Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Gustav Klimt tørklæde

Få et elegant tørklæde i satinsilke inspireret af Gustav Klimts berømte gyldne mesterværk "Kysset".

Gustav Klimt tørklæde

Få et elegant tørklæde i satinsilke inspireret af Gustav Klimts berømte gyldne mesterværk "Kysset".

Du får:

  • Gustav Klimt tørklæde

Sweetdealpris 799 kr.

 

Specifikationer

  • Størrelse 180 x 42 cm (l/w) 
  • Ars Mundi eksklusiv udgave
  • Satinsilke

 

Om tørklædet

Tørklæde her er mere end bare et stykke elegant modetilbehør - det er samtidig en hyldest til Gustav Klimts ikoniske maleri "Kysset", der er en kunstnerisk manifestation af kærlighedens magi og foranderlige skønhed som intet andet.

 

Kompositionen med de tæt omfavnede elskende giver indtryk af en perfekt forening, hvor mand og kvinde smelter sammen til en organisk form.

 

"Kysset" hører til Klimts "gyldne fase", hvor guldets værdifuldhed kombineres på den mest intense måde med billedets indhold. Det storslåede og opulente originalbillede hænger i dag og pryder væggene på det glamourøse Belvedere museum i Wien.

 

Om Ars Mundi

Vi har indgået et samarbejde med Ars Mundi, en af Europas største virksomheder, som producerer og sælger kunst - alt sammen så du kan få smukke kunstværker i dit hjem uden besvær.

 

I 75 år har Ars Mundi været synonymt med kunstgenstande af høj kvalitet. Malerireproduktionerne er kunsttryk af høj kvalitet, og deres skulpturer er produceret på anerkendte værksteder. Ure og smykker er håndlavede med omhu i Tyskland, og mange af produkterne er desuden lavet i et begrænset oplæg, som fås udelukkende hos Ars Mundi – indtil nu.

Gustav Klimt tørklæde

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail