Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Heldagstur til Helgoland

Oplev fantastiske Helgoland på en heldagstur inkl. sejltur og aftensmad ombord. Afgang fra Middelfart i bus i juni.

Heldagstur til Helgoland

Oplev fantastiske Helgoland på en heldagstur inkl. sejltur og aftensmad ombord. Afgang fra Middelfart i bus i juni.

Med tidlig afgang kører I til Büsum med bus, hvorfra I sejler til Helgoland. Efter 2½ times sejlads i Den tyske bugt, ankommer I til den toldfrie ø, Helgoland, som ligger ca. 70 km fra fastlandet. Når I nærmer jer Helgoland, kan I på lang afstand se de 60 meter høje røde klipper ved Nordkysten. Og når I kommer lidt nærmere, kan I se en fritstående rød klippe ude i havet, ikke langt fra kysten. Det er ’Lange Anna’.

 

Ved ankomsten til øen, går I i land, og ved man det ikke i forvejen, bliver man måske overrasket over at finde ikke én, men to øer. Engang i tidernes morgen var de et landområde, men siden sank en del i havet, og nu er det et stræde mellem klippeøen Helgoland og sand- og klitøen, der kaldes ’Dynen’.

 

Oplev alt det bedste, Helgoland har at byde på, med denne heldagstur til den fantastiske tyske ø. At opleve Helgoland er en helt særlig oplevelse med unik natur, frisk luft og dejlige temperaturer.

 

Særligt for denne tur: 

  • Gaveidé til den, der skal opleve den fantastiske, tyske ø
  • Helgoland er et toldfrit område, så der kan gøres en god handel
  • Oplev den unikke og smukke natur

 

TIP: Vidste du, at du kan få værdibeviset i et flot gavedesign? Du vælger blot, at du vil give det "Som gave" i købsprocessen, og så er du ellers klar til at forkæle én, du holder af, med en helt særlig oplevelse.

 

Heldagsturen inkluderer:

  • Bustransport tur/retur
  • Sejltur til Helgoland t/r
  • Ø-rundtur
  • Kaffe og brød på sejlturen
  • Aftensmad ombord (på hjemturen)
  • Rejseleder

Sweetdealpris 975 kr. 

 

Prisen er pr. person.

 

Turen foregår den 1. juni 2024.

 

Opsamlingssted og tidspunkt: Afk. 58 B, rasteplads v/Middelfart kl. 05.45. I er retur ca. kl. 22.30.

 

Bemærk, turen kan ikke anbefales til gangbesværede, da der må forventes en del færdsel på ujævnt terræn.

 

Om Helgoland

Hovedøen har sit byområde i to etager og her findes ikke andre biler på Helgoland end en ambulance, en brandbil og en renovationsvogn. Alle gader er beregnet til at gå i, og de er udsmykket med mange blomster og bænke. Husene er genopbygget efter englændernes bombardementer under krigen, og efterfølgende brug af øen som træningsplads for bombninger, da 2. verdenskrig var slut.

 

Der bliver mulighed for at opleve øen på egen hånd og især fuglefjeldet, hvor der næsten altid er mange fugle, som suler og lomvier. Fra landgangen på ’Unterland’ er der 181 trin (elevator mod betaling) til øens flade top og området ’Oberland’. Herfra er der en smuk udsigt over øerne, og her kan der i nogle perioder ses talrige lomvier, der holder til på fuglefjeldet.

 

Helgoland er toldfrit område, og opholdet på øen byder også på tid til at slå en god handel af.

 

Efter ca. 4 timer på øen sejler I retur til fastlandet og undervejs serveres der aftensmad.

 

Om GIBA Travel

GIBA Travel arrangerer kvalitetsrejser inden for områderne kultur, velvære, opera og gourmet. Rejserne indeholder oplevelser ud over det sædvanlige, har et højt fagligt niveau og henvender sig til et modent publikum.

 

Hos GIBA Travel er der fokus på de små detaljer, der gør den store forskel; at man har en fast chauffør under hele turen, at man møder dygtige og engagerede guider, og at man føler sig set og forkælet på sin rejse. Deres motto er, at rejser skal være skønne at glæde sig til, dejlige så længe, de varer og rare at tænke tilbage på.

 

GIBA Travel er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2854.

Heldagsdagstur til Helgoland

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail