Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Nordlysjagt på Svalbard

Svalbards fortryllende nordlys inkl. 4 overnatninger, halvpension, direkte fly, 3 udflugter m.m. Rejs fra BLL/AAL/CPH i jan-feb.

Nordlysjagt på Svalbard

Svalbards fortryllende nordlys inkl. 4 overnatninger, halvpension, direkte fly, 3 udflugter m.m. Rejs fra BLL/AAL/CPH i jan-feb.

Longyearbyen, Svalbards største by, danner rammen for dette spændende arktiske eventyr. Beliggende midt imellem Nordpolen og det norske fastland, åbner Svalbard døren til en verden af forunderlig stilhed i polarnætterne. Mørket brydes af månens lys, stjernernes skær og ikke mindst det fortryllende nordlys.

 

Det er en uforglemmelig oplevelse at betragte de snedækkede tinder og glitrende snelandskaber badet i grønne nuancer, mens nordlyset danser hen over himlen.

 

Jeres ophold på Svalbard byder på en række højdepunkter, herunder en stemningsfuld vildmarksaften, hvor I langt væk fra kunstigt lys søger efter nordlyset. I vil også få mulighed for at deltage i en fantastisk hundeslædetur gennem Svalbards vinterlandskaber, samt jagte nordlyset kørende i bæltekøretøj.

 

Særligt for denne rejse:

 • Oplev en fantastisk hundeslædetur gennem vinterlandskabet
 • Nordlyssafari med bæltekøretøj gennem det arktiske landskab
 • Direkte fly fra enten Billund, Aalborg eller København

 

Rejsen inkluderer: 

 • Fly fra Billund, Aalborg eller Københavns lufthavn - Svalbard t/r
 • Mad på flyet
 • Bagage på flyet
 • Transfer til og fra lufthavn 
 • 4 overnatninger på Radisson Blu Polar i dobbeltværelse
 • Halvpension
 • Dansktalende rejseleder
 • Udflugt: Hundeslædetur under nordlyset
 • Udflugt: Nordlysaften i vildmarken - Camp Barentz
 • Udflugt: Nordlysjagt i bæltekøretøj

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Billund:

 • Den 26. januar 2024
  Sweetdealpris 12.999 kr.
 • Den 7. februar 2024
  Sweetdealpris 12.999 kr.

 

Aalborg: 

 • Den 22. januar 2024
  Sweetdealpris 12.999 kr.
 • Den 3. februar 2024
  Sweetdealpris 12.999 kr.

 

København:

 • Den 30. januar 2024
  Sweetdealpris 12.999 kr.
 • Den 11. februar 2024
  Sweetdealpris 12.999 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse.

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos Sweetdeal.dk i købsprocessen.

 • Opredning barn (2-12,99 år) 
  Sweetdealpris 7.999 kr.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Se flyinformation længere nede.

 

Radisson Blu Polar

Radisson Blu Hotel Polar Spitsbergen ligger centralt placeret i Longyearbyen. Det betragtes som det nordligst beliggende fuldservicehotel i verden, og har en unik placering midt i de fortryllende arktiske omgivelser. Efter en omfattende renovering i 2018-2019 fremstår hotellet lækkert og moderne og byder på en fremragende restaurant og bar med en betagende panoramaudsigt over byen, fjorden og de majestætiske bjergtinder. Derudover kan I nyde godt af en rummelig terrasse og et udendørs spabad.

 

Sådan skal I bo

I skal bo på et dejligt dobbeltværelse, der er indrettet med eget badeværelse, tv, minibar og wi-fi. 

 

Halvpension 

I nyder rejsen med halvpension og kan se frem til en stor morgenbuffet og en velsmagende 3-retters menu inklusive kaffe om aftenen. Den ene aften foregår aftensmaden i forbindelse med Vildmarksaftenen.

 

Udflugter

I kan se frem til tre udflugter, der byder på nordlysjagt med hhv. hundeslæde og bæltekøretøj samt nordlysaften i vildmarken.

 

OBS: Flere af udflugterne samt muligheden for at se nordlys er afhængige af vejrforholdene, hvorfor vi tager forbehold for ændringer i programmet og ikke kan give nordlysgaranti.

 

Hundeslædetur
Dagen står på nordlysjagt med hundeslæde. Det er fantastisk at opleve det arktiske landskabs larmende stilhed, der kun brydes af de arbejdsomme husky-hunde, der trækker slæden frem. De legesyge og kælne slædehunde er perfekt selskab til denne oplevelse.

I vil blive fortryllet af de sneklædte landskaber, som spejler lyset fra månen, stjernerne og, forhåbentlig, det magiske nordlys. Jeres guide fører an, og to og to om en hundeslæde vil I skiftevis køre og sidde på slæden. I behøver derfor kun en almindelig fysisk form for at være med. Der er mulighed for at låne ekstra tøj til denne spændende udflugt.

 

Nordlysjagt i bæltekøretøj
Dagen starter med en to til tre timers køretur i et komfortabelt, opvarmet bæltekøretøj gennem det arktiske landskab. Første stop er ved den tidligere nordlysstation, der engang var epicenteret for omfattende nordlysforskning. Den nøjagtige rute, vi følger herfra, planlægges på selve dagen, afhængigt af de aktuelle vejrforhold.

 

Nordlysaften i vildmarken - Camp Barentz
Aftenen er dedikeret til en magisk nordlysaften på Camp Barentz inklusive middag. I løbet af årets mørkeste uger, har I mulighed for at betragte nordlyset over Svalbard hele døgnet rundt. Dette fænomen, kendt som Aurora Borealis, opstår gennem et komplekst samspil mellem partikler, der strømmer ud fra solen, solvinden og jordens atmosfære.

Camp Barentz, vores nordlyscamp, er beliggende cirka 10 kilometer øst for Longyearbyen, ved foden af Gruve 7-fjeldet, hvilket giver mulighed for at opleve nordlyset uden forstyrrende kunstigt lys.

Bussen stopper i kort afstand fra lejren, og I bliver hjerteligt modtaget af dine værter, som følger jer det sidste stykke vej. Værterne er bevæbnet med rifler for at beskytte alle gæster mod isbjørne. Inde i lejren bydes der velkommen med et flammende bål, og der serveres et velsmagende måltid, mens værterne fortæller og viser billeder af nordlys.

 

Om området

I løbet af jeres ophold vil I også have tid til at udforske Longyearbyen på egen hånd. I kan f. eks besøge Svalbard Bryggeri, udforske minedriftens historie i en kulmine eller besøge de to museer, Svalbard Museum og Polarmuseet, hvor I kan høre mere om Svalbards geologi, flora og det daglige liv på øgruppen.

 

Hvis I trives med eventyr, har I mulighed for at opleve de arktiske landskaber på en smuk snescootertur, der fører jer langt ud i vildmarken.

 

Til trods for Svalbards beskedne befolkning på omkring 2.400 indbyggere, finder I et udvalg af butikker, restauranter og hyggelige spisesteder spredt rundt i byen. Faktisk bor der flere isbjørne på Svalbard end mennesker -  hele 3.000 af slagsen - et majestætisk dyr, I måske er heldige at få et glimt af.

 

Flyinformation

 

Flytider Billund den 26. januar 2024:

 • Afgang Billund kl. 07.30
  Ankomst Svalbard kl. 11.10
 • Afgang Svalbard kl. 11.25
  Ankomst Billund kl. 15.00

 

Flytider Billund den 7. februar 2024:

 • Afgang Billund kl. 07.25
  Ankomst Svalbard kl. 11.05
 • Afgang Svalbard kl. 16.10
  Ankomst Billund kl. 19.45

 

Flytider Aalborg den 22. januar 2024

 • Afgang Aalborg kl. 08.40
  Ankomst Svalbard kl. 12.05
 • Afgang Svalbard kl. 11.55
  Ankomst Aalborg kl. 15.20

 

Flytider Aalborg den 3. februar 2024

 • Afgang Aalborg kl. 11.05
  Ankomst Svalbard kl. 14.30
 • Afgang Svalbard kl. 11.50
  Ankomst Aalborg kl. 15.15

 

Flytider København den 30. januar 2024:

 • Afgang København kl. 07.00
  Ankomst Svalbard kl. 10.40
 • Afgang Svalbard kl. 15.15
  Ankomst København kl. 18.50

 

Flytider København den 11. februar  2024:

 • Afgang København kl. 11.45
  Ankomst Svalbard kl. 15.25
 • Afgang Svalbard kl. 11.35
  Ankomst København kl. 15.10

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage*, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du kan frit ændre til en rejse blandt Bravo Tours store udbud på deres hjemmeside. En ændring koster 500 kr. pr. person. 

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

*Gælder ikke rejser med rutefly. Almindelige rejsebetingelser er gældende: https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/ Vær opmærksom på, at Udenrigsministeriet på flere rejsemål ikke fraråder rejsen, hvis du er færdigvaccineret. Dette gælder bl.a. til Kenya, hvilket vores rejser også er betinget af.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.

 

Om Bravo Tours 

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

 

Tryghed på rejsen 

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rejse til Svalbard med udflugter

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail