Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Andy Warhol med sølv ramme

Reproduktion i høj kvalitet af "A Gold Book - Thank you for being so nice" med håndlavet sølvfarvet ramme i massivt træ.

Andy Warhol med sølv ramme

Reproduktion i høj kvalitet af "A Gold Book - Thank you for being so nice" med håndlavet sølvfarvet ramme i massivt træ.

Du får:

  • Reproduktion af Andy Warhols "A Gold Book - Thank you for being so nice" med sølvfarvet ramme

Sweetdealpris 3.249 kr.

Køb senest den 10. december 2023 for levering inden jul. 

 

Specifikationer:

  • Højkvalitetsudgave på papir
  • Arkstørrelse 60 x 46 cm - Samlet størrelse 66 x 53 cm
  • I håndlavet, sølvfarvet ramme af massivt træ, glaseret.
  • Ars mundi Exclusive Edition

 

Om billedet med sølv ramme

"Thank you for being so nice" af Andy Warhol er baseret på værket fra hans illustrerede bog "A Gold Book" fra 1957, som indeholder delvist håndmalede litografier. Værket er en bemærkelsesværdig reference til Warhols tidlige dage som grafisk designer og illustrator for mode- og livsstilsmagasiner.

 

I 1950'erne sendte kommercielle kunstnere ofte noget af deres grafiske arbejde ud til Artdirectors for at få nye opgaver i hus. Andy Warhols materiale som eksempelvis "A Gold Book" var dog så personligt og smukt håndlavet, at det nærmere føltes som gaver. 

 

Nu kan du også give dig selv den gave at opleve det fine kunstværk hver dag i dit eget hjem. Det er et værk, der ikke blot er flot for øjet, men som også tilføjer god energi i form af dets opmuntrende budskab.

 

Denne højkvalitetsudgave på papir bringer værket til live med hver nuance og detalje omhyggeligt bevaret, så du kan opleve værket i al sin pragt. Billedet er indrammet i en eksklusiv, håndlavet sølvfarvet ramme af massivt træ, glaseret for at beskytte og fremhæve kunstens skønhed. 

 

Om Ars Mundi

Vi har indgået et samarbejde med Ars Mundi, en af Europas største virksomheder, som producerer og sælger kunst - alt sammen så du kan få smukke kunstværker i dit hjem uden besvær.

 

I 75 år har Ars Mundi været synonymt med kunstgenstande af høj kvalitet. Malerireproduktionerne er kunsttryk af høj kvalitet, og deres skulpturer er produceret på anerkendte værksteder. Ure og smykker er håndlavede med omhu i Tyskland, og mange af produkterne er desuden lavet i et begrænset oplæg, som fås udelukkende hos Ars Mundi – indtil nu.

Andy Warhol billede med sølv ramme

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail