Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Claude Monet billede

Få et indrammet giclée print af Claude Monets "Have i Giverny" fra 1902 på lærred hjem til din stue.

Claude Monet billede

Få et indrammet giclée print af Claude Monets "Have i Giverny" fra 1902 på lærred hjem til din stue.

Du får:

  • Claude Monet giclée print på lærred "Have i Giverny" (1902) indrammet

Sweetdealpris 3.799 kr.

 

Køb senest den 10. december 2023 for levering inden jul. 

 

Specifikationer:

  • Størrelse 64,5 x 65,5 cm ars mundi
  • Begrænset antal eksemplarer
  • Nummererede eksemplarer med certifikat

 

Om "Have i Giverny"

Træd ind i Claude Monets vidunderlige have, der har fascineret folk i hele verden. Dette værk fanger essensen af den mesterlige kunstners livslange drøm om en have, der blev designet efter hans egen vision. Haven i Giverny blev en stor og evig kilde til inspiration, der førte til mange mesterværker.

 

De impressionistiske penselstrøg hos Claude Monet er som altid en eventyrlig invitation for den, der kigger, om selv at udfylde hullerne i det idylliske motiv.

 

Det originale værk hænger på det storslåede Belvedere Museum i Wien, der bl.a. også rummer det berømte værk "Kysset" af Gustav Klimt. Med utrolig opmærksomhed på kvalitet er originalmaleriet af "Have i Giverny" blevet overført til lærred med giclée print, der gengiver farver og detaljer, dybe sorte toner og kontraster på en enestående måde.

 

Denne eksklusive udgave fås i et begrænset oplag kun hos Ars Mundi og hos distributionspartnere med licens fra Ars Mundi som Sweetdeal. Alle billederne er nummererede og kommer med tilhørende certifikat.

 

Om Ars Mundi

Vi har indgået et samarbejde med Ars Mundi, en af Europas største virksomheder, som producerer og sælger kunst - alt sammen så du kan få smukke kunstværker i dit hjem uden besvær.

 

I 75 år har Ars Mundi været synonymt med kunstgenstande af høj kvalitet. Malerireproduktionerne er kunsttryk af høj kvalitet, og deres skulpturer er produceret på anerkendte værksteder. Ure og smykker er håndlavede med omhu i Tyskland, og mange af produkterne er desuden lavet i et begrænset oplæg, som fås udelukkende hos Ars Mundi – indtil nu.

Claude Monet billede

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail