Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Fairfield by Marriott

NYHED: Attraktivt åbningstilbud på helt nyt hotel i det populære Nordhavnområde i København. Pris for 2 personer.

Fairfield by Marriott

NYHED: Attraktivt åbningstilbud på helt nyt hotel i det populære Nordhavnområde i København. Pris for 2 personer.

Vær med fra start, når Fairfield by Marriott åbner i København den 4. marts 2024. Det helt nye hotel ligger i det attraktive og trendy Århusgadekvarter i Nordhavn, hvor I finder et rent mekka af muligheder og en smuk udsigt til Øresund.

 

Nordhavn byder både på havnebad, biograf, grønne områder, fine specialbutikker, supermarkeder og et væld af restauranter, og I kommer derudover nemt til alle Københavns seværdigheder og attraktioner med både S-tog- og metrostationen tæt på.

 

Særligt for dette ophold:

  • Åbningstilbud på helt nyt hotel i det trendy Århusgadekvarter i Nordhavn
  • Nordhavn byder på en dejlig kombination af innovativ arkitektur, grønne områder, spændende byliv og en vidunderlig udsigt til havet
  • Ideel base for at opleve hovedstadens attraktioner, seværdigheder og kulturelle tilbud

 

Opholdet inkluderer:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • Morgenmad

Sweetdealpris 995 kr.

 

Prisen er for 2 personer.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst i følgende perioder:

  • Den 4. marts - 30. april 2024
  • Den 1. juli - 11. august 2024
  • Den 1. oktober - 30. december 2024

 

Bemærk venligt, at der er en minimumsalder på 18 år på hotellet.

 

Der er et begrænset antal ophold til salg.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Fairfield by Marriott Copenhagen Nordhavn

Velkommen til det helt nye Fairfield by Marriott Copenhagen Nordhavn, hvor kombinationen af smukke udsigter til havet, innovativ arkitektur, grønne områder og spændende byliv skaber en ideel ramme om et ophold i København.

 

Hotellet åbner først den 4. marts 2024, så I har fornøjelsen af at være nogle af de allerførste gæster på hotellet. Fairfield by Marriott er indrettet moderne og stilfuldt og tilbyder en god kombination af komfort, bekvemmelighed og førsteklasses faciliteter, som danner et perfekt grundlag for nogle uforglemmelige dage i hovedstaden.

 

Hotellet ligger i samme bygning som søsterhotellet Residence Inn by Marriot og har derfor mulighed for at tilbyde adgang til flere faciliterer, herunder et stort og moderne fitnesscenter, som holder døgnåbent.

 

Derudover er der mulighed for fordybelse og hyggeligt samvær i hotellets mange fællesarealer, som alle er indrettet i flotte, varme farver.

 

Sådan skal I bo

Værelserne på Fairfield by Marriott Copenhagen Nordhavn er smagfuldt indrettede med moderne møbler og en komfortabel dobbeltseng, der sikrer jer en god nats søvn. Alle værelser er derudover udstyret med aircondition, lydisolerede vinduer og et 55'' tv med Chromecast. I har desuden eget badeværelse med regnbruser og hårtørrer.

 

Godt at vide

Der er gratis wi-fi på hele hotellet.

 

Om området

Der er mange fordele ved et ophold i Nordhavnen i København. Først og fremmest er Nordhavn det perfekte udgangspunkt for at opleve de mange seværdigheder og attraktioner i det pulserende København, og samtidig kan I nyde et ophold i rolige omgivelser med vandet som nærmeste nabo. Kvarteret tilbyder en fantastisk udsigt over vandet og Københavns skyline, og der hersker en helt særlig ro i det vandomkransede område, hvor særligt havnebadet er et trækplaster i de varme sommermåneder.

 

I finder også et væld af hyggelige caféer, spændende butikker og trendy restauranter inden for gåafstand, hvor bl.a. Restaurant Silo, LETZ SUSHI, kini kini og John&Woo ligger inden for bare 300 meter fra hotellet.

 

Hvis I ønsker at opleve mere af hovedstaden, ligger Nordhavn kun få kilometer fra Københavns centrum, hvilket betyder, at I nemt kan nå alle byens seværdigheder, butikker, restauranter og kulturelle tilbud. I er heller ikke langt fra hverken S-tog eller metro, som kører med få minutters mellemrum, og som kan tage jer rundt i hele hovedstadsområdet. Skal I opleve så meget som muligt, kan det være en god ide at købe et "Copenhagen Card", som giver gratis adgang til 89 museer og attraktioner samt gratis offentlig transport i hele hovedstadsområdet. Kortet koster fra 479 kr., afhængigt af hvor lang tid det skal gælde.

 

 

Fairfield-by-Marriott-Copenhagen-Nordhavn.jpg

Ophold på Fairfield by Marriott Copenhagen

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail