Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

"Sun Disc" halskæde

Halskæde i forgyldt messing med smukke dyrkede koraller i flot rød inspireret af solen, livsenergi og det gamle Egypten.

"Sun Disc" halskæde

Halskæde i forgyldt messing med smukke dyrkede koraller i flot rød inspireret af solen, livsenergi og det gamle Egypten.

Du får:

  • Halskæden "Sun Disc" designet af Petra Waszak

  Sweetdealpris 1.899 kr.

  Køb senest den 10. december 2023 for levering inden jul.

   

  Specifikationer:

  • Dyrkede koraller
  • Vedhæng Ø 3,2 cm
  • Justerbar længde med karabinlås: 42 - 48 cm

   

  Om "Sun Disc" halskæden

  Dyk ned i historien med en "Sun Disc" halskæde med et vedhæng inspireret af det gamle Egypten og solguden Ra's symbol på livgivende kraft. Halskæden er lavet med nøje udvalgte, dyrkede koraller og et solsymbol i forgyldt messing, der udstråler varme og liv.

   

  I årtusinder har de røde koraller været forbundet med enestående kræfter. Det siges, at de samler energi og forstærker følelser af kærlighed, glæde og livskraft. Med en "Sun Disc" halskæde kan du nu bære denne styrkende energi tæt på dit hjerte.

   

  Designeren Petra Waszak er en dygtig smykkedesigner, der er kendt for sine ekstraordinært smukke og unikke kollektioner. 

   

  Hun har arbejdet med flere af de største navne indenfor modebranchen såsom Dior, Chanel og Gucci - navne, der står i spidsen for luksus og stil. Hendes ekstraordinære kreationer kan findes i butikkerne på store verdensmusseer som Musée du Louvre i Paris, og bæres af mange kendte figurer som Liza Minelli og Angela Merkel.

   

  Om Ars Mundi

  Vi har indgået et samarbejde med Ars Mundi, en af Europas største virksomheder, som producerer og sælger kunst - alt sammen så du kan få smukke kunstværker i dit hjem uden besvær.

   

  I 75 år har Ars Mundi været synonymt med kunstgenstande af høj kvalitet. Malerireproduktionerne er kunsttryk af høj kvalitet, og deres skulpturer er produceret på anerkendte værksteder. Ure og smykker er håndlavede med omhu i Tyskland, og mange af produkterne er desuden lavet i et begrænset oplæg, som fås udelukkende hos Ars Mundi – indtil nu.

  "Sun Disc" halskæde

  Her finder du os

  Sweetdeal
  Gammel Kongevej 60,16
  1850 Frederiksberg C

  Tlf: +45 82 82 00 04
  kundeservice@sweetdeal.dk
  CVR nr: 40066284

  Om Sweetdeal

  Tilbudsmail