Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Smykkesættet  "Giulia"

Investér i et unikt sæt håndlavede smykker i højeste kvalitet forgyldt med 24 karat guld med ædelsten og ægte kulturperler.

Smykkesættet  "Giulia"

Investér i et unikt sæt håndlavede smykker i højeste kvalitet forgyldt med 24 karat guld med ædelsten og ægte kulturperler.

Du får:

 • Smykkesættet  "Giulia" designet af Petra Waszak

Sweetdealpris 3.999 kr.

Køb senest den 10. december 2023 for levering inden jul.

 

Specifikationer:

  • Håndlavet og unikt
  • Ædelsten, røde koraller, ægte kulturperler og røde krystaller
  • 24 karat forgyldt messing
  • Halskæden
   • Justerbar længde med karabinlås: 39 - 45 cm
  • Armbåndet
   • Justerbar længde med karabinlås: 18 - 22 cm
  • Øreringene
   • Cirka størrelse per ørering 5 x 1 cm

   

  Om "Giulia"

  Petra Waszak er en dygtig smykkedesigner, der er kendt for sine ekstraordinært smukke og unikke kollektioner. Et af hendes mest bemærkelsesværdige smykkesæt er "Giulia", et sandt kunstværk med øreringe, halskæde og armbånd, der forener elegante former og materialer i et sæt af tidløs skønhed.

   

  Her har du muligheden for at investere i et sæt unikke smykker, der er håndlavede af holdbare materialer i bedste kvalitet. Med sit tidsløse design, kan de først berige dit eget liv og derefter gå i arv til kommende generationer.

   

  "Giulia" er en hyldest til den mest berømte kærlighedshistorie gennem tiderne, der symboliserer evig kærlighed. Sættet forfører med røde koraller, ægte kulturperler og lapis lazuli med guld. Perfektioneret med røde krystaller og messing belagt med 24 karat guld, er smykkerne håndlavede mesterværker med unik karakter. 

   

  Waszak har arbejdet med flere af de største navne indenfor modebranchen såsom Dior, Chanel og Gucci - navne, der står i spidsen for luksus og stil. Hendes ekstraordinære kreationer kan findes i butikkerne på store verdensmusseer som Musée du Louvre i Paris, og bæres af mange kendte figurer som Liza Minelli og Angela Merkel.

   

  Ønsker du blot øreringene, da kan du se dem her.

   

  Ønsker du blot armbåndet, da kan du se det her.

   

  Ønsker du blot halskæden, da kan du se den her.

   

  Om Ars Mundi

  Vi har indgået et samarbejde med Ars Mundi, en af Europas største virksomheder, som producerer og sælger kunst - alt sammen så du kan få smukke kunstværker i dit hjem uden besvær.

   

  I 75 år har Ars Mundi været synonymt med kunstgenstande af høj kvalitet. Malerireproduktionerne er kunsttryk af høj kvalitet, og deres skulpturer er produceret på anerkendte værksteder. Ure og smykker er håndlavede med omhu i Tyskland, og mange af produkterne er desuden lavet i et begrænset oplæg, som fås udelukkende hos Ars Mundi – indtil nu.

  Smykkesættet  "Giulia"

  Her finder du os

  Sweetdeal
  Gammel Kongevej 60,16
  1850 Frederiksberg C

  Tlf: +45 82 82 00 04
  kundeservice@sweetdeal.dk
  CVR nr: 40066284

  Om Sweetdeal

  Tilbudsmail