Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Mallorca

1 uge på den spanske ferieø på 3* hotel tæt på strand og by inkl. halvpension. Rejs fra BLL/CPH i mar.-apr.

Mallorca

1 uge på den spanske ferieø på 3* hotel tæt på strand og by inkl. halvpension. Rejs fra BLL/CPH i mar.-apr.

Det tager kun tre timer at flyve til Mallorca, men selv om flyvetiden er kort, er der meget at glæde sig til. Her finder I en ø, der for alvor rummer alle de elementer, vi drømmer om på en ferie: langstrakte sandstrande, flot natur og masser af solskinstimer. Det er let at forstå, at mange har Mallorca som deres favoritrejsemål.

 

I skal bo i Alcudia - et sandt paradis med nogle af Middelhavets bedste strande. Glæd jer til hvide, brede sandstrande, lavvande og aktiviteter for alle aldre.

 

Særligt for denne rejse:

 • Hyggeligt poolområde omgivet af palmer
 • Hotellet har en dejlig, central beliggenhed
 • I nyder ferien med halvpension plus (morgenmad og aftensmad)

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København lufthavn - Mallorca t/r
 • 7 overnatninger på Hotel Alua Boccaccio i dobbeltværelse med balkon
 • Halvpension Plus
 • Dansktalende rejseleder
 • Gratis parkering i Billund og København lufthavn - ved bestilling hos Bravo Tours min. 60 dage før afrejse

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Billund:

 • Den 23. marts 2024
  Sweetdealpris 4.999 kr. Normalpris 6.599 kr.
 • Den 30. marts 2024
  Sweetdealpris 3.999 kr. Normalpris 6.199 kr.
 • Den 6. april 2024
  Sweetdealpris 3.999 kr. Normalpris 6.199 kr.
 • Den 13. april 2024
  Sweetdealpris 3.999 kr. Normalpris 6.199 kr.

 

København:

 • Den 23. marts 2024
  Sweetdealpris 4.999 kr. Normalpris 6.599 kr.
 • Den 30. marts 2024
  Sweetdealpris 3.999 kr. Normalpris 6.199 kr.
 • Den 6. april 2024
  Sweetdealpris 3.999 kr. Normalpris 6.199 kr.
 • Den 13. april 2024
  Sweetdealpris 3.999 kr. Normalpris 6.199 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse.

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos Sweetdeal i købsprocessen.

 • Opredning barn (2-12,99 år) 
  Sweetdealpris 3.499 kr.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 • Afbestillingsforsikring: 275 kr.
 • Årsrejseforsikring: 349 kr.
 • Transport til og fra hotel: 220 kr.
 • Mad om bord på flyet: 200 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 250 kr.

 

Se flyinformation længere nede.

 

Hotel Alua Boccaccio

Alua Boccaccio ligger perfekt i den centrale del af Alcudiabugten, i starten af den populære Dollargade, hvor I finder masser af skønne shoppingmuligheder og meget tæt på stranden. Et perfekt udgangspunkt for gæster i alle aldre både for dem, som ønsker afslapning, og dem som ønsker en mere aktiv ferie.

En kort gåtur og I befinder jer i det indbydende haveområde, Port de Alcudia, som oser af feriestemning med mange gode restauranter, barer og indkøbsmuligheder. Bevæg jer ind i de små snævre gader væk fra havnen og flere muligheder byder sig.

Alua Boccaccio har et pragtfuldt poolområde med solterrasse, swimmingpool, separat børnepool, solsenge og parasoller. I hotellets tropiske have kan I sole jer eller finde en hyggelig plet med skygge under palmerne. For de yngste gæster er her en fin legeplads, og i højsæsonen er her en god miniklub. I kan desuden tage del i underholdningen, der arrangeres seks dage og aftener om ugen. Her er noget for både børn og voksne, og underholdningen foregår på tysk, engelsk og spansk.

 

Sådan skal I bo

På Alua Boccaccio bor I i pæne dobbeltværelser med lyst møblement, hvor alle har eget bad/toilet med bruser og hårtørrer, aircondition, tv, telefon, safeboks (mod gebyr), wi-fi (mod gebyr på værelserne) og balkon.

 

Godt at vide

Hotellet er ideelt til en aktiv ferie, for I kan både benytte hotellets fitnessrum, spille bordtennis, fodbold og beachvolley.

Der er gratis wi-fi i receptionsområdet, men mod gebyr på værelserne.

 

På grund af den centrale beliggenhed må trafikstøj fra området påregnes.

 

Halvpension

I nyder ugen på Alua Boccaccio med halvpension plus (morgenmad og aftensmad inkl. én drikkevare til aftensmad). Hotellet har også en strandbar.

 

Om området

Mallorca er perfekt til ren afslapning, men også aktiviteter dagen lang, hvis I ønsker dette. Øen har mere end 20 golfbaner i topklasse og er derfor også én af golfentutiasternes absolutte favoritter. Det samme gælder for dem, der elsker at holde ferie på deres cykel – her er nemlig noget for alle niveauer, og øen er perfekt, uanset om I vil kombinere solferien med et par dages aktiviteter eller cykle hele ugen. Mallorca har også et bredt udvalg af vandreruter, der både har forskellige sværhedsgrader og udsigter.

 

I finder 14 kilometer lange strande, der regnes for at være nogle af Europas bedste. Og så behøver I ikke køre langt væk fra kysten, hvis I vil opleve det ægte Mallorca. Her finder I hurtigt det lokale liv, der giver et godt indblik I, hvad Mallorca også er. Byen Palma er et godt bud, hvis I vil kombinere sol og strand med storbyoplevelser, shopping og kulturelle tilbud.

 

Alcudia, hvor I skal bo, er Mallorcas mest populære område. Uanset om I rejser som par eller med børn, kan I nyde de mange gode faciliteter, der danner rammen om en perfekt ferie. Strandene er børnevenlige, og selv om I ikke rejser med børn, kan I sagtens nyde det dejlige sand og klare vand alligevel. Langs stranden finder I både liggestole, vandsportsaktiviteter og gode restauranter.

 

Alcudia er populært sagt delt i tre. Et par kilometer fra kysten ligger det oprindelige Alcudia, der også kaldes byens gamle bydel. Den er omgivet af en gammel bymur fra 1300-tallet. Midt i ferieområderne finder i havneområdet, det er Alcudias anden del, Puerto Alcudia. Her ligger et væld af butikker og mange hyggelige restauranter på den ene side af havnen, mens strandpromenaden og fiske- og sejlbådshavnen ligger på den anden. Langs stranden ligger Alcudias tredje del, der er den nyeste og ferieområdet Playa de Alcudia med alle de dejlige hoteller.

 

Flyinformation

Flytider Billund:

 • Afgang Billund kl. 16.10
  Ankomst Mallorca kl. 19.05
 • Afgang Mallorca kl. 20.05
  Ankomst Billund kl. 23.00

 

Flytider København:

 • Afgang København kl. 10.20
  Ankomst Mallorca  kl. 13.25
 • Afgang Mallorca kl. 14.15
  Ankomst København kl. 17.25

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage*, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du kan frit ændre til en rejse blandt Bravo Tours store udbud på deres hjemmeside. En ændring koster 500 kr. pr. person. 

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

*Gælder ikke rejser med rutefly. Almindelige rejsebetingelser er gældende: https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/ Vær opmærksom på, at Udenrigsministeriet på flere rejsemål ikke fraråder rejsen, hvis du er færdigvaccineret. Dette gælder bl.a. til Kenya, hvilket vores rejser også er betinget af.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.

 

Om Bravo Tours 

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

 

Tryghed på rejsen 

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

 

Rejse til Mallorca

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail