Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Clarion Hotel og Ni'mat Spa

NYHED: Weekendophold med spaforkælelse i luksuriøse rammer inkl. ritual og vandtempel i Ni'mat Spa m.m. Pris pr. person.

Clarion Hotel og Ni'mat Spa

NYHED: Weekendophold med spaforkælelse i luksuriøse rammer inkl. ritual og vandtempel i Ni'mat Spa m.m. Pris pr. person.

Med denne eksklusive julepakke får I ikke bare en overnatning i et af Clarion Hotel Copenhagen Airports rummelige værelser med udsigt mod vandet, byen eller lufthavnen. I kan også lade jer forkæle i hotellets spa, hvor I hver især kan vælge mellem at blive forkælet med enten et fodritual eller et ansigtsritual efterfulgt af afslapning i aromadampbadet og ved saltvandspoolen. I vil få serveret forfriskende frugt og te og kan nyde den orientalske stemning iført bløde frottébadekåber og tøfler.

 

Efter en skøn nats søvn kan I stå op til hotellets overdådige morgenbuffet, som ligeledes er inkluderet i prisen.

 

Særligt for dette ophold:

 • Gaveidé til den, der sætter pris på uovertrufne spaoplevelser
 • Inkl. adgang til Ni'mat Spa, hvor I forkæles med et ansigts- eller fodritual og 1 time i Vandtemplet
 • Bo på et rummeligt værelse med udsigt mod vandet, byen eller lufthavnen

 

TIP: Vidste du, at du kan få værdibeviset i et flot gavedesign? Du vælger blot, at du vil give det "Som gave" i købsprocessen, og så er du ellers klar til at forkæle én, du holder af, med en helt særlig oplevelse.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
 • Lån af badekåbe, tøfler og håndklæde
 • 1 times afslapning i Vandtemplet med aromadampbad og saltvandspool
 • 1 ansigts- eller fodritual i Ni’mat Spa
 • 1 glas mousserende vin og frugt serveret i Ni’mat Spa
 • Stor morgenbuffet
 • 20 % rabat på behandlinger hos Ni’mat Spa
 • 20 % rabat i hotellets restaurant, The Social Bar & Bistro (der skal reserveres bord minimum én dag i forvejen for at opnå rabatten)

 

Sweetdealpris 899 kr. Normalpris 1.650 kr. Spar 45 %

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst fredage, lørdage og søndage fra den 2. januar til og med den 30. april 2024.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 12.00.

 

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel Copenhagen Airport er fra første øjekast et fascinerende bekendtskab med sine mange arkitektoniske og stilfulde detaljer. Her er utallige meter til loftet og spejlblanke panoramavinduer, og den høje bygning og de store vinduer gør, at lige meget hvor I er på hotellet, så har I en fantastisk udsigt. Uanset om det er over de københavnske tage, fly, der letter, eller udsigten over vandet og Øresundsbroen.

 

Sådan skal I bo

I kommer til at bo på et af hotellets 383 rummelige værelser, der er indrettet i et moderne, skandinavisk design og med imponerende vinduer fra gulv til loft. Her finder I en stor komfortabel seng samt et lækkert badeværelse med separat brus og karbad.

 

Godt at vide

Hvis I kommer langvejs fra, kan I kombinere opholdet med en storbytur til København, hvor I f.eks. kan gå på opdagelse på de mange museer, lade jer overvælde af de mange imponerende og arkitektoniske bygninger eller måske stille shoppelysten i de fristende butikker på Strøget. Københavns centrum ligger blot 13 minutters metrotur fra hotellet, og I kan tilgå perronen direkte fra hotellet - helt uden at gå udenfor.

 

Om Ni'mat Spa

Hotellets spaafdeling, Ni'mat Spa, er ligesom hotellet i en klasse for sig. Ni’mat betyder luksus på indonesisk, og spa betyder helse gennem vand - og det er lige præcis, hvad I kan se frem til hos Ni’mat Spa på Clarion Hotel Copenhagen Airport.

 

Indretningen og stemningen er asiatisk inspireret, og der er en rolig og indbydende atmosfære med bløde møbler i varme farver og afslappende dufte.

 

I kan gå rundt i morgenkåbe til forskellige afslappende og plejende aktiviteter, og I finder både en saltvandspool, et aromadampbad og behandlingsrum.

 

OBS: Spa og pool er et voksenområde, og derfor kan der ikke tilbydes adgang til børn under 16 år. 

 

Om Ritualerne i Ni’mat Spa

Både fod- og ansigtsritualet er godt for krop og sjæl! Jeres værtinde hjælper jer godt til rette, uanset hvilket af Ritualerne I hver især vælger.

 

Ansigtsritual

Ansigtsritualet består af en afrensning, peelingmaske, vitaminmaske og en afsluttende, fugtgivende ansigtscreme. Et Ritual, som efterlader ansigtet næret og med fornyet glød.

 

Fodritual

Fodritualet giver en dejlig fornemmelse af forkælelse og starter med et dejligt fodbad. Derefter modtages en fodpeeling, efterfulgt af en lermaske, som er rig på mineraler. Behandlingen afsluttes med en god fodcreme, som indeholder citrongræs og mineraler.

 

 

Clarion-Hotel.jpg

Spaophold på Clarion Hotel

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail