Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Mauritius

Bo på strandresort i et ægte ø-paradis med storslået natur. Inkl. 20 kg bagage, halvpension m.m. Rejs fra CPH i jan.-maj.

Mauritius

Bo på strandresort i et ægte ø-paradis med storslået natur. Inkl. 20 kg bagage, halvpension m.m. Rejs fra CPH i jan.-maj.

Mauritius er en lille ø-stat, der ligger i det Indiske Ocean - ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen, der regnes med til Afrika, er omkranset af pragtfulde hvide sandstrande med azurblåt vand, mens øens midte er dækket af grønne sukkerrørsplantager i okkerrød jord og store skovområder, hvor store kratere og dybe slugter skærer gennem landskabet, og hvor storslåede vandfald bruser ned ad bjergsiderne.

 

Mauritius er intet mindre end paradis, hvis I vil opleve en storslået natur kombineret med afslapning på eksotiske strande. Det har Lonely Planet også opdaget, og de kårede derfor Mauritius til et af verdens top 10 lande i 2022.

 

Særligt for denne rejse:

 • Mauritius indbyder med fine palmestrande, krystalklart vand, smukke koralrev og storslået natur
 • Inkl. halvpension, fri brug af kajakker m.m.
 • Lonely Planet kårede Mauritius til et af verdens top 10 lande i 2022

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Mauritius t/r
 • 20 kg indtjekket bagage og  håndbagage
 • Mad og drikke på flyet
 • Transfer fra lufthavn til hotellet
 • 9 overnatninger på Jalsa Beach Resort and Spa
 • Halvpension (morgenmad og aftensmad)
 • Fri wi-fi på hotellet
 • Fri brug af kajakker m.m.

 

Vælg mellem følgende rejseperioder:

 

København:

 • Den 23. januar - 2. februar 2024
  Sweetdealpris 14.990 kr.
 • Den 20. februar - 1. marts 2024
  Sweetdealpris 15.490 kr.
 • Den 13. marts - 22. marts 2024
  Sweetdealpris 14.690 kr.
 • Den 10. maj - 20. maj 2024
  Sweetdealpris 12.990 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Der er et begrænset antal pladser til salg.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Øster Lindet.

 • Enkeltværelsestillæg: 650 kr. pr. nat
 • Opgradering til Deluxeværelse: 1.600 kr. pr. værelse
 • Opgradering til All Inclusive med morgenbuffet, frokost, aftensmad og snacks. Dertil kommer lokal spiritus, øl og sodavand fra kl. 11.00. All Inklusive er gældende fra kl. 14.00 på ankomstdagen og indtil kl. 12.00 på afrejsedagen: Forhør jer direkte hos Øster Lindet
 • Børn fra 2-17 år: 15 % rabat (max 3 personer pr. værelse)

 

Se flyinformation længere nede.

 

Jalsa Beach Resort and Spa

Med sin eventyrlige beliggenhed direkte på en smuk hvid palmestrand tilbyder Jalsa Beach Resort and Spa en af Mauritius' smukkeste udsigter - præcis hvad man drømmer om. Og vent så bare til du ser solnedgangen... Det er Mauritius, når det er bedst.

 

Jalsa Beach Hotel and Spa er smukt designet og giver et autentisk, traditionelt indtryk kombineret med meget smukke omgivelser. Hotellet har nogle år på bagen, men både beliggenheden og haven er helt vidunderlig. Haven er dejligt eksotisk med palmer og et stort hyggeligt poolområde med poolbar. Der er derudover solsenge blandt palmerne både ved poolen og langs stranden.  

 

For de aktive er der kajak, vandcykler, snorkeludstyr, cykeludlejning og fitnesscenter. Vil I forkæle jer selv, er der også en spaafdeling med massage og behandlinger for krop og sjæl.

 

Hotellet har stort strandafsnit på en hjørne, så I både kan opleve solopgang og solnedgang. Stranden ligger ud til en af lagunerne, hvor vandet er relativt lavt. 

 

Sådan skal I bo

De 66 værelser er fordelt i flere bygninger rundt i haven. Standardværelserne er indrettet i mauristisk stil og er på ca. 30 m2 med udsigt til haven. Alle værelser har møbleret balkon eller terrasse, A/C, hårføn, safebox, køleskab og tv med DVD-afspiller samt kaffe- og tefaciliteter.

 

Der er mulighed for at opgradere til Deluxeværelser, som er 40 m2 og med udsigt til enten poolen eller havet. 

 

Godt at vide

Værelserne forventes klar fra kl. 14.00 på ankomstdagen. I kan evt. høre ad i receptionen, om det er muligt at få jeres værelse tidligere, hvilket afhænger af om værelset har været optaget indtil samme morgen.

Tjek ud er kl. 12.00.

 

Om Mauritius

Mauritius er er synonymt med romantik. I bor midt på den nordøstlige kyst ud til det Indiske Ocean, og herfra er der er 30 km til nordkysten med den lille fiskerby Pereybere og den turistvenlige ferieby Grand Baie. Fra nordkysten sejler store katamaranbåde på de skønneste sejlture til nærliggende øer og den iøjnefaldende klippe Coin de Mira – turen kan anbefales.

 

Fra vestkysten, lidt længere mod syd, er der spændende speedbådture til den eksotiske paradis-ø Ile Aux Cerf. Denne bådtur er et must, og billeder derfra er som er taget ud af et postkort.

 

Særligt østkysten er præget af lange, hvide strande med et utal af små lavvandede laguner. Der er koralrev langs kysten, så bølgerne brydes et stykke ude og vandet langs strandene er stille og rolige.

 

I de små fiskelejer langs kysten ser der ikke ud til at være meget, men prøv alligevel at spise på en lokal gaderestaurant med grillet fisk - det smager himmelsk. Eller besøg en af de mange barer og smag på deres hjemmelavede vaniljerom, mens de tilbereder hummer på kreolsk i naborestauranten eller ved stranden. Priserne er overkommelige og stemningen fantastisk.

 

Øen er oplagt til et par dages billeje, så I kan opleve øens indre natur eller besøge den gamle hovedstad Port Louis med den hyggelige havn med markeder m.m.

 

Vejret

Mauritius er et godt rejsemål året rundt, hvis I er typerne, der vil have masser af sol og varme på jeres ferie. Mauritius ligger i et subtropisk klimabælte med de varmeste måneder fra januar til maj. I skal regne med temperaturer på 24-30 °C og en høj luftfugtighed året rundt.

 

Flyinformation

Der flyves med Lufthansa Group (Lufthansa, Swiss Air og Austrian Airlines).

 

Flytider København:

 • Afgang København kl. 14.50
  Ankomst Zürich kl. 16.40 (mellemlanding)
 • Afgang Zürich kl. 18.15
  Ankomst Mauritius kl. 08.15 +1
 • Afgang Mauritius kl. 10.05
  Ankomst Wien kl. 18.20 (mellemlanding)
 • Afgang Wien kl. 20.55
  Ankomst København kl. 22.40

 

På hjemrejsen den 20. maj 2024 flyves der via Frankfurt i stedet for Wien.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Transfer

Der er 60 km fra lufthavnen til hotellet, og køreturen tager ca. 1 time. Transfer fra lufthavn til hotel er inkluderet i prisen.

 

Pas, visum og vaccinationer mv.

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt i min. 6 måneder efter hjemkomst. Der kræves ikke visum til Mauritius for danske statsborgere for ophold under 3 måneder.

 

I flyet udleveres et indrejsekort til Mauritius.

 

Det er de rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenter, vaccinationer osv. i orden, herunder at man har de nødvendige forsikringer i tilfælde af sygdom. Manglende vaccinationer eller ugyldig pas er ikke gyldig grund for afbestilling. 

 

Læs mere på https://mauritiusnow.com.

 

Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rejse til Mauritius

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail