Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

SCHLOSS Fleesensee

Luksuriøst spaophold med 2 overnatninger på 5-stjernet slotshotel i Nordtyskland inkl. middag m.m. Pris pr. person.

SCHLOSS Fleesensee

Luksuriøst spaophold med 2 overnatninger på 5-stjernet slotshotel i Nordtyskland inkl. middag m.m. Pris pr. person.

I kan se frem til forkælelse i særklasse, når I tjekker ind på det 5-stjernede SCHLOSS Fleesensee, som ligger i naturskønne omgivelser i Nordtyskland. Slottet blev bygget helt tilbage i 1842, men er løbende blevet opdateret til moderne standarder og gennemgik fra 2016-2021 en omfattende renovering, så alt nu fremstår nyt og flot - men naturligvis med respekt for den oprindelige barokstil.

 

Slottet byder bl.a. på flere restauranter, hvor der serveres internationale såvel som lokale retter, mens baren og lobbyområdet indbyder til mange gode og hyggelige timer. Skal afslapningen helt i top, kan I besøge SCHLOSS Spa, som er hotellets store wellnessområde, hvor I finder alt inden for luksuriøs forkælelse.

 

Får I lyst til at udforske området omkring slotshotellet, er der rig mulighed for at begive sig ud på gåben på en af de mange vandreruter, eller I kan tage et slag golf på den nærliggende golfbane.

 

Særligt for dette ophold:

 • Bo i 5-stjernet luksus på nyrenoveret slotshotel
 • Fantastiske indendørs og udendørs spafaciliteter
 • Førsteklasses gastronomi - slottet lægger stor vægt på et bæredygtigt køkken og tilbyder udsøgte delikatesser fra deres egen gård

 

Opholdet inkluderer:

 • 2 overnatninger i deluxeværelse med terrasse
 • Middag eller buffet i Restaurant Orangerie på ankomstdagen
 • Amerikansk morgenmad i Restaurant Orangerie begge dage
 • En flaske vin på værelset ved ankomst
 • Kaffe på værelset
 • Fri adgang til SCHLOSS Spa
 • Badekåbe og saunahåndklæder til brug i spaen
 • Gratis wi-fi
 • Gratis parkering i garagen (ladestandere til rådighed mod betaling)

 

Vælg mellem følgende ankomstperioder:

 • Den 21. februar - 27. april 2024
  Sweetdealpris 1.898 kr.
 • Den 28. april - 4. juli 2024
  Sweetdealpris 1.998 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage.

 

Bemærk: SCHLOSS Spa skal have bygget en ny vinterhave og udendørs sauna, og der kan derfor være nogle restriktioner, mens arbejdet står på. Arbejdet forventes at være færdigt til udgangen af marts 2024.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med SCHLOSS Fleesensee.

 • Ekstra overnatning inkl. morgenmad:
  • Den 21. februar - 27. april 2024: 209 € pr. værelse pr. nat
  • Den 28. april - 4. juli 2024: 229 € pr. værelse pr. nat

 

Bemærk, at der skal betales obligatorisk turistskat direkte til hotellet.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 12.00.

 

SCHLOSS Fleesensee

Bo på et historisk hotel i det fortryllende Mecklenburg-søområde, og mærk, hvordan roen nærmest skyller ind over jer, så snart I træder indenfor i de eksklusive omgivelser. På SCHLOSS Fleesensee kombineres moderne afslapning og wellness med det 19. århundredes unikke charme og stil.

 

Vil I have en forsmag på, hvordan den historiske hovedbygning tager sig ud, kan I tage en virtuel gåtur rundt på slottet her.

 

Forrygende gastronomi

I det rummelige og lyse orangeri kan I se frem til at nyde en dejlig amerikansk morgenmad begge morgener, og om aftenen på ankomstdagen venter der førsteklasses gastronomi, når køkkenet serverer en indbydende og sofistikeret middag eller buffet for jer.

 

Når tiden ikke går med oplevelser i det smukke nærområde eller med gastronomiske forkælelser i orangeriet, kan I slænge jer foran pejsen i hotellets hyggelige lounge- og lobbyområde. I kan også sætte jer og betragte den storslåede udsigt over slotsparken fra udestuen eller terrassen, mens I nyder en god kop kaffe med delikatesser fra SCHLOSS Patisserie.

 

Spa

SCHLOSS Spa er et vidunderligt sted at lægge hverdagens stress og jag bag sig. Her mødes I af en afslappet atmosfære med mulighed for eksklusive behandlinger og beroligende massage. I har fri adgang til spaens saunalandskab, hvor I kan nyde udsigten over slotsparken fra det udendørs sanarium, eller få løsnet op for kroppen i oxygensaunaen, den finske sauna eller MicroSalt-rummet. I har også adgang til den opvarmede udendørspool med tilhørerende solstole.

 

OBS: Minimumsalderen for spagæster er 14 år. 

 

Sådan skal I bo

I kommer til at bo på et nydesignet deluxeværelse i en af slottets sidefløje. Værelserne har egen terrasse og byder på en dejlig udsigt over slotsgården eller det omkringliggende landskab.

 

På værelset finder I alle fornødenheder og kan derudover glæde jer over en Nespresso® kapselmaskine med kaffe fra slottets eget risteri samt badekåbe og hjemmesko.

 

Som et lille ekstra touch er der gulvvarme på jeres badeværelse, som desuden er indrettet med både bruseniche og separat badekar, og som bl.a. byder på hårtørrer, makeup-spejl og gratis toiletartikler.

 

Godt at vide

I får 20% rabat på greenfee ved den 18-hullers golfbane ved GOLF Fleesensee.

 

Om området

Det historiske slot ligger i den tyske delstat Mecklenburg-Vorpommern, som er kendetegnet ved sin smukke natur og de mange spændende dyre- og plantearter. Et besøg i nationalparken Müritz kan absolut anbefales, og der findes derudover mange flotte herregårde og slotte samt gallerier og glaspusterier i området. I må heller ikke snyde jer selv for at forkæle smagsløgene med regionens lækre delikatesser. 

 

 

SCHLOSS-Fleesensee.jpg

Ophold på SCHLOSS Fleesensee

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail