Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Museumsreplika af "Grubleren"

Skulpturen af Auguste Rodin er et sandt mesterværk i denne museumsreplika støbt i hånden med bronzeret overflade.

Museumsreplika af "Grubleren"

Skulpturen af Auguste Rodin er et sandt mesterværk i denne museumsreplika støbt i hånden med bronzeret overflade.

Du får:

  • Auguste Rodin skulptur "Grubleren" replika

Sweetdealpris 1.899 kr.

 

Specifikationer:

  • Museumskopi lavet af ars mundi
  • Lavet af polymer, støbt i hånden
  • Med bronzeret overflade
  • Reduktion
  • Højde 26 cm

 

Om skulpturen

Som et symbol på menneskelig fornuft og kreativ kraft sidder Auguste Rodins "Grubleren" i sin ikoniske positur i denne smukke museumsreplika.  

 

Rodin er en af de vigtigste europæiske billedhuggere i sin tid og betragtes af mange som faderen til den moderne billedhuggerkunst. Da han skabte "Grubleren" var det med visionen om en drømmer samt den frugtbare tanke, der udvikler sig langsomt i menneskets hjerne. Pludselig er han ikke længere en drømmer - han er en skaber.

 

"Grubleren" var oprindeligt tænkt som en afbildning af digteren Dante, men skulpturens nøgenhed gjorde den til et universelt symbol på enhver digter og dermed enhver skaber.

 

Det er selve kraftanstrengelsen ved kreativiteten, der visualiseres i skulpturen. Det er ikke kun med hjernen, "Grubleren" tænker, det er med sine hævede øjenbryn, sine udvidede næsebor og sammenpressede læber og med hver eneste muskel i sine arme, ryg og ben.

 

Kun et kvart århundrede efter sin tilblivelse blev "Grubleren" til et fransk nationalmonument. En bronzestøbt kopi står i haven ved Rodins sidste domicil i Paris, det nuværende Musée Rodin, og der findes flere 'originaler' ligesom den, der står på Glyptoteket i København. Og nu kan du altså få en vellavet replika hjem i stuen.

 

Om Ars Mundi

Vi har indgået et samarbejde med Ars Mundi, en af Europas største virksomheder, som producerer og sælger kunst - alt sammen så du kan få smukke kunstværker i dit hjem uden besvær.

 

I 75 år har Ars Mundi været synonymt med kunstgenstande af høj kvalitet. Malerireproduktionerne er kunsttryk af høj kvalitet, og deres skulpturer er produceret på anerkendte værksteder. Ure og smykker er håndlavede med omhu i Tyskland, og mange af produkterne er desuden lavet i et begrænset oplæg, som fås udelukkende hos Ars Mundi – indtil nu.

Museumsreplika af "Grubleren"

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail