Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Claude Monet Silketørklæde

Stilfuldt tørklæde i 100% silke designet efter Claude Monets elskede og karakteristiske åkander.

Claude Monet Silketørklæde

Stilfuldt tørklæde i 100% silke designet efter Claude Monets elskede og karakteristiske åkander.

Du får:

  • Claude Monet Silketørklæde

Sweetdealpris 799 kr.

 

Specifikationer

  • 100% silke
  • Størrelse 180 x 42 cm (l/w)
  • Ars Mundi Exclusive Edition

 

Om silketørklædet

Med dette kvalitetstørklæde er du ikke bare beskyttet mod kulde, det bringer også en kunstnerisk skønhed ind i din hverdag.

 

Tørklædet er designet efter Claude Monets motiv "Åkander", der nærmest er blevet synonymt med den verdensberømte franske maler.

 

Det var i haven til sit landsted i Giverny, at Claude Monet anlagde damme til sine elskede åkander. De mange åkander på den iriserende vandoverflade gav ham motiverne og inspirationen til hans berømte åkande-malerier.

 

Lad dig tryllebinde af kunstværket, der inddrager beskueren til at udfylde hullerne i de impressionistiske strøg, og del det skønne motiv med resten af verden, når du går ned ad gaden.

 

Om Ars Mundi

Vi har indgået et samarbejde med Ars Mundi, en af Europas største virksomheder, som producerer og sælger kunst - alt sammen så du kan få smukke kunstværker i dit hjem uden besvær.

 

I 75 år har Ars Mundi været synonymt med kunstgenstande af høj kvalitet. Malerireproduktionerne er kunsttryk af høj kvalitet, og deres skulpturer er produceret på anerkendte værksteder. Ure og smykker er håndlavede med omhu i Tyskland, og mange af produkterne er desuden lavet i et begrænset oplæg, som fås udelukkende hos Ars Mundi – indtil nu.

Claude Monet Silketørklæde

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail