Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Emil Nolde champagneglas

Drik bobler af 4 stk. eksklusive champagneglas med smukke, farverige blomstermotiver inspireret af Emil Noldes værker.

Emil Nolde champagneglas

Drik bobler af 4 stk. eksklusive champagneglas med smukke, farverige blomstermotiver inspireret af Emil Noldes værker.

Du får:

  • 4 stk. champagneglas med blostermotiver inspireret af Emil Nolde

Sweetdealpris 1.499 kr.

 

Specifikationer

  • Ars Mundi eksklusiv udgave
  • Signatur på glassets base
  • Hvert glas er 23 cm højt
  • Hvert glas har en kapacitet på 0,2L
  • Det anbefales at opvaske i hånden
  • Glassene fås kun som sæt

 

Om glassene

Nyd Emil Noldes blomstrende skønhed på glas med disse kunstværker, som er værd at skåle for. Du får 4 stk. champagneglas med hver sit smukke blomstermotiv inspireret af Emil Noldes farverige kunstværker. 

 

Nolde er kendt for sit arbejde med lyse, levende farver - og berømt for sit arbejde med vandfarver. Han ses som en sand tryllekunstner, som intuitivt forstod, hvordan man tilførte sine motiver et mere levende udtryk ved hjælp af farvernes store emotionelle påvirkning.

 

Sammen med sin kone, Ada, forvandlede han haven omkring deres hjem i Seebüll til et blomstrende paradis, som har inspireret mangt et kunstværk.

 

Lad fejringen blomstre og nyd dine bobler med stil. Motiverne på glassene er et udpluk fra Emil Noldes vandfarve-kunstværker "Iriser og tre valmuer" samt "Valmuer", som er overført til højkvalitets glas med signatur på basen. Sættet er produceret af Ars Mundi i samarbejde med Nolde stiftelsen Seebüll.

 

Om Ars Mundi

Vi har indgået et samarbejde med Ars Mundi, en af Europas største virksomheder, som producerer og sælger kunst - alt sammen så du kan få smukke kunstværker i dit hjem uden besvær.

 

I 75 år har Ars Mundi været synonymt med kunstgenstande af høj kvalitet. Malerireproduktionerne er kunsttryk af høj kvalitet, og deres skulpturer er produceret på anerkendte værksteder. Ure og smykker er håndlavede med omhu i Tyskland, og mange af produkterne er desuden lavet i et begrænset oplæg, som fås udelukkende hos Ars Mundi – indtil nu.

Emil Nolde champagneglas

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail