Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Hotel Troense

Vidunderlig øhavs-idyl med udsigt til det Sydfynske Øhav inkl. 2 overnatninger, 3-retters middag m.m. Pris pr. person.

Hotel Troense

Vidunderlig øhavs-idyl med udsigt til det Sydfynske Øhav inkl. 2 overnatninger, 3-retters middag m.m. Pris pr. person.

Området omkring Hotel Troense er indbegrebet af Det Sydfynske Øhav. Fra hotellet kan I se til både Thurø Sund og Thurøbund, der omkranser Thurø, som med sine marker, træer og huse ligger lige på den anden side vandet. Og som om det ikke var idyl nok, så ligger Valdemar Slot ikke længere end en rask gåtur nede ad vejen fra hotellet.

 

Med dette ophold kan I opleve de stemningsfyldte omgivelser omkring Hotel Troense og Troense by, hvor bindingsværkshusene stadig fylder godt i bybilledet, og hvor byens lille lystbådebådehavn ligger lige på den anden side af vejen. Herfra går der stier, så I nemt kan komme ud og gå tur langs vandet.

 

Særligt for dette ophold:

 • Gaveidé til den, der værdsætter smuk naturidyl, lækker mad og fantastisk service
 • Hotel Troense har en af Danmarks hyggeligste beliggenheder på Tåsinge, der ligger i Det Sydfynske Øhav
 • Tåsinge er en sand perle med masser af udflugtsmuligheder

 

TIP: Vidste du, at du kan få værdibeviset i et flot gavedesign? Du vælger blot, at du vil give det "Som gave" i købsprocessen, og så er du ellers klar til at forkæle én, du holder af, med en helt særlig oplevelse.

 

Opholdet inkluderer:

 • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse
 • 3-retters middag efter køkkenchefens valg efterfulgt af kaffe og sødt på ankomstdagen 
 • Dagens varme ret på andendagen
 • Dejlig morgenmadsbuffet begge dage

 

Sweetdealpris 1.275 kr. Normalpris 2.030 kr. Spar 37 %

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med den 1. maj 2024.

 

Vær opmærksom på, at fra den 1. oktober 2023 til og med den 28. marts 2024, er der lukket mandag og tirsdag.

 

Bemærk, at Hotel Troense holder lukket efter morgenmaden om søndagen.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Hotel Troense.

 • Enkeltværelsestillæg: 200 kr. pr. nat
 • Weekendtillæg ved ophold fredage og lørdage: 200 kr. pr. person pr. nat
 • Helligdagstillæg (påske, pinse og Kr. Himmelfart): 200 kr. pr. person pr. nat
 • Opgradering til udsigtsværelse: 100 kr. pr. person pr. nat
 • Opgradering til stort udsigtsværelse: 200 kr. person pr. nat

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00. Ved ankomst senere end kl. 19.00 skal I på forhånd kontakte Hotel Troense, da receptionen kun er bemandet fra kl. 09.00 til kl. 19.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Morgenmadsbuffeten står klar fra kl. 6.30 til kl. 10.00 på alle hverdage. Lørdage og søndage fra kl. 07.00 til kl. 10.00.

 

Hotel Troense

Det er så uendeligt let at finde frem til Hotel Troense. Fra I kører af Svendborgsundbroen, er der kun et enkelt sving og et par minutters kørsel, til I står foran hotellet, der har en af Danmarks hyggeligste beliggenheder.

 

På Hotel Troense bliver I modtaget med åbne arme af hotellets ejere, Trine og Claus Bonde, og af det smilende personale. Hotellet blev bygget som badehotel helt tilbage i 1905 og er siden da løbende blevet renoveret med respekt for historien, så det i dag fremstår som et hyggeligt hotel med 36 værelser, der er fordelt på tre charmerende bygninger. På hotellet er der altid lidt snacks og hygge i stuen og ikke mindst mulighed for sociale bekendtskaber.

 

Når I efter en dag med dejlige oplevelser går til bords i hotellets hyggelige restaurant, har kokken udvalgt 3 skønne retter, som I kan nyde med den mest vidunderlige udsigt, og dagen efter kan I se frem til flere forkælelser fra køkkenet med dagens varme ret.

 

Hotellet fik i 2023 en flot nominering i kategorien Danmarks Bedste Badehotel ved DTA 2023 (Danish Travel Awards).

 

Sådan skal I bo

I bliver indkvarteret i et af hotellets lyse og venlige værelser, der er udstyret med eget badeværelse, tv, wi-fi, hårtørrer, strygejern, strygebræt, kogekedel samt opholdsområde. 

 

Troense og omegn 

Troense er virkelig en sand perle i sig selv, og er et sted, hvor man gerne kører en omvej - bare for at kunne trille igennem byen og nyde de fine huse eller gå en tur langs vandet. I den hyggelige by mærker I straks roen, idyllen og landsbyromantikken, og I bliver mindet om en tid, hvor tingene foregik i et roligere tempo. Her er der tid til at nyde de små ting i livet og ikke mindst hinanden.

 

Fra Troense Hotel er der heller ikke langt til de mange historiske mindesmærker på Tåsinge, såsom Ambrosius-egen, Valdemar Slot og gravstedet for Elvira Madigan og Sixten Sparre, der så tragisk kom af dage på grund af en umulig kærlighed. I er heller ikke langt fra Svendborg, der både byder på hyggelige handelsgader og et fantastisk havnemiljø.

 

Vil I opleve Tåsinge og Det Sydfynske Øhav lidt fra oven, så er der kun 5 minutters kørsel til Bregninge Kirke. Kirken er beliggende på en bakketop, og der er adgang til kirketårnet, hvorfra I får en overdådig udsigt ud over Det Sydfynske Øhav. Rygtet siger, at man på en klar dag kan tælle 40 kirketårne deroppefra.

 

Endelig er ingen tur til Tåsinge komplet, uden at I har været forbi det lokale bryggeri, Svendborgsund Bryghus, der ligger i nabobyen Vindeby.

 

Anmeldelser

Hotel Troense er et hotel, gæsterne gerne vender tilbage til, og når man læser de flotte anmeldelser på Tripadvisor, forstår man godt hvorfor. Læs bare et udpluk her:

 

"Hyggeligt hotel med atmosfære og god service

Hyggeligt beliggende hotel med udsigt til vandet. Vi blev mødt med åbne arme og varmt smil. Vi følte os virkelig godt modtaget. Værelset i hyggelig badehotel stil med nyt baderum til. Dejlig udsigt over vandet. Vi fik en god sammensat middag og fin morgenmad. Bestem et sted vi vender tilbage til."

Anmeldt november 2023.

 

"To dejlige dage. Vi blev rigtig rigtig forkælede af sødt personale. Værelset fint med dejlige senge.

Maden var fremragende. Dejlig og imødekommende personale.
Hyggelige omgivelser. Kan varmt anbefale det til andre. Næste gang vil blive om sommeren, så vi også kan nyde vandet. Vejret i oktober kan vi ikke gøre noget ved."

Anmeldt oktober 2023.

 

"Altid en dejlig oplevelse

Altid god service med søde mennesker.
Vi nyder altid den smukke udsigt over havnen fra restauranten og den udsøgte mad.
Vi sætter pris på værelset, det selv om det er småt, er dejligt og hvor der er terrasse til, som vi nyder meget.
Boble badet i haven nyder vi og ser på den smukke himmel"

Anmeldt september 2023.

 

"Dejlig oplevelse

Fantastisk mad med gratis vand. Og fornuftige priser på andre drikkevare samt en fin betjening og ikke mindst en fantastisk beliggenheden. Et hyggeligt Morten Koch område med små gamle bindingsværk huse og en lille havn."

Anmeldt august 2023.

 

 

Hotel-Troense.jpg

Ophold på Hotel Troense

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail