurlige klippefremspring – en helt unik strandoplevelse, man finder få steder i verden. Strandene er kåret til Europas bedste af World Travel Awards – og besøger du Algarve, er vi helt sikre på, at I let vil forstå hvorfor.

 

Langs kysten ligger både små og store byer, som perler på en snor. De emmer af historie med små monumenter, historiske pladser og brostensbelagte gader og stræder. Er I til kulturelle oplevelser, er det bare med at komme i gang – der er masser at se og opleve. 

 

Særligt for denne rejse:

 • Der er en fantastisk udsigt fra hotellet
 • Tæt på den charmerende gamle by del i roligt området
 • Godt voksenhotel

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København lufthavn - Algarve t/r
 • 7 overnatninger på Belver Boa Vista Hotel i  dobbeltværelse med balkon og havudsigt
 • Morgenmad
 • Dansktalende rejseleder
 • Gratis parkering i Billund og København lufthavn - ved bestilling hos Bravo Tours min. 60 dage før afrejse

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Billund:

 • Den 4. maj 2024 (UDSOLGT)
  Sweetdealpris 4.499 kr. Normalpris 6.299 kr.
 • Den 18. maj 2024 (UDSOLGT)
  Sweetdealpris 4.499 kr. Normalpris 6.299 kr.
 • Den 1. juni 2024
  Sweetdealpris 4.699 kr. Normalpris 6.899 kr.
 • Den 8. juni 2024
  Sweetdealpris 4.699 kr. Normalpris 6.969 kr.
 • Den 15. juni 2024
  Sweetdealpris 4.699 kr. Normalpris 6.969 kr.
 • Den 22. juni 2024
  Sweetdealpris 4.499 kr. Normalpris 7.399 kr.

 

København:

 • Den 18. maj 2024 (UDSOLGT)
  Sweetdealpris 4.499 kr. Normalpris 6.299 kr.
 • Den 1. juni 2024
  Sweetdealpris 4.699 kr. Normalpris 6.899 kr.
 • Den 8. juni 2024
  Sweetdealpris 4.699 kr. Normalpris 6.969 kr.
 • Den 15. juni 2024
  Sweetdealpris 4.699 kr. Normalpris 6.969 kr.
 • Den 22. juni 2024
  Sweetdealpris 4.499 kr. Normalpris 7.399 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse.

  

OBS: Hvis du ønsker at rejse alene, skal du kontakte Bravo Tours for at høre mere om pris og ledighed, inden du køber din rejse hos Sweetdeal.

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos Sweetdeal i købsprocessen.

 • Opredning (2-12,99 år)
  Sweetdealpris 3.499 kr.

 

Bemærk: Max 2 voksne pr. værelse og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 • Afbestillingsforsikring: 275 kr.
 • Årsrejseforsikring: 369 kr.
 • Transport til og fra hotel: 260 kr.
 • Mad om bord på flyet: 220 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 290 kr.

 

Se flyinformation længere nede.

 

Belver Boa Vista Hotel

Belver Boa Vista Hotel har måske en af Albufeiras bedste udsigter! Her bor I højt hævet på klipperne og har derfor en storslået udsigt ud over både Albufeira, Fisherman’s Beach og Atlanterhavet. Glæd jer – det er virkelig smukt!

 

På Belver Boa Vista Hotel bor I virkelig hyggeligt. Hotellet er et voksenhotel og er bygget i ældre, rustik stil, og det skaber nogle meget charmerende omgivelser. Hotellet er nænsomt restaureret, og hotellets ”sjæl” er velbevaret. Her er en dejlig solterrasse med swimmingpool, liggestole og parasoller, og herfra har I en udsigt i verdensklasse. Belver Boa Vista Hotel har også et nyrenoveret barområde, der indbyder til en god forfriskning i skyggen. Det minder om en helt lille café med en rigtig hyggelig stemning, hvor man for alvor kan nyde ferielivet.

 

Vil I opleve området, bor I i en af Albufeiras hyggeligste dele, nemlig den gamle bydel. Her finder I masser af små gader, hyggelige restauranter og seværdigheder. Her vil I uden tvivl nyde mange slentreture i løbet af ferien. Der er ingen tvivl – er I til hyggelige omgivelser, og vil I nyde ferien med en forbløffende udsigt, så er Belver Boa Vista Hotel stedet!

 

Sådan skal I bo 

På Belver Boa Vista bor I i stemningsfyldte dobbeltværelser, som alle har en møbleret balkon, hvorfra I kan nyde en smuk udsigt. Indretningen er forskellig fra værelse til værelse med farve og møblement, men fælles for dem alle er, at de har eget bad/toilet, tv, aircondition, safeboks (mod gebyr) og telefon.

 

Godt at vide 

Der er gratis wi-fi på hotellet.

Der er gåafstand til den gamle bydel, hvor I kan opleve den autentiske portugisiske stemning. 

Hotellet tilbyder sauna i sit lille spa-område uden ekstra gebyr.

 

Pension 

Rejsen er med morgenmad.

 

Om området

I skal bo i Albufeira, der er Algarvekystens største ferieby og tilbyder alt til jer, der tager på ferie for at slappe af i solen og komme helt ned i gear. Lad solen varme kroppen i en liggestol på de lækre sandstrande, der er blandt Europas bedste, mens I nyder udsigten til de farvestrålende små både.

 

Albufeira er en yderst tillokkende turistby med moderne hoteller i smukke og historiske rammer. Gå en tur i de snævre gader og besøg den hyggelige havn. Den gamle bydel lokker med sine brostensbelagte gader, mens den nye del har masser af nyere barer og restauranter. Flere gange om ugen er der små markeder i byen. Albufeira har lidt af det hele.

 

Bliv kølet af i det rene svalende havvand og lad tiden stå helt stille for en stund. Når solen sænker sig, kan I gå på jagt efter lokale restauranter og hyggelige barer i de gamle stræder og nyde lækre tilberedte måltider af Portugals fantastiske råvarer fra hav og land. Specialiteterne står i kø. 

 

Flyinformation 

Flytider Billund:

 • Afgang fra Billund kl. 07.00
  Ankomst Algarve kl. 09.40
 • Afgang fra Algarve kl. 11.40
  Ankomst Billund kl. 15.10

 

Flytider København:

 • Afgang fra København kl. 15.05
  Ankomst Algarve kl. 17.55
 • Afgang fra Algarve kl. 18.45
  Ankomst København kl. 23.25

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage*, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du kan frit ændre til en rejse blandt Bravo Tours store udbud på deres hjemmeside. En ændring koster 500 kr. pr. person. 

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

*Gælder ikke rejser med rutefly. Almindelige rejsebetingelser er gældende: https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/ Vær opmærksom på, at Udenrigsministeriet på flere rejsemål ikke fraråder rejsen, hvis du er færdigvaccineret. Dette gælder bl.a. til Kenya, hvilket vores rejser også er betinget af.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.

 

Om Bravo Tours 

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

 

Tryghed på rejsen 

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rejse til Algavekysten

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail